شورای حقوق بشر: اسرائیل بهطور عمدی سیستم بهداشتی غزه را نابود کرده است
خبرگزاری میزان - یک کمیسیون کارشناسی که از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل منصوب شده، تایید کرد که رژیم صهیونیستی بخش بهداشت غزه را به طور عمدی تخریب کرده است.
در گزارشی که بهتازگی منتشر شد، کارشناسان مستقل حقوق بشری، رژیم صهیونیستی را به ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در بحبوحه کارزار خود در غزه متهم کردند.
سیاست هماهنگ رژیم صهیونیستی برای نابودی سیستم بهداشتی غزه
در گزارش این کمیسیون آمده است: کمیسیون دریافت که اسرائیل سیاست هماهنگی را برای نابودی سیستم مراقبتهای بهداشتی غزه اجرا کرده است.
براساس این گزارش، نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی بهطور عمدی کارکنان پزشکی را به شهادت رسانده، مجروح، دستگیر و بازداشت، کرده و مورد بدرفتاری و شکنجه قرار دادند و خودروهای پزشکی را هدف قرار دادهاند که جنایت جنگی عمدی را تشکیل میدهد.
کشتار رژیم صهیونیستی؛ جنایت علیه بشریت
این کمیسیون مستقل تحقیقات بینالمللی از سوی سازمان ملل برای بررسی وضعیت سرزمینهای اشغالی فلسطین تشکیل شده بود.
در این گزارش آمده که رژیم صهیونیستی کارکنان پزشکی را دستگیر و شکنجه کرد، آمبولانسها را بهطور عمدی گلولهباران کرد و با حملاتی که عمدتا به بیمارستانهای کودکان و بخشهای نوزادان انجام داد، رنج زیادی را به بار آورد.
- بیشتر بخوانید:
- آفریقای جنوبی: به شکایت علیه اسرائیل ادامه میدهیم
- کارزار قتلعام رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران
این کمیسیون یک واحد نظامی صهیونیست را مسئول به شهادت رساندن دختر ۵ سالهای در شهر غزه به همراه ۶ عضو خانواده و دو نیروی امدادی میداند که در تلاش برای نجات او بودند.
هنگامی که از ارتش رژیم صهیونیستی در مورد چنین حملاتی پرسیده میشود، همواره بدون ارائه مدارک ادعا میکند که حماس از بیمارستانها به عنوان مراکز فرماندهی استفاده میکند و نیروهای مقاومت نیز در میان امدادگران وجود دارند.
به گفته کارشناسان، برای رسیدگی به علل اصلی جنگ، رژیم صهیونیستی باید به اشغال سرزمینهای فلسطین پایان دهد، شهرکنشینان را خارج کند و به قربانیان غرامت بپردازد.
سازمان ملل نهتنها کرانه باختری از جمله قدس شرقی، بلکه نوار غزه را نیز در اشغال رژیم صهیونیستی میداند، زیرا این رژیم همچنان تمامی دسترسیها به این سرزمینها را کنترل میکند.
رژیم صهیونیستی مدعی است که اشغال نوار غزه با عقبنشینی نظامیان و شهرکنشینان در سال ۲۰۰۵ پایان یافت.
انتهای پیام/