افتتاح ۱۶۷ پروژه گردشگری؛ اضافه شدن ۷۰ اقامتگاه و ایجاد بیش‌از ۲ هزار شغل در کشور

14:49 - 07 مهر 1403
کد خبر: ۴۷۹۵۴۶۷
افتتاح ۱۶۷ پروژه گردشگری؛ اضافه شدن ۷۰ اقامتگاه و ایجاد بیش‌از ۲ هزار شغل در کشور
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از افتتاح ۱۶۷ پروژه گردشگری خبر داد گفت: افتتاح این پروژه‌ها ۷۱۲ هزار مترمربع به فضای گردشگری کشور اضافه و برای ۲ هزار و ۷۶ نفر شغل ایجاد می‌کند.

خبرگزاری میزان _ آیین افتتاح همزمان ۱۶۷ پروژه گردشگری صبح امروز ۷ مهر ماه ۱۴۰۳  با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور، جمعی از مدیران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تعدادی از مدیران بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران، فعالان و پیشکسوتان حوزه گردشگری در محل هتل رشیدیه تهران برگزار شد.

سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این مراسم ضمن تقدیر از همه فعلان و هکاران حوزه گردشگری در ۳۱ استان کشور گفت: امروز ۱۶۷ پروزه به ارزش ۱۰ میلیارد افتتاح شد که با افتتاح این پروژه‌ها ۷۱۲ هزار مترمربع به فضای گردشگری کشور اضافه و برای ۲ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغال‌زایی صورت گرفته، همچنین هزار و ۶۵۱ اتاق ۴ هزار و ۴۴۵ تخت و ۷۰ اقامتگاه بر فضای گردشگری کشور اضافه شده است.

وی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور در دست اجرا داریم که در صورت افتتاح کامل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها، اشتغالزایی برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر فراهم می‌شود، افزود: حجم از سرمایه‌گذاری نشان می‌دهد که ما نیازمند اراده ملی در سطح نظام، دولت و بخش خصوصی برای رونق گردشگری هستیم.

صالحی امیری با بیان اینکه هویت تمدنی ایران به مثابه خورشیدی است که می‌تواند در دنیا بدرخشد، ادامه داد: باید امانتدار خوبی برای نسل‌های بعد باشیم و باید تغییر نگاه داشته باشیم و تغییر نگاه این است که دولت تنها باید موانع را بردارد و در دوره‌ای که مسئولیت دارم بسیاری از اختیارات را به تشکل‌ها و صنوف واگذار خواهم کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضمن بیان اینکه دنیای امروز راه رسیدن به توسعه را گردشگری انتخاب کرده است، افزود: در مدت ۲ روزی که در تفلیس بودم با وزرای گردشکری کشورهای دیگر ملاقات کردم؛ کشوری با ۳و نیم میلیون جمعيت بیش از ۷ و نیم میلیون گردشگر جذب می‌کند و این درحالیست که ظرفیت‌هایش یک صدم ظرفیت تمدنی ایران است. 

صالحی امیری با اشاره به اینکه در پایان برنامه هفتم توسعه باید ۵۰۰ هتل به ظرفیت هتل‌های موجود اضافه کنیم، بیان کرد: آیا بسترهای ما برای این ظرفیت آماده است؟ ما مجموعه‌ای از تعهدات را پذیرفته‌ایم که انجام دهیم اما بدون اراده سرمایه‌گذاران، مردم و مسئولان ناممکن است.

وی با بیان اینکه گردشگری به سه کلمه جذابیت، زیرساخت و حس امنیت وابسته است، توضیح داد: به این باور رسیده‌ام که جزو سه کشور برتر جهان از نظر جذابیت گردشگری هستیم و روی گنج‌هایی خوابیدیم که از ارزش‌هایشان بی‌خبریم.

 وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضمن اشاره به اینکه در حوزه زیرساخت‌ها با چالش مواجه هستیم و تعداد هتل‌های پایتخت در شأن مردم نیست، عنوان کرد: باید جهشی در حوزه زیرساخت‌ها شکل گیرد.

صالحی امیری گفت: ایران امن است ولی ابررسانه‌های دنیا تلاش دارند که بگویند ایران ناامن است و باید تلاش کنیم این ذهنیت‌ها را از بین ببریم و تصویر زیبای ایران را به جهانیان نشان دهیم.

اجرای دقیق احکام برنامه هفتم توسعه و حمایت از سرمایه‌گذاری اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی است

علی اصغر شالبافیان، معاون‌ گردشگری وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی نیز در حاشیه این مراسم ضمن تبریک هفته گردشگری به همه فعالان این حوزه گفت: نوع نگاه مدیریتی وزارتخانه و وزیر به حوزه گردشگری استفاده از ظرفیت‌ تمامی دستگاه‌های دولتی برای حمایت از سرمایه‌گذاری و تشویق سرمایه‌گذاران برای ورود به حوزه گردشگری است.

وی ضمن اشاره به اولویت‌بندی دستگاه‌های مرتبط با حمایت از سرمایه‌گذاری ادامه داد: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حال برگزاری جلسه با مسئولان و دستگاه‌های مرتبط برای حل چالش‌های بین دستگاهی در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری است.

معاون‌ گردشگری وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت برای واگذاری زمین‌های گردشگری ابلاغ شده بود، اما شیوه واگذاری مبهم بود و بخش خصوصی امکان استفاده از این فرصت را نداشت، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته ۴ ماه قبل تفاهم‌نامه‌ای امضا شد و هفته قبل موافقت اصولی اولین پروژه با محوریت واگذاری زمین از این محل در استان کرمان صادر شد.

شالبافیان با اشاره به اینکه در بهره‌برداری و نحوه تامین مالی پروژه‌های گردشگری به تعامل بیشتر با بانک‌های عامل نیاز داریم، بیان کرد: در حوزه‌هایی نظیر مالیات و تامین اجتماعی نیز به قوانین حمایتی بیشتری احتیاج داریم.

وی توضیح داد: امیدواریم حمایت از توسعه و تشویق سرمایه‌گذاری در طرح‌های گردشگری که در مجلس با ۲۱۰ امضا به هیئت رئیسه تقدیم شد به جمع‌بندی و تصویب برسد.

معاون‌ گردشگری وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی عنوان کرد: اجرای دقیق احکام برنامه هفتم توسعه و حمایت از سرمایه‌گذاری اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی است.

در ادامه جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتل‌داران نیز در این مراسم ضمن اشاره به اینکه در بیمه مبالغ زیادی را پرداخت کرده‌ایم، ادامه داد: در رابطه با حامل‌های انرژی با مشکلاتی روبه‌رو هستیم که باید تعرفه‌های خاص برای این زمینه پرداخت شود و در زمینه تسهیلات نیز برای بازسازی یا احداث مجموعه‌ها باید وام‌هایی با بهره کم داد شود.

رئیس جامعه هتلداران با بیان اینکه در زمینه مجوزها ما مشکلات زیادی داریم، افزود: انتظار داریم با توجه به برنامه هفتم و مصوبه مجلس برای واردات تجهیزات در کشور تدبیر خوبی سنجیده شود.

تهران به‌عنوان پایتخت باید هتل ۵ ستاره بسیاری داشته باشد

پرهام جانفشان، مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران نیز در این مراسم ضمن اشاره به اینکه ۵۰ پروژه بالای ۸۰ درصد داریم که اگر به آنها اعتبار داده شود به‌زودی افتتاح می‌شود، گفت: می‌توانیم تا سال دیگر 2 هتل ۴ و ۵ ستاره را افتتاح کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه پیش‌ از این تهران ۲۰ هتل ۴ و ۵ ستاره داشت اما در حال حاضر ۳۰ هتل ۴ و ۵ ستاره دارد، ادامه داد: تهران به‌عنوان پایتخت باید هتل ۵ ستاره بسیاری داشته باشد.

انتهای پیام/

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *