پشتپرده اقدامهای ضداسلامی در آلمان
خبرگزاری میزان – آلمان بهتازگی کنترلهای موقت را در تمام مرزهای خود برای مقابله با مهاجران گسترش داد.
نانسی فیزر، وزیر کشور آلمان، ادعا کرد که هدف از این اقدام نهتنها محدود کردن مهاجرت «غیرقانونی»، بلکه برای متوقف کردن چیزی است که او «تروریسم و جنایات جدی» خوانده است.
این بیانیه پس از حمله مرگبار با چاقو که منجر به کشته شدن ۳ نفر در سولینگن، در غرب آلمان شد، منتشر میشود.
گردش به راست افراطی در آلمان همراه با اسلامهراسی خشونتآمیز
برخی ممکن است تعجب کنند که چنین اقدام سختگیرانهای از سوی ائتلاف چپ لیبرال متشکل از سوسیالدموکراتها، سبزها و لیبرالها تحمیل شده، اما واقعیت این است که یک تغییر به راست افراطی در طیف سیاسی آلمان همراه با اسلامهراسی خشونتآمیز وجود دارد.
تحلیلگران به بروز حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) بهعنوان محرک تغییر به سمت راست افراطی اشاره کردهاند.
در واقع، این حزب در سطوح ملی و ایالتی دستاوردهای چشمگیری داشته است؛ در انتخابات ایالت تورینگن شرقی با ۳۲.۸ درصد برنده شد و در ایالت شرقی زاکسن با ۳۰.۶ درصد و تنها با ۱.۳ درصد اختلاف پس از حزب راستمیانه دموکراتمسیحی، دوم شد.
عادیسازی قربانی کردن مسلمانان در سیاست آلمان
اما موفقیتهای انتخاباتی حزب آلترناتیو برای آلمان یک محرک نیست؛ آنها نشانه یک گرایش عمومی در سیاست آلمان به عادیسازی و درگیر شدن در جرمانگاری و قربانی کردن مسلمانان هستند.
اعضای ائتلاف حاکم آلمان بارها «اسلامگرایی» را در این کشور محکوم کردهاند؛ رئیس حزب سبز در بوندستاگ در بیانیه اخیر خود تا آنجا پیش رفت که ادعاهای بسیار تندی را علیه اسلام مطرح کرد.
کلمات هشدار در مورد «تهدید اسلامی» تنها در گفتار سیاستمداران آلمانی نیست، بلکه در اسناد رسمی و اعلامیههای سیاست نهادهای آلمانی نیز وجود دارد.
- بیشتر بخوانید:
- سهم بالای زنان و دختران از جمعیت بیخانمانها در آلمان
- افزایش کنترلهای مرزی در آلمان
با استفاده از این مفاهیم بهعنوان یک چارچوب، نهادهای مختلف در سطوح ایالتی و فدرال برنامههای «افراطیزدایی» را ایجاد کردهاند که تنها مسلمانان را هدف قرار دادهاند.
در حالی که چنین ابتکاراتی در کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا از سوی بسیاری از فعالان عدالت اجتماعی هدف انتقاد و مخالفت قرار گرفته است، در آلمان، بهطور کلی، آنها به خوبی موجه و موثر تلقی میشوند.
در اوایل ماه جاری، ویدیویی از سوی یکی از ایالتهای آلمان که در حال حاضر تحت کنترل اتحادیه سوسیالمسیحی محافظهکار (CSU) است، در رسانههای اجتماعی منتشر شد و بلافاصله انتقادهایی را نسبت به نمایندگی نفرتانگیز آن از مسلمانان برانگیخت.
این ویدیو علیه مسلمانان در نهایت حذف شد و وزارت کشور آلمان بیانیهای را برای رسانهها صادر کرد و بهدلیل «سوءتفاهمها» عذرخواهی کرد.
افزایش نیروهای راست افراطی در آلمان
نیروهای راست افراطی در آلمان در حال افزایش هستند، زیرا جنون نژادپرستانهای که یک گروه نژادی از مردم را هدف قرار میدهد در دولت و جامعه آلمان گسترش مییابد.
ممکن است تاریخ بهطور کامل تکرار نشود؛ کشتار جمعی ممکن است با اخراج جمعی جایگزین شود، زیرا مفهوم راست افراطی «مهاجرت» بهسرعت در حال گسترش است.
مدتهاست که راست افراطی، حواشی را ترک کرده تا بهطور فزایندهای به جریان اصلی در آلمان تبدیل شود.
انتهای پیام/