نمایشگاهی درباره انسان‌هایی که در کشور‌های آتش بس زندگی می‌کنند، برگزار می‌شود

9:00 - 05 دی 1397
کد خبر: ۴۷۹۳۰۸
نمایشگاه گروهی مولتی مدیا با موضوع مردمان کشور‌هایی که در وضعیت آتش‌بس قرار دارند، در گالری دنا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، گالری دنا از ۷ دی ماه میزبان نمایشگاه گروهی با عنوان «آتش‌بس سرباز گرونیکا به دیوار‌های پلاک ۴» خواهد شد که شامل ۲۵ اثر در شاخه‌های مختلف هنری است.

این نمایشگاه گروهی، چهارمین مجموعه از نمایشگاه‌های پلاک ۴ که در گالری دنا هر ساله برگزار می‌شود، است. در این نمایشگاه‌ها هر ساله الهام زارع نژاد محتوایی از آثار هنرمندانی که برای عموم افراد شناخته شده هستند را انتخاب می‌کند و همان دستمایه تولید آثار هنری در رشته‌های مختلف می‌شود.

وی که از جمله هنرمندان چند رسانه‌ای است نمایشگاه‌ها را نیز مولتی مدیا برگزار می‌کند به طوریکه در این نمایشگاه حتی به ادبیات و موسیقی هم توجه ویژه‌ای می‌شود.

در چهارمین دوره از این نمایشگاه تابلوی مشهور گرونیکای پیکاسو به عنوان موضوع اصلی معرفی شده است و هنرمندان با توجه به موقعیت کنونی کشور و حتی نگاه موجود در خاورمیانه به خلق آثار هنری پرداخته‌اند.

زارع نژاد، کیوریتور این نمایشگاه در این باره می‌گوید: با اینکه در ایران جنگی وجود ندارد، اما نبود جنگ به معنای وجود صلح نیست بلکه ما در کشور هستیم که اکنون آتش‌بس است، بنابراین آیکن مشترک این نمایشگاه، انسان و زندگی‌اش در کشور‌های این چنینی است.

وی معتقد است که ما به عنوان انسان امروزی در درونمان استرس و اضطرابی داریم که ترس از داعش و نگرانی از هر خبر و اتفاق است، ترسی که ما را در نگرانی نسبت به آینده و جنگ فرو می‌برد و خاطراتی را سریعا یادآوری می‌کند به عنوان مثال وقتی فیلم‌هایی که نوستالژی برایمان دارد را می‌بینیم انرژی در ما به عنوان مخاطب بوجود می‌آید که آیا ما در صلح هستیم؟

در این نمایشگاه چهره‌ها وحشت زده نیستند، ولی در پیرامونشان نگاه حاصل از جنگ دیده می‌شود.
الهام نژاد که بخش ادبیات این نمایشگاه را با عنوان دیوارمردگان برعهده دارد، در این نمایشگاه هم به ویکتور خارا خواهد پرداخت.

در هفته دوم از برگزاری این نمایشگاه یک پرفورمنس آرت هم راستا با موضوع نمایشگاه و برای صلح اجرا می‌شود تا به مخاطب ضرورت تغییر نگاه به پیرامون را یادآوری کند. همچنین در این پرفورمنس به مخاطب گفته می‌شود که باید از فضای مجازی دور شویم و در دنیای واقعی استرس‌ها را کاهش دهیم و صلح را ایجاد کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *