معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان: تشکیل قرارگاه استانی پیشگیری از سرقت از عوامل ایجاد آرامش روانی در جامعه است

9:54 - 22 مرداد 1403
کد خبر: ۴۷۸۷۷۵۱
دسته بندی: قضایی ، حقوقی
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان: تشکیل قرارگاه استانی پیشگیری از سرقت از عوامل ایجاد آرامش روانی در جامعه است
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: تشکیل قرارگاه استانی پیشگیری از سرقت، گام مهم و راهبردی در کاهش این پرونده‌ها و فراغت قضات در رسیدگی به سایر پرونده‌های قضایی و از عوامل ایجاد امنیت و آرامش روانی در جامعه است.

خبرگزاری میزان - بهادر اسدی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در جلسه اجرای طرح جامع پیشگیری از سرقت اظهار کرد: بنابر اعلام فرماندهی انتظامی استان آمار وقوع سرقت از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش هفت درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: تأکیدات ریاست قوه قضاییه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و همچنین دستورات ریاست کل دادگستری استان به برخورد جدی و قاطع با جرم سرقت و مرتکبین این جرم و همچنین اتخاد برنامه‌های مدّون و تصمیمات اجرایی و عملی و متقن در پیشگیری از سرقت است.

اسدی ضمن اشاره به اینکه جرم سرقت از جرایم اواویت‌دار در تشکیل پرونده‌های ورودی به واحد‌های قضایی استان است اظهار کرد: تشکیل قرارگاه استانی پیشگیری از سرقت، گام مهم و راهبردی در کاهش این پرونده‌ها و فراغت قضات در رسیدگی به سایر پرونده‌های قضایی و از عوامل ایجاد امنیت و آرامش روانی در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه مقوله امنیت از عوامل راهبردی و استراتژیک در تحقق ثبات سیاسی و عدالت اجتماعی است، تصریح کرد: وقوع جرم سرقت علاوه بر خسارت مالی به شهروندان موجب تألمات روحی در آن‌ها نیز می‌شود که این امر سبب تضعیف اعتماد عمومی به حاکمیت و تحقق عدالت می‌شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با اشاره به اینکه یکی از انتظارات به حق مردم از حاکمیت پیشگیری و برخورد جدی با بزه سرقت است، افزود: در این رابطه باید یک اراده جمعی وجود داشته باشد و همه مسئولین از جمله دستگاه قضایی و دستگاه‌های اجرایی و اداری و امنیتی و انتظامی باید تمام تلاش و اهتمام خود را معطوف به صیانت از اموال عمومی و اماکن دولتی و شخصی کنند.

اسدی تاکید کرد: مقوله مقابله با سرقت یک امر فراقوه‌ای است و فقط اختصاص به قوه قضاییه و نیروی انتظامی ندارد و تمام دستگاه ها در پیشگیری از سرقت باید پای کار باشند.

وی اظهار کرد: مسئولیت دستگاه قضایی در پیشگیری از وقوع جرم سرقت در مرحله نخست نظارت جدی بر انجام وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های دولتی و عمومی در حوزه پیشگیری از سرقت و در مرحله دوم برخورد قاطع قضایی و انجام تحقیقات جامع و کامل و صدور قرار متناسب در دادسرا (با لحاظ قواعد تعدد و تکرار جرم) و صدور حکم مناسب در دادگاه و خودداری از اعطای تسهیلات رفاهی و قانونی به سارقین حرفه‌ای و سابقه‌دار است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *