کتاب «جاسوس بازی» سندی معتبر بر جنایات فرقه منافقین/ جاسوسی نقض صریح حقوق انسانی است
خبرگزاری میزان -کتاب «جاسوس بازی» به زندگی آدمهایی آشنا میپردازد که با انگیزههای مختلف دست به کار جاسوسی زدند. آنان اطلاعات و مسائل و مطالب مهم کشور را به بیگانگان اطلاع دادند. به طوری که در نهایت و برای جبران خسارتهایی که آنها وارد کرده بودند، جانهای بسیاری فدا شدند. خون بیگناهان زیادی ریخته شد و مردم زیادی مجبور شدند تا از خودشان بگذرند تا کشورشان، ایران، سرفراز باقی بماند.
حمید داوودآبادی در گفتوگو با میزان درباره کتاب «جاسوس بازی» گفت: این اثر به داستانهای واقعی از زندگی افرادی پرداخته که با انگیزههای متفاوت دست به جاسوسی زدند و کشور خود و اطلاعاتش را به بیگانگان فروختند. این مجموعهای چند جلدی بوده و در جلد ۱ و ۲ آن در مورد جاسوسانی که در قالب نفوذی دست به خیانت به ملت ایران زدند و نتایج آن ۱۷هزار شهیدی بود در تاریخ به عنوان عملکرد فرقه جنایتکار منافقان ثبت شده است.
وی در مورد شیوه نگارش کتاب «جاسوس بازی» بیان کرد: آثار کاملاً بر اساس مستندات تدوین شده و با قلم روایی، اما بسیار روان نوشته شده تا همه گروههای سنی خصوصاً جوانان بتوانند با مطالعه آن اطلاعات ارزشمندی در مورد بخشهایی از تاریخ کسب کنند. در هر جلد از این کتاب زندگی حدود ۱۵ نفر از جاسوسان از کودکی تا انتهای زندگی مورد بررسی قرار گرفته شده است.
داوودآبادی به متفاوت بودن کتاب «جاسوس بازی» اشاره و تصریح کرد: این مجموعه اطلاعاتی در مورد افرادی است که به اسم خدمت در این مملکت زندگی میکردند و در نهایت خیانتی کرده و فرار کردند و یا اعدام شدند. این کتاب را نوشتم تا بتوانم با ثبت اطلاعات به سرنوشت خیانتکاران پرداخته و آنان را به عنوان درس عبرتی در تاریخ درج کنم و در عین حال به تمام کسانی که از خیانتهای منافقین اطلاعی ندارند و عموما از نسل جوان هستند، آگاهیرسانی کنم. جنایات بیشمار گروهک منافقین پس از سالها برای برخی به فراموشی سپرده شده و مطالعه کتاب یادآوری خوبی در این زمینه است.
وی پیام این مجموعه کتابهای «جاسوس بازی» را مورد بررسی قرار داد و افزود: این کتابها تذکر میدهد که دشمن درونی بیشتر از دشمن خارجی برای مردم و جامعه خطرناک است. «جاسوس بازی» راوی ماجرایی واقعی و تلخ از خیانتهای داخلی است که مطالعه آن سبب تفکر و تامل بیشتر مخاطب میشود، در عین حال سرنوشت شوم کسانی را مطرح میکند که به هر دلیل و انگیزهای به ملت، کشور و خانواده خود خیانت کردند تا بتوانند به دشمن خدمت کنند.
این نویسنده بیان کرد: شاید جاسوسان برای این عمل خائنانه خود توجیه داشته باشند، ولی هیچ چیز دلیل نمیشود. انسان برای خدمت به دشمن به هموطن خود خیانت کرده و آنان را به پای دشمنان و اشغالگران قربانی کند. فرقه جنایتکار منافقین همان افرادی هستند که با شعار ارتش آزادیبخش پا به میدان میگذارند و در نهایت ملت خود را قربانی میکنند. اگر نگاهی به تاریخ اروپا داشته باشیم، ارتش آزادیبخش فرانسه، هیچگاه فرانسویان را نکشت بلکه او در مقابل آلمان ایستادگی کرد، اما آنچه منافقین از آن با عنوان ارتش آزادیبخش یاد میکنند، چیزی جز خیانت به ملت و کشورشان نیست.
داوودآبادی در مورد گروهک جنایتکار منافقین گفت: آنان با اسم حقوق بشر پا به میدان میگذارند، اما عملکردشان هیچ شباهتی به احترام و نگاه انسانی و حقوق بشری ندارد، نسل امروز باید بداند که انقلاب اسلامی برای رسیدن به این مرحله چه خطراتی را پشت سر گذاشته است و چه کسانی به دنبال آسیب رساندن به مردم و جامعه انقلاب اسلامی بودند.
وی تاکید کرد: کتاب «جاسوس بازی» یک آسیبشناسی است و درسهای بزرگی را برای مخاطب به همراه دارد، زیرا سرنوشتهای گوناگونی از جاسوسان خصوصاً گروهک جنایتکار منافقین را مطرح میکند. در این کتاب در مورد، کسانی که در لباس یک رزمنده یا سپاهی وارد شدند و هدف آنان خیانت به ملت بود، صحبت شده است. آنان حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز ثابت کردند که هیچ گونه اعتقادی به حمایت از جامعه و مردم ندارند، این نکتهای است که جامعه نوجوان و جوان باید از آن آگاه شود.
این نویسنده به عاقبت جاسوسان اشاره و اظهار کرد: بررسی در سیر زندگی هر کدام از جاسوسان نشان داد هیچ یک از آنها، عاقبت خوبی نداشتند و خوشبختی را هیچگاه لمس نکردند. فرقه جنایتکار منافقین در اواسط عملیات والفجر با ارائه اطلاعات و دشمن (رژیم بعث عراق) سبب شدند تا تلفات سنگینی به جبهه ایران وارد شود و تعداد زیادی از رزمندگان به شهادت رسیدند. این جاسوسان، حتی در زمان موشک باران سالهای ۶۰ روی پشت بام برخی از منازل مستقر میشدند و گرای دقیق به دشمن میدادند. این امر در فیلمی که خودشان گرفته و با افتخار از عملکردشان آن را بارگذاری کردند، قابل مشاهده است.
داوودآبادی به فیلم «ماجرای نیمروز» اشاره و تاکید کرد: نوشتن را با مقالهای که به صورت پژوهشی در مورد فردی با عنوان عباس زریباف به عنوان یک جاسوس از فرقه جنایتکار منافقین بود، شروع کردم. در ادامه این مقاله به کتابی که فیلمنامه «ماجرای نیمروز» از آن ساخته شده، بدل شد. ماجرای خیانتهای بسیار بزرگ زریباف به دست آمده که بخشی از آن در این فیلم به نمایش گذاشته شد.
وی درباره کتاب «جاسوس بازی» تصریح کرد: این اثر دارای روایتهای مختلف از چندین جاسوس است، بنابراین میتواند هر یک از این روایتها را به سوژهای مناسب برای ساخت آثار فرهنگی و سینمایی خوب تبدیل کرد.
انتهای پیام/