نظرات موافق و مخالف با طرح کاهش و ادغام معاونتها و حذف پستهای قائم مقام و مشاور
به گزارش گروه جامعه در صد و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران و در جریان بررسی طرح کاهش و ادغام معاونتهای شهرداری تهران و حذف پستهای قائم مقام و مشاور در شهرداری تهران، ابراهیم امینی با بیان اینکه در کمیسیون نظارت و حقوقی شورا به عنوان کمیسیون فرعی این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: نکاتی باید مورد توجه قرار گیرند از جمله اینکه در سال ۱۳۹۰ مرکز مطالعات شهرداری تهران در مورد اصلاح تشکیلات شهرداری مطالعاتی را انجام داده که نتیجه آن در ۱۲ جلد در این مرکز موجود است.
وی تصریح کرد: در این مطالعات فرصت سه سالهای پیش بینی شده تا اصلاح ساختار در شهرداری تهران محقق شود که متاسفانه تا کنون در این راستا اقدام جدی انجام نشده است.
نایب رییس شورای شهر تهران ادامه داد: اصلاح ساختار سازمانی شهرداری تهران یک ضرورت است و باید انجام شود، اما معتقدیم وضعیت فعلی شهرداری به گونهای است که این کار را نمیتوان در یک مدت زمان کوتاه انجام داد؛ چرا که اثرات مخربی خواهد داشت. در حقیقت وضعیت شهرداری تهران عادی نیست تا بتوان در مدت زمان کوتاهی چنین اقداماتی را عملیاتی کرد.
امینی با اشاره به روند تصویب برنامه سوم توسعه شهر تهران گفت: با حذف بسیاری از جایگاهها در این طرح که به آن اشاره شده انگیزه مدیران برای تصویب برنامه سوم کم خواهد شد؛ لذا هر اقدامی در این حوزه باید به بعد از تصویب برنامه سوم واگذار شود و همچنین این کار برابر لایجهای که از سوی شهرداری تهران ارسال میشود، باشد. بر همین اساس کمیسیون نظارت و حقوقی توصیه میکند که به کلیات این طرح رأی داده نشود.
محسن هاشمی پس از استماع صحبتهای امینی در تذکری توضیح داد: کمیسیون نظارت و حقوقی میتواند این طرح را رد کند، اما اینکه رأی داده شود یا داده نشود باید توسط موافقین و مخالفین عنوان شود.
در ادامه جلسه ابراهیم شیخ، معاون منابع انسانی شهرداری تهران گفت: در این موضوع چالشهایی وجود دارد، اول اینکه هدفی که برای این طرح پیش بینی شده روشن نیست اگر هدف کاهش هزینه است تغییر ساختار نمیتواند کاهش هزینهها را به همراه داشته باشد T. بی تردید چابک سازی هم با کاهش معاونتها اتفاق نمیافتد بلکه سیستم پیچدهتر میشود.
وی اضافه کرد: مساله اولویتها چالش دیگر این طرح است. اگر به دنبال توسعه پروژهها و عملیات اجرایی هستیم با حذف این پستها همین میزان عملیات دچار مشکل میشود. در حقیقت تغییر ساختار کلان مدیریتی و مدیریت ارشد موجب زلزله در سیستم خواهد شد.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۰ رای موافق، کلیات این طرح را به تصویب رساندند.
انتهای پیام /