خودزنی در بوکس با تصمیمات عجیب/ انتخاب مدیر تیمهای ملی راه نجات ثوری
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، حواشی اخیر تیم ملی بوکس و ناهماهنگی بین رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی حواشی عجیبی برای این فدراسیون به همراه داشته است. این اتفاقات عجیب و بیسابقه در بوکس تنها یک موضوع را ثابت میکند و آن هم نیاز مبرم بوکس ایران به انتخاب یک نفر به عنوان مدیر سازمان تیمهای ملی است.
اکبر احدی سرمربی تیم ملی که هیچ منتقدی را حتی نزدیک به درهای تیم ملی نگه نمیدارد تا مبادا در کارش خدشهای ایجاد شود، با یک تاکتیک قدیمی توپ را به زمین رئیس فدراسیون انداخت و اعلام کرد نمیدانسته که از بین غایبان رقابتهای قهرمانی کشور تنها غلامی و روزبهانی شرایط حضور در تیم ملی را دارند! این در حالی است که از حدود یک ماه قبل این صحبت در رسانهها و حتی بین اهالی بوکس مطرح شد که تنها همین دو بوکسور (روزبهانی و غلامی) مجاز به عدم حضور در رقابتهای کشوری هستند.
احدی با یک حرکت هوشمندانه محرابی و دلاوری را به تیم ملی دعوت کرد تا جلوی انتقادهای احتمالی آنها از عدم دعوت به اردو را بگیرد. همانگونه که پس از کنار گذاشتن گلآرا و محرابی از لیست بازیهای آسیایی جاکارتا در تلاش بود تا ثابت کند دلیل عدم حضور این دو بوکسور، کمبود سهمیه بوکسورهای اعزامی بوده است.
از طرف مقابل حسین ثوری رئیس جوان فدراسیون بوکس هم در برخی مواقع سیاستهای قابل پیشبینی برای اداره فدراسیون و تیم ملی دارد. ثوری در بحث انتخاب نایب رئیس فدراسیون گزینه مدنظر کادر فنی تیم ملی را قبول نکرد و سیامک صالحی که یکی از مدیران شایسته و کاربلد به شمار میرود را روی کار آورد. اما از سوی دیگر در چینش کمیته فنی همه چیز به سود کادر فنی تیم ملی پیش رفت تا ثوری هر دو طرف را برای خود نگه داشته باشد، اما این حرکت هم باعث ایجاد حواشی مختلفی شد.
حالا که همه با موضوع کمیته فنی و شرایط حاکم بر فدراسیون کنار آمدند، شرایط تیم ملی و اعلام اسامی بوکسورهای دعوت شده به اردو به حاشیه جدیدی تبدیل شده است. البته صحبت از تشکیل تیمهای الف و ب هم دیگر حاشیه خودساخته بوکس ایران بود.
اکنون که بوکس ایران بخاطر این مسائل پیش پا افتاده تا این حد در باتلاق حواشی فرو رفته است، تنها دو راه پیش روی رئیس جوان و باانگیزه فدراسیون بوکس است.
راه نخست این است که ثوری افراد همیشه حاشیه ساز که عدم نتیجهگیری در المپیک و بازیهای آسیایی را به هر نحوی توجیه میکنند را کنار بگذارد و به این باور برسد که یک بار شکستن بهتر از هر روز ترک خوردن است.
راه دوم هم اینکه یک مدیر کاربلد و بیطرف که به تمام کارهای کادر فنی مهر تائید نزد برای تیم ملی انتخاب کند تا تمام فعالیتهای مربیان تیمهای ملی زیر نظر گرفته شود و دیگر شاهد اعلام لیست تیم ملی بدون هماهنگی با مسئولان یا تشکیل بک روزه تیمهای الف و ب نباشیم.
با توجه به اینکه بعید است ثوری دست به تغییر کادر فنی بزند، بهترین گزینه انتخاب یک نفر به عنوان مدیر تیمهای ملی است که با اختیار تام بتواند از حواشی احتمالی بعدی جلوگیری کند و تیم ملی بوکس را به یک سر و سامانی برساند.