احداث ترمینال مدرن در فرودگاه مهرآباد با تامین ۳۰ همت منابع
خبرگزاری میزان - به گزارش وزارت راه و شهرسازی، رضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی کشور در نشست خبری عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم که صبح امروز سهشنبه ۱۹ تیرماه در ساختمان دادمان برگزار شد، گفت: موفقیتهای ایجاد شده در حوزه هوایی، حاصل تلاش همه دستاندرکاران صنعت هوایی است.
تکمیل ۲ فرودگاه نیمهکاره سقز و گناباد در دولت سیزدهم
وی در ادامه گفت: ۲ فرودگاه داشتیم که تا کنون نیمه کاره مانده بود و در دولت سیزدهم، فرودگاه سقز و فرودگاه گناباد که سابقه ۳۰ ساله دارد، به همت شرکت فرودگاهها و رئیس جمهور شهید تکمیل شد و به مرحله بهرهبرداری رسید.
نخجوانی ادامه داد: از نظر اقتصادی عملکرد شرکت فرودگاهها نشان میدهد که این شرکت، یکی از ۱۰ شرکت اصلی سودآور دولتی در کشور است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ حدود ۸.۵ همت سودآوری برای شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی کشور به ثبت رسید که این بیشترین سود کسب شده در تاریخ این شرکت به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها ادامه داد: اکنون در مرحله تهیه اسناد مناقصهایم که یک ترمینال مدرن برای فرودگاه مهرآباد با منابع داخلی شرکت فرودگاهها که برابر با ۳۰ همت است، احداث شود.
نخجوانی گفت: محل اجرای این پروژه در زمینهای متعلق به ارتش بود که با مساعدت فرماندهی کل ارتش و فرمانده نیروی هوایی کار به مرحله نهایی رسیده است و آماده امضای تفاهمنامه است که عملیات اجرایی این پروژه در فرودگاه مهرآباد که بزرگترین پروژه فرودگاهی کشور خواهد بود، آغاز شود.
وی در ادامه با اشاره به ایجاد کمیته حفاظتی امنیتی صنعت هوایی اشاره کرد و گفت: هماکنون حدود ۵ هزار نیروی پلیس فرودگاهها و ۵ هزار نفر پرسنل سپاه حفاظت هوایی در کنار کارکنان وزارت اطلاعات و حراست کل کشور در فرودگاهها انجام وظیفه میکنند تا امنیت فرودگاهها را تامین کنند.
نخجوانی با اشاره به تامین ایمنی در بخشهای ناوبری هوایی، تجهیزات، آموزش و گواهیهای هوایی توسط شرکت فرودگاهها، اظهار کرد: اکنون روزانه حدود ۹۵۰ پرواز عبوری از کشور توسط شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی کشور، ناوبری میشوند.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها ادامه داد: حدود ۱۰ نظامنامه برای فرودگاههای کشور ایجاد شده و برای اخذ گواهینامه فرودگاهی در اختیار سازمان هواپیمایی قرار گرفته و از این تعداد گواهینامه فرودگاهی ۳ فرودگاه تا کنون اخذ شده است.
وی همچنین در خصوص ارتباطات بینالمللی شرکت فرودگاهها نیز توضیح داد: ارتباط تنگاتنگی با ACI ایجاد شده است که از این طریق آخرین دانش روز دنیا وارد بخش هوایی کشور میشود. علاوه بر این همکاری مطلوبی نیز با سازمان ایکائو ایجاد شده است.
معرفی ۲۰۰ فرصت سرمایهگذاری آماده انعقاد قرارداد در فرودگاههای کشور
مدیرعامل شرکت فرودگاهها در خصوص برنامههای آتی این شرکت نیز تصریح کرد: اطلس سرمایهگذاری در مجموعه فرودگاههای کشور طراحی شده و آماده رونمایی است که در آن بیش از ۲۰۰ پروژه که آماده سرمایهگذاری و انعقاد قرارداد است، معرفی میشود.
وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز توسعه نوآوری شرکت فرودگاهها که هوشمند سازی فرودگاهها را در دستور کار دارد، گفت: در آینده نزدیک و در راستای هوشمندسازی خدمات فرودگاهی، نرمافزاری رونمایی خواهد شد که نقطهای اساسی در تحول خدمات فرودگاهی کشور است و با استفاده از آن مسافران میتوانند همه خدمات فرودگاهی را با برنامهریزی از خانه خود و بدون معطلی به انجام برسانند که با این اقدام میتوان فرودگاههای کشور را به نسل ۳ و ۴ ارتقا میدهد.
انتهای پیام/