کارگروه ملی صیانت از پرستاران بخش خصوصی و کارکنان اورژانس پیشبیمارستانی تشکیل میشود
خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی نظام پرستاری، احمد نجاتیان در دیدار با نمایندگان پرستاران بخش خصوصی و فوریتهای پزشکی در محل هیئت مدیره نظام پرستاری مشهد افزود: خدمات پرستاران در بخش خصوصی بسیار ارزشمند است و حدود ۷۰ درصد خدمات سرپایی و ۳۰ درصد خدمات بستری با تلاش و فعالیت این پرستاران به مردم ارائه میشود.
وی گفت: فعالیت پرستاران در بخش خصوصی یکی از نمادهای مشارکتهای مردم در توسعه سلامت است و ضمن حمایت از این از این خدمات پرستاران، باید برای بهبود این خدمات برنامه ریزی کرد.
نجاتیان ادامه داد: بخش خصوصی نظام سلامت با استفاده از منابع مالی خود بخشی از بار نظام سلامت را به دوش میکشد. در این بین پرستاران این بخش با فشار کاری زیاد ناشی از انتظارات بیماران و کمبود نیرو و حقوق مواجه هستند. متاسفانه برخی قوانین مربوط به پرستاران در بخش خصوصی به درستی اجرا نمیشود از جمله این قوانین میتوان به قانون ارتقای بهره وری و تعرفه گذاری خدمات پرستاری اشاره کرد.
وی گفت: حدود دو سال از اجرای قانون تعرفه گذاری میگذرد، اما هنوز روند مشخصی برای اجرای این قانون در بخش خصوصی وجود ندارد.
رئیس کل سازمان با اشاره به تهیه مدل جدید پرداخت کارانه، بر لزوم شفافیت در نحوه محاسبه تعرفه و ارتباط مستقیم میان درآمد ناشی از تعرفه و پرداختی به پرستاران تاکید کرد.
فاطمه بحرینی، رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری مشهد نیز با اشاره به تعداد زیاد بیمارستانهای بخش خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی و دانشگاه آزاد در مشهد به مشکلات پرستاران این شهر در موضوع تعرفه مراقبتهای پرستاری، امنیت شغلی و بازنشستگی پیش از موعد اشاره کرد.
در ادامه نمایندگان پرستاران بخش خصوصی درخواستهای خود از سازمان نظام پرستاری را از جمله درباره اجرای قانون تعرفه گذاری مراقبتهای پرستاری در بخش خصوصی مطرح کردند.
نماینده کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی نیز در این جلسه به مشکلات کاری این گروه از جمله پایین بودن میزان تعرفه، غیرشفاف بودن آن و عدم حضور نمایندگان فوریتهای پزشکی در جلسات شورای عالی نظام پرستاری اشاره کرد.
انتهای پیام/