مواد مخدر دارویی علت اصلی اعتیاد و آوردوز در آمریکا

15:54 - 28 آذر 1397
کد خبر: ۴۷۷۵۰۸
مطالعات نشان می‌دهند دارو‌های مخدر مصنوعی که برای تسکین درد در آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرند، نه تنها تاثیری در کاهش درد ندارند، بلکه سبب آوردوز مصرف کنندگان نیز می‌شوند.
مواد مخدر دارویی علت اصلی اعتیاد و آوردوز در آمریکابه گزارش گروه بین الملل ؛ دارو‌های مخدر مصنوعی که برای تسکین درد در آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرند، نه تنها تاثیری در کاهش درد ندارند، بلکه سبب آوردوز مصرف کنندگان نیز می‌شوند.

ان.بی.سی نیوز نوشت: براساس مطالعه جدیدی که اخیرا منتشر شده، اپیوئید‌ها یا مواد مخدر دارویی که برای تسکین درد به ویژه برای بیماران مبتلا به سرطان و یا پس از جراحی به کار می‌روند، نه تنها تسکین دهنده نیستند بلکه سبب آوردوز مصرف کنندگان می‌شود.
 
آمریکا رکورددار آوردوز در جهان است.

محققان دریافتند که پزشکان پس از مشاهده عدم تسکین بخشی این داروها، به بیماران توصیه می‌کنند تا دوز مصرف را بالاتر ببرند. این امر می‌تواند سبب ایجاد چرخه وابستگی و اعتیاد به این مخدر‌ها شود.

اپیدمی مصرف مواد دارویی مخدر در سال‌های اخیر علیرغم هشدار‌های فراوان همچنان بدتر می‌شود. به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، در سال گذشته ۷۰ هزار آمریکایی جان خود را در اثر سوءمصرف این مواد دارویی از دست دادند.

در گزارشی که در مجله انجمن پزشکی آمریکا به چاپ رسید، اعلام شد این مواد مخدر تسکین دهنده درد، عملا کارآیی اندکی در بهبود درد، عملکرد فیزیکی، کیفیت خواب، بهبود عملکرد اجتماعی و نیز عملکرد عاطفی دارند.

محققان با اشاره به این که شمار زیادی از آمریکایی‌ها به درد‌های مختلفی دچار هستند، خاطرنشان کردند آمریکایی‌ها به این دلیل علاقه زیادی به مواد مخدر دارویی دارند.

در سال ۲۰۱۶، حدود ۵۰ میلیون بزرگسال در آمریکا به دلیل درد‌های مزمن غیر سرطانی از این دارو‌های مخدر استفاده می‌کردند. عمده این افراد از افسردگی رنج می‌بردند. از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶، آمریکا رکورددار مصرف مواد مخدر دارویی در جهان بود.

نکته قابل توجه آنجا است که ۹۲ درصد از مصرف کنندگان این مواد مخدر دارویی، به دستور پزشک آن‌ها را استفاده می‌کنند و ۷۵ درصد معتادان به هروئین اعلام کردند که اعتیاد و سوءمصرفشان از این دارو‌ها آغاز شده است.

تجویز این دارو‌ها برای بیماران اغلب با مشکلاتی مانند دشواری‌های مالی و زمانی دیگر شیوه‌های درمانی توجیه می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *