دستور راهگشای رئیس قوه قضاییه؛ با احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، ۱۳۰ هزار بیمار خدمات درمانی دریافت کردند
خبرگزاری میزان- رئیس کل و برخی از مدیران قضایی دادگستری کل استان البرز از جمله «آرش استکی» و «حسن مددی» رئیس کل محاکم و دادستان عمومی و انقلاب کرج، «احمد نوروزی» دبیر شورای تحول و تعالی قضایی استان البرز با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از بخشهای مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، آی سی یو و دیالیز بازدید کردند و در ادامه در نشست مشترک با «رحمتاله حافظی»، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» و مدیران و تعدادی از پزشکان و کارکنان بیمارستان کرج آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی را مورد بررسی قرار دادند.
حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود گفت: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایتهای نماینده، ولی فقیه در استان البرز در مرداد ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضاییه فعالیت خود را دوباره از سر گرفت.
رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود که پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رای به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکین اصلی مسترد شد.
دستور رئیس قوه قضابیه برای احیای بیمارستان
وی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود، اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تاکیدات و دستورات رئیس قوه قضاییه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه کلیه مطالبات تعیین شد و اقدامات برای شروع مجدد فعالیتهای درمانی بیمارستان آغاز شد.
فاضلی هریکندی متذکر شد: با برطرف شدن موانع در مسیر شروع مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان، در مرداد ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضاییه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.
افزایش ظرفیت بیمارستان
وی با یادآوری اینکه استان البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد تصریح کرد: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا میکند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان داشت.
خدمات درمانی برای ۱۳۰ هزار نفر
رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با استناد به گزارش مدیران بیمارستان افزود: این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ برای نزدیک به ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخشهای مختلف از جمله اورژانس، آی سی یو، سی سی یو، بستری و اتاق عمل خدمات درمانی ارائه کرده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان کلیه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است تصریح کرد: دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد از ظرفیتهای قانونی خود در توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند.
رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان از پیگیریهای نماینده، ولی فقیه در استان، تلاشهای استاندار فعلی و سابق، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداریهای استان البرز در تعامل و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضایی استان البرز برای احیای این بیمارستان تقدیر کرد.
همچنین رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» با تقدیر از تلاش و حمایتهای دستگاه قضایی استان البرز در احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج متذکر شد: اگر ورود به موقع اتفاق نمیافتاد هم اکنون این بیمارستان تبدیل به بازار مبل شده بود.
کاهش پروندههای قضایی از ۷۵۶ به ۱۷ مورد
وی با بیان اینکه هم اکنون کلیه حقوق و معوقات پرسنل، پزشکان و بازنشستگان این بیمارستان پرداخت شده است، تصریح کرد: با حمایتها و مساعدتهای قضایی انجام شده تعداد پروندههای بیمارستان در محاکم استان البرز از ۷۵۶ مورد به ۱۷ پرونده کاهش داشته است.
رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات و موانع پیش روی توسعه فیزیکی و ظرفیتی بیمارستان، خواستار کمک دستگاه قضایی و اجرایی در رفع تصرف از بخشی از اراضی این بیمارستان شد.
انتهای پیام/