محمدی: ترای‌اتلون در سنوات گذشته مورد بی‌مهری قرار گرفته/ این رشته علی‌رغم جذابیت بالا شناخته شده نیست

13:14 - 16 ارديبهشت 1403
کد خبر: ۴۷۷۱۵۵۴
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
محمدی: ترای‌اتلون در سنوات گذشته مورد بی‌مهری قرار گرفته/ این رشته علی‌رغم جذابیت بالا شناخته شده نیست
رئیس هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان تهران گفت: ترای‌اتلون علی‌رغم جذابیت بالایی که دارد، در کشور آنچنان شناخته شده نیست و هرکسی آن را نمی‌شناسد.

خبرگزاری میزان - جمال محمدی، رئیس هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان تهران، اظهار داشت: ابتدا روز معلم و کارگر را تبریک می‌گویم. ترای‌اتلون یک رشته المپیکی است که متاسفانه در سنوات گذشته مورد بی‌مهری قرار گرفت. متاسفانه به دلیل اطلاع رسانی ضعیف، این رشته علی‌رغم جذابیت بالایی که دارد، در کشور آنچنان شناخته شده نیست و هرکسی آن را نمی‌شناسد.

وی افزود: در کشور ما متاسفانه به این رشته آنطور که باید و شاید نپرداختند و ما سعی کردیم با برنامه‌ریزی‌های موثر بتوانیم روی بُعد تبلیغات کار کنیم و این رشته را در سطح جامعه نیز وایرال کنیم و خداراشکر تا جایی که ممکن بود توانستیم این رشته را در جامعه هدف پیاده‌سازی کنیم.

رئیس هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان تهران تصریح کرد: متاسفانه کمتر به این ورزش نگاه شد و حمایت چندان زیادی از سوی مسئولین ندیدیم و این مسئولیت ما را بیشتر می‌کرد تا بتوانیم در برنامه‌های بلندمدت و کوتاه مدت آن را ترسیم کنیم تا به موقع بتوانیم جای خالی‌ها را پر کنیم. یکی از این برنامه‌ها راه اندازی بحث استعدادیابی بود که یک قدم رو به جلو برای جذب نیروی انسانی موثر در این رشته بود.

محمدی در ادامه گفت: از خانم آهنگری خواستیم در کنار ما باشد و در حوزه بانوان حضور داشته باشد تا بتوانیم یک تیم خوب و آماده را وارد مسابقات کنیم. با توجه به اینکه ورزش ما یک رشته آبی، خاکی و معلق است؛ فراهم کردن یک بستر برای آمادگی ورزشکاران کار ما را بیش از پیش سخت خواهد کرد و این کار ما همیشه با دشواری‌هایی همراه بوده است.

وی افزود: متاسفانه در بحث فراهم سازی کمپ برای آماده سازی ورزشکاران ما همواره با مشکل رو به رو بودیم و متاسفانه استخری نداریم که مجوز ترای اتلون را اخذ کرده باشد. ما در تلاش هستیم تا در ادامه دوره‌های آموزشی برگزار کنیم. به منظور تعلیم مربیان و دعوت از مربیان و اساتید بزرگ در این ورزش باید بتوانیم به خوبی ورزشکاران قدرتمندی تعلیم دهیم و به رقابت‌های بین المللی اعزام کنیم.

رئیس هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان تهران گفت: مسابقه‌ای در ۲ هفته گذشته بزای نونهالان برگزار کردیم و درصدد هستیم تا این مسابقات را هر ۳ هفته یکبار برگزار کنیم و شاهد گسترش این رشته در سطح جامعه باشیم و علاقمندان را به این رشته جذب کنیم. طبق جلساتی که با اساتید محترم داشتیم برنامه و موارد موردنیازمان را گفتیم و طی مشورت و جلسه‌ای که داشتیم موفق شدیم به یک جمع بندی موثر برای دستیابی به کیفیت مورد نظر در این رشته برسیم.

آهنگری: امیدوارم بتوانیم این رشته را در بین مردم بیشتر جا بیندازیم

سمیه آهنگری نیز در این جلسه گفت: این ورزش نام‌های مختلفی دارد و در اصل پایه و اساس این رشته شناست، یعنی ورزشکار باید شناگر باشند تا به این رشته ورود کند. متاسفانه در رشته مردان زیربنای کافی وجود ندارد، چرا که این رشته در ایران ناشناخته است و هر زمان نام این رشته بر زبان می‌آید از هر ۱۰ نفر شاید یک نفر آن را بشناسد.

وی تصریح کرد: این رشته استایل و آناتومی خاصی را می‌پذیرد و متاسفانه برخی از ورزشکاران این رشته از شرایط بدنی خوبی برخوردار نیستند. به دلیل نوع پوشش و ملاحظاتی که وجود دارد بسیاری از کشور‌های اسلامی در حوزه بانوان فعالیتی نداشتند. امیدوارم بتوانیم این رشته را در بین مردم بیشتر جا بیندازیم.

عباس‌نیک: باوجود کم و کاستی‌ها با کمک و همکاری سایر فدراسیون‌ها مسابقات با کیفیتی را برگزار کردیم

امید عباس‌نیک، دبیر هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان تهران نیز اظهار داشت: در چند ماه گذشته اتفاقاتی موثر و خوبی در هیئت رخ داد از جمله برگزاری مسابقات و طراحی و ساخت پرتال الکترونیک که به فعالیت این هیئت کمک بزرگی کرده. ما با اقداماتی که انجام دادیم به هماهنگی خوبی رسیدیم که در ۴ سال گذشته آن را ندیدیم و همینطور با انتخاب ریاست جدید این فدراسیون که اکثریت آراء انتخاب شایسته این فدراسیون بودند و همینطور آقای محمدی که سکان هدایت این هیئت را بر عهده گرفتند ما بتوانیم به اهدافمان برسیم.

وی افزود: ورزش مهیج در دنیا چه به صورت تیمی و چه به صورت انفرادی غالباً بیننده زیادی نسبت به سایر رشته‌های ورزشی دارند. با تمام احترامی که برای رشته‌های رزمی و وزنه‌برداری یا کشتی دارم، اما باید بگویم که این رشته‌ها تماشاچی زیادی در دنیا ندارند. اکنون در المپیک و در رشته دوومیدانی ما یک مدال کسب کردیم و در شنا هیچ مدالی کسب نکردیم با اینکه در کشور‌های دیگر مدال‌های زیادی کسب می‌شود. رشته‌های رزمی و وزنه‌برداری در المپیک در آستانه حذف قرار دارند و مسیر به سمتی پیش می‌رود که ما رشته‌های مهیج‌تری را وارد المپیک کنیم که تماشاگر زیادی دارد. به عنوان مثال برای یک رشته دوومیدانی که یک مسیر ۱۰۰ متر آن در ۹ ثانیه طی می‌شود چیزی قریب به ۱۰۰ هزار تماشاگر برای دیدن آن می‌آیند، اما برای دیدن مسابقات وزنه‌برداری در المپیک طبق آخرین رکوردی که گرفتند متوجه شدند که ۸۰۰ نفر تماشاگر در سالن حضور داشتند که مسابقه سنگین‌وزن‌ترین ورزشکار را ببینند.

دبیر هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان تهران تصریح کرد: ترای اتلون تلفیقی از سه ورزش دوومیدانی، شنا و دوچرخه‌سواری است که هر یک از این ورزش‌های انفرادی پرمخاطب دنبال می‌شود و ما در همین ورزش‌ها مسابقات ماراتن، جایزه بزرگ شنا و ... را شاهد هستیم که وقتی با هم جمع می‌شوند یک مسابقه جذاب را به وجود می‌آورند. مسابقاتی که اخیرا طبق سیاست‌های محمدی رییس هیئت ترای اتلون تهران برگزار شد در ۸ سال اخیر با این کیفیت سابقه نداشته. ما با وجود کم و کاستی‌هایی که داشتیم توانستیم با کمک و همکاری سایر فدراسیون‌ها و مسئولین یک مسابقه با کیفیت را برگزار کنیم و خداراشکر ورزشکاران راضی بودند و ما توانستیم جوایز خوبی را برای این مسابقات تدارک ببینیم که انگیزه‌ای می‌شد برای ورزشکاران این رشته. حال ما یک برنامه‌ای را تدارک دیدیم و با فراخوان‌هایی که اعلام کردیم و همینطور طرح استعدادیابی موفق شدیم ورزشکاران علاقه‌مند به رشته دوچرخه‌سواری و دوومیدانی را جذب کنیم. در صدد هستیم تا میدان را برای حضور بانوان باز کنیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *