سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند پایتخت
خبرگزاری میزان- به گزارش شهر، رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد، گفت: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قراردادهایی منعقد و یا اصلاح شده است.
وی افزود: در نیمهدوم دهه هشتاد، قراردادها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قراردادها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قراردادها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایهگذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایهگذاری کنند.
محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماههای که قراردادهای جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایهگذاری شده است.
انتهای پیام/