معاون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تهران: لایحه سازمان گردشگری به شورا تقدیم شده است
خبرگزاری میزان - به گزارش خبرنگار شهر، محمدامین توکلیزاده در دویست و سیامین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تحول نرم افزاری شهر در تهران برنامه ریزی شده، اظهار کرد: سند اصلی تحول نرم افزاری شهر ابلاغ شد و ما بر اساس آن گام برداشتیم. یکی از موضوعات اصلی ما تغییر سبک زندگی و رسیدن به هویت ایرانی- اسلامی است.
وی با بیان اینکه شکل دهی به این هویت و جامعه پردازی در دستور کار ماست، یادآور شد: ما سعی کردیم در این طرح تلفیقی بین موضوعات ملی و مذهبی داشته باشیم. بهار قرآن و بهار طبیعت به ما اجازه داد سبک زندگی ایرانی-اسلامی را در برنامههای خود بگنجانیم.
توکلی زاده با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، تصریح کرد: پویش روزه اولیها نیز سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.
وی با بیان اینکه پنج میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت ها، مساجد و مدارس انجام شد، گفت: پویش مهربانی نیز در همین ایام برنامه ریزی و اجرا شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم میشد، خاطرنشان کرد: امسال کارناوالها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم.
وی همچنین تصریح کرد: امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشنهایی همچون جشن غدیر، امام رضاییها و امام حسنیها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه میکنیم.
توکلی زاده با بیان اینکه نشان دادیم با ظرفیتهای ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم، یادآور شد: سازمان زیباسازی در ساخت المانها و نصب بیلبوردها اقدام وسیعی را انجام داد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سعی بر این بود که فضای نوروز و رمضان در کنار یکدیگر حفظ شود، اظهار کرد: در این ۳۰ روز تلاش بر این بود که برنامههای بزرگی در شهر برگزار شود. برگزاری دهکدههای ورزشی و جشن رمضان از جمله برنامههایی بود که با امضای این دوره از مدیریت شهری برگزار شد.
وی ادامه داد: «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامهها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.
توکلی زاده با بیان اینکه جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد، تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنوارههای متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانوادهها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه برای افطاری ساده خیرین همکاری کردند، گفت: سازمان ورزش نیز وارد عمل شد و دهکدههای ورزشی به کار گرفته شدند تا مسابقات ورزشی در سطح شهر برگزار شود.
وی همچنین تصریح کرد: سعی کردیم ابزار جدید همچون اتاق فرار و دهکده مقاومت را در شهر شهدا به کار بگیریم و با استقبالی که صورت گرفت این دهکده در روز قدس میزبان شهروندان بود. شهر شهدا در مناطق جنوبی شهر و با حضور مادران ۴۰ شهید افتتاح شد و در طول این مدت برنامهها را در پیش گرفتیم.
توکلی زاده با بیان اینکه در اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، خاطرنشان کرد: جشنوارههای متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تأکید کرد: بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا (س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شبهای قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژهای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.
وی افزود: ۱۶ بوستان اقدامات را دنبال کردند و سعی شد برش منطقهای و محلهای نادیده گرفته نشود. پویش ماه رمضان و بهار طبیعت و بهار قرآن در این ایام در بوستانها مورد توجه قرار گرفت.
توکلی زاده با بیان اینکه امسال از ابزار نوین برای برگزاری جشنواره آیات ابراهیمی استفاده شد، تصریح کرد: در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه علیرغم تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، گفت: مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمیکنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.
وی ادامه داد: «افطارخونه» پدیدهای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکبها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنیها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.
توکلی زاده با اشاره به شعار «تهران دوست داشتنی» برای حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: ایستگاههای راهنما و شمارههای ویژه برای تماس گردشگران در نظر گرفته شدند و تهران گردی در ایام تعطیل نشد. تور گردشگری ری بیشترین استقبال را داشت و این چنین جهت دهی به تورها مدنظر قرار گرفت.
وی با بیان اینکه لایحه گردشگری به شورا تقدیم شده است، تصریح کرد: با تصویب این لایحه در شورا سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین به برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس پرداخت و خاطرنشان کرد: میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سالهای قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.
وی با بیان اینکه یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمیشد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئتها پای کار آمدند و موکبهای ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود. ۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند.
توکلی زاده همچنین تصریح کرد: مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسکها و شکل گیری باغ عروسکها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه اقدامات انجام شده تنها توسط شهرداری نبود و دستگاههای مختلفی همکاری کردند، یادآور شد: نهادهای مردمی نیز در این ایام در کنار ما بودند.
انتهای پیام/