لزوم پرهیز شهرداری تهران از هزینه‌های غیر ضروری

10:45 - 27 آذر 1397
کد خبر: ۴۷۶۹۱۴
رییس شورای اسلامی شهر تهران در تذکری به شهرداری تهران گفت: برگزاری جلسات و همایش‌های مدیریت شهری در هتل‌ها و تالار‌های خارج از مجموعه شهرداری که هزینه سنگینی را بهمراه دارد، قابل قبول نیست.

لزوم پرهیز شهرداری تهران از هزینه‌های غیر ضروری

به گزارش  خبرنگار گروه جامعه محسن هاشمی رییس شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای یکصدو هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکری به برگزاری جلسات و همایش‌های مدیریت شهری در هتل‌ها و تالار‌های خارج از مجموعه شهرداری که هزینه سنگینی را بهمراه دارد، انتقاد کرد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران بابیان اینکه با توجه به سالن‌ها و امکانات مناسب شهرداری تهران جهت برگزاری جلسات و اقامت مهمانان گفت: برگزاری جلسات و همایش‌های مدیریت شهری در هتل‌ها و تالار‌های خارج از مجموعه شهرداری که هزینه سنگینی را بهمراه دارد، قابل قبول نبوده و انتظار داریم از هزینه‌های غیرضروری اینگونه برنامه‌ها جلوگیری شده از امکانات داخلی شهرداری استفاده شود.

وی در ادامه ضمن تسلیت به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: ایشان از پاکترین و والاترین فرزندان ائمه محسوب می‌شوند و تنها غیرمعصومی هستند که امام معصوم زیارت نامه ایشان را انشا کرده اند.

محسن هاشمی افزود: برکات حضور فاطمه معصومه درقم، موجب مرکزیت یافتن این شهر بعنوان حرم اهل بیت، گردید و انقلاب اسلامی و حوزه‌های علمیه حاصل این حضور پربرکت است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه خاطر نشان ساخت: همچنین امروز به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است، امروز روز بازگشایی دانشگاه‌ها پس از انقلاب فرهنگی است که مصادف با روز جهان عاری از خشونت و افراطی گری است.

محسن هاشمی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بعنوان انقلابی نرم و فرهنگی، با کمترین خشونت و خونریزی در مقایسه با انقلاب‌های مشابه در قرن بیستم به پیروزی رسید افزود:، اما جریانات افراطی رهبران این انقلاب را هدف حملات تروریستی و اقدامات خشونت آمیز قرار دادند.

وی ادامه داد: ترور شهید مفتح، که یک صاحب نظر برجسته علوم اسلامی و انسانی بود در دانشکده الهیات دانشگاه تهران، توسط گروهک فرقان که تحت تاثیر برداشت‌های التقاطی و انحرافی و افراطی از اسلام بودند که متاسفانه توسط برخی از چهره‌های انقلابی نیز ارائه می‌شد، موجب آسیب دیدن سرمایه‌های انقلاب و دامن زدن به خشونت و افراطی گری در جامعه شد.

به گفته وی درس بزرگ حوادث تلخ اوائل انقلاب، لزوم حفظ مدارا، همدلی و وحدت در جامعه به رغم تفاوت در دیدگاه‌ها و سلایق است و اگر اجازه دهیم افراطی گری و خشونت، جایگزین میانه روی و مدارا شود، در خطر تکرار شدن آسیب‌هایی سنگینی هستیم که در سال‌های نخست انقلاب به جامعه وارد شد.

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: به همین جهت، این روز بعنوان نماد وحدت، نزدیکی، گفتگو و تفاهم حوزه و دانشگاه نامگذاری شد و مساله وحدت حوزه و دانشگاه، که به معنای همگرایی، هم افزایی و روابط علمی میان این دونهاد تاثیرگذار جامعه است بار‌ها از سوی امام خمینی و رهبرمعظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفت.

هاشمی نخستین مقدمه وحدت را حفظ حرمت و احترام بزرگان حوزه و دانشگاه دانست و گفت: باید مراقب بود جریانات افراطی به بهانه شعار‌های انقلابی، نسبت به مخدوش کردن احترام مراجع معظم تقلید، علما و اساتید حوزه علمیه و همچنین اساتید و پیشکسوتان دانشگاه اقدام نکنند و همچنین کرامت و احترام طلاب و دانشجویان جهت ایجاد فضای وحدت و همدلی تقویت شود .

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *