تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تخممرغ در سال گذشته/ ۵۵ هزار تن صادر شد
خبرگزاری میزان _ قیمت مصوب فروش هر کیلوگرم تخممرغ در سال گذشته برای واحدهای تولیدی ۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان و برای مصرفکننده ۵۶ هزار تومان تعیین شد.
رئیس هیئتمدیره اتحادیه مرغداران میهن در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۴ در گفتوگو با میزان درباره وضعیت قیمتی تخممرغ اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون، در موارد زیادی تخممرغ ۲۵ الی ۴۰ درصد پایینتر از قیمت مصوب بهفروش میرسد.
وی همچنین در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۵ در گفتوگو با میزان اظهار کرد: قیمت تخممرغ در مرغداریها در ۱۴ ماه گذشته ۲۵ الی ۴۰ درصد پایینتر از نرخ مصوب بهفروش رسیده است.
وضعیت فعلی بازار تخممرغ چگونه است؟
حمیدرضا کوچککاشانی، رئیس هیئتمدیره اتحادیه مرغداران میهن، در گفتوگو با میزان با اشاره به قیمت مصوب تخممرغ در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: هر کیلوگرم تخممرغ در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۷ الی ۴۸ هزار تومان به فروش رفته و در حال حاضر نیز قیمتها در همین حدود است.
وی همچنین درباره تولید تخممرغ در سال ۱۴۰۲ گفت: تولید تخممرغ در سال ۱۴۰۲ نسبت به سایر صنایع کشور تولید چشمگیری داشته است.
رئیس هیئتمدیره اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به اینکه آخرین واردات تخممرغ مربوط به سال ۱۴۰۰ بوده است، گفت: ایران در سالهای گذشته بهعنوان واردکننده تخممرغ شناخته میشد، اما این مساله از سال ۱۴۰۱ تغییر کرد و توانستیم در آن سال ۵۵ هزار تن و در سال ۱۴۰۲، ۱۳۰ هزار تن تخممرغ صادر کنیم.
کوچککاشانی با تاکید بر اینکه میزان تولید در سال گذشته به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است، اعلام کرد: این عدد در حالی رقم خورده که تولید سالانه در سالهای گذشته ۵۰۰ هزار تن بوده است.
رئیس هیئتمدیره اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به رشد ۳۵ درصدی تولید تخممرغ اعلام کرد: براساس آمار مرکزی تورم نقطه به نقطه این کالا خوراکی کمترین رقم را داشته و حتی در وضعیت ثبات بوده است.
وی یکی از دلایل رشد تولید تخممرغ را واگذاری تمامی امور تولید به اتحادیه و بخش خصوصی دانست و گفت: سیاستگذار کلی امور، وزارت جهاد بوده است، اما اقدامات عملیاتی را اتحادیه مرغداران میهن با وجود مشکلات نهاده و مشکلات ارزی انجام داده و توانستیم از کشور واردکننده به صادرکننده تبدیل شویم.
رئیس هیئتمدیره اتحادیه مرغداران میهن همچنین تاکید کرد: ذخایر تخم مرغ در ایام عید و ماه رمضان در وضع مطلوبی بوده و میتوانیم بگوییم که نوسان قیمتی در این ایام وجود ندارد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه برنامهریزی مناسبی برای تولید در سال ۱۴۰۳ انجام شده است، اظهار کرد: تنها مشکل بخش تولید، تولید و قیمت دستوری است اگر این اتفاق در صنعت رخ ندهد قطعا بازهم به رکورد تولید سال گذشته خواهیم رسید.
انتهای پیام/