رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور: ۱۱ هزار گروه جهادی برای حضور نوروزی در مناطق محروم اعلام آمادگی کردهاند
خبرگزاری میزان - سردار سرتیپ پاسدار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عصر روز سهشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴٠۲ در نشست خبری «پویش خانه دوست کجاست؟» بیان کرد: من دست بوس جهادگرانم. هر کجا خواستیم اتفاقی را رقم زنیم دیدیم پیشتر جهادگران عزیز نیز اتاق فکر تشکیل دادهاند و با طرح و ایده در وسط میدان مشغول عملیات هستند.
وی افزود: من به خود میبالم که گروههای جهادی کشور مملو از جهادگران پای کار و ایدهپرداز است.
سردار زهرایی با بیان اینکه جریان جهادی کشور مملو از جهادگری صادقانه است گفت: برخی از احزاب و سیاسیون درصدد هستن تا جهادگران را مصادره کنند، بسیج سازندگی مطلقا به دنبال مصادره کردن این گروهها نیست و مطلقا اجازه نخواهد داد که گروه دسته و جریانی سیاسی جهادگران را مصادره کند.
سردار زهرایی گفت: از اینکه به گروههای جهادی خدمت میکنیم به خودمان میبالیم. از زمان تشکیل جهاد سازندگی تا کنون ۴۹ گروه متشکل از ۵۱ هزارنفر در گروههای جهادی حضور داشتهاند.
وی افزود: این جهادگران بودند که در زمان کرونا انحصار ماسک را شکستند. جهادگران ما در ایام کرونا آستینها را بالا زده و وارد گود شدند. همین جهادگران بودند که ماسکها را در سطح کشور توزیع کردند. من این جهاد را با پوست و خون خویش درک کردم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه گروههای جهادی همواره در میدان حاضرند، گفت: در سال ۹۸ که حادثه سیل ۸ تا ۹ ماه به طول انجامید و گاهی تا ۵ استان کشور را درگیر کرده بود همین جهادگران بودند که در این مناطق خیمه زده بودند.
وی سپس به بیان گزارشی از عملکرد بسیج سازندگی پرداخت و گفت: طی سال ۱۴۰۲ دو قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی را تشکیل دادیم.
وی با اشاره بیان کرد: بیش از ۱۲۳ هزار فرصت شغلی ایجاد کردیم، همچنین بیش از ۲۵۰۰ زندانی جرایم مالی آزاد شدند و ۳ میلیون بسته معیشتی در مناطق محروم توزیع شد.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش به تشکیل قرارگاه نوروزی اشاره کرد و اظهار داشت: در آستانه عید نوروز ۵۲ قرارگاه نوروزی فعال شده و ۱۱ هزار گروه نیز جهت حضور در مناطق محروم اعلام آمادگی کردهاند.
سردار زهرایی ادامه داد: در سیل سیستان و بلوچستان جهادگران ما در استانهای سیلزده قرارگاه جهادی دایر کرده و حضور دارند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی در خاتمه اظهاراتش گفت: ما «پویش خانه دوست کجاست؟» را برگزار خواهیم کرد که مهمترین ماموریت آن انسجام بخشی به گروههای جهادی است. در ایام پیش رو جهادگران برای کارها و اموری از جمله خانه تکانی به خانه شهدا و ایثارگران رفته و به کمک و یاری آن میشتابند. افطاری میدهند و بستههای معیشتی را در مناطق محروم توزیع خواهند کرد.
انتهای پیام/
شیوه جهادی در همه عرصه های اقتصادی و اجتماعی باید در متن قانون برنامه و در نظآم فنی اجرایی کشور بطور رسمی مورد ترویج و حمایت قرارگیرد ان شاءالله