افتتاح ۱۶ پروژه سلامت در استان سیستان و بلوچستان با حضور وزیر بهداشت
خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، دستگاه سی تی سیمولاتور بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان افتتاح و گام بلندی در ارائه خدمات تشخیصی و درمانی سرطان در جنوب شرق کشور برداشته شد.
بهرام عین اللهی از سرطان به عنوان یکی از چالشهای سلامت در دنیا یاد کرد و افزود: پیشگیری و تشخیص زودهنگام در درمان سرطان، موثرتر است و از سوی دیگر، تجهیز مراکز درمانی دانشگاهی به دستگاههای پیشرفته تشخیص و درمان سرطان از اولویتهای وزارت بهداشت است.
سیستان و بلوچستان بر مدار تکمیل چرخه درمان سرطان
وی خاطرنشان کرد: دستگاه سی تی سیمولاتور از دستگاههای بسیار پیشرفته در درمان سرطان است که میتواند سلولهای سرطانی را به صورت دقیق، مشخص و به بخشهای بعدی درمان، ارجاع کند.
وی گفت: دستگاه پت اسکن برای درمان سرطانهایی که به سایر نقاط بدن، سرایت میکند، کاربرد دارد و دستگاه شتابدهنده خطی در زاهدان نیز ظرف دو سه ماه آینده نصب میشود تا درمان پیشرفته سرطان با وجود اساتید علاقهمند و متبحر در زاهدان ارائه شود.
به گفته وزیر بهداشت، درمان رایگان بیماران مبتلا به سرطان از اولویتهای وزارت بهداشت است و با تامین و نصب دستگاههای پیشرفته و جدید، دیگر بیماران استان سیستان و بلوچستان برای درمان سرطان نیازی به مراجعه به سایر استانها ندارند.
عین اللهی از مردم به ویژه افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان و یا در محیط زندگیشان با وفور سرطان روبرو هستند، خواست که به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند چراکه تشخیص و درمان زودرس در سرطان بسیار موثر است.
وزیر بهداشت در حاشیه افتتاح دستگاه سی تی سیمولاتور بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان از افتتاح ۴ مرکز سراج در زاهدان، خاش و سراوان خبر داد و گفت: مرکز سراج در حوزه سلامت روانی و اجتماعی و پیشگیری از بیماریهای روانی فعالیت دارد.
وی از افتتاح خانههای بهداشت جلدک، محمدآباد کورین، جوانتل؛ اسماعیل آباد و کشک و مرکز جامع خدمات سلامت چاه زرد، پایگاه اورژانس شماره ۲ در خاش و همچنین پایگاه اورژانس کله گان و بخش MRI بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) و دستگاه سی تی سیمولاتور بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان به عنوان دیگر پروژههایی یاد کرد که که در این سفر افتتاح شد.
وی با اشاره به افتتاح ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و آماده سازی این پروژه در طول سه ماه، خاطرنشان کرد: امکانات بسیار پیشرفتهای در این مرکز نصب شده و در حال نصب است که در این مرکز، ماموریتهای فوریتهای پزشکی و اورژانس در کل استان سیستان و بلوچستان، هدایت و مدیریت میشود.
وزیر بهداشت میزان سوانح و حوادث جادهای در سیستان و بلوچستان را نسبت به سایر استانها بالا ارزیابی و خاطرنشان کرد: دلیل بخش عمدهای از سوانح جادهای در سیستان و بلوچستان، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت قوانین رانندگی است بنابراین از مردم این استان تقاضا داریم که در این زمینه، نکات رانندگی ایمن را رعایت کنند البته دولت نیز در حال ترمیم جاده هاست.
عین اللهی از راهاندازی دانشکده علوم پزشکی سراوان پس از تایید شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور به عنوان تصمیمی برای توسعه علوم و آموزش پزشکی در مناطق کمتربرخوردار یاد کرد و گفت: در چابهار تقویت بیمارستان و همچنین آموزش پزشکی در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد. در ایرانشهر پروژههایی متعددی از جمله یک بیمارستان بسیار پیشرفته برای مادر و کودک آماده شده که در سفر استانی رییس جمهور افتتاح میشود.
وی با اشاره به نیاز استان سیستان و بلوچستان همزمان با توسعه زیرساختها به نیروهای متخصص، گفت: باتوجه به درخواست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، تربیت نیروهای متخصص در حوزه پزشکی هستهای و رادیوتراپی با اخذ مجوز از سوی این دانشگاه، میسر خواهد شد.
وزیر بهداشت ارائه خدمات به بیماران در استان وسیع سیستان و بلوچستان را مهم دانست و یادآور شد: مقدمات امکان خدمترسانی از طریق هواپیمای بال ثابت اورژانس کشور برای تسریع در انتقال بیماران بدحال به مرکز استان، در حال فراهم شدن است.
انتهای پیام/