پایش تصویری در جاده‌ها باعث کاهش تلفات جانی می‌شود

11:41 - 22 آذر 1397
کد خبر: ۴۷۵۵۸۰
جانشین فرمانده ناجا گفت: ما یکسری کمبود‌ها در داخل جاده‌ها داریم که در پایش تصویری در جاده‌ها و کنترل سرعت و پیشگیری از تصادفات موثر است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سردار ایوب سلیمانی در حاشیه طرح ترافیکی زمستانی سال ۹۷ اظهار داشت: اگر ما بتوانیم پایش تصویری در جاده‌ها را سرعت بدهیم و ردیاب‌های الکترونیکی که روی خودرو‌ها داریم که قانون هم تصریح کرده و صاحب خودرو ودولت را موظف کرده است که سپهتن را توسعه بدهیم قطعا می‌توانیم تعیین کننده درکاهش تلفات داشته باشیم.

وی گفت: تجربه نشان داده است در جاده‌هایی که بخصوص در دو سال اخیر با همتی که وزارت راه به خرج داده است و میزان دوربین‌های ثبت تخلف را به مرز ۲۰۰۰ هزار عدد رسانده است در آن جاده‌ها با کاهش شدید تلفات مواجهیم یا مثلا ردیاب‌های که روی خودرو‌های عمومی گذاشته می‌شود مثل اتوبوس‌ها در قالب پروژه سپهتن و سایر خودرو‌ها که آن‌ها می‌دانند تردد آن‌ها درحال کنترل توسط پلیس است به میزان زیادی باعث کاهش تلفات این نوع خودرو‌ها شده است.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه افزود: ما جلسات متعددی با کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور داشتیم و در آستانه امضای یک تفاهم نامه بین نیروی انتظامی واورژانس ووزارت راه وشهرسازی هستیم.

وی گفت: در طول سال‌های اخیر با فعالیت‌های اورژانس توانسته است نقش موثری در کاهش تلفات جاده‌ای داشته باشد، ولی قطعا تلفات ما در ۳ نقطه یک صحنه تصادف که بسته به شدت تصادف، دوم مسیر تصادف تا بیمارستان و در بیمارستان اتفاق می‌افتد.

سردارسلیمانی ادامه داد: وزارت بهداشت، اورژانس کشور و نیروی انتظامی با همکاری هم در آینده خواهیم توانست تلفات را از صحنه تصادف تا بیمارستان به حداقل برسانیم.

وی اظهار کرد: ما بیش از ۳ هزار نقطه حادثه خیز در کشور داریم و جاده‌های کوهستانی و جاده‌های پرتردد، جاده‌هایی که نقاط حادثه خیز در آن‌ها بیشتر است بیشترین تصادفات را دارد.

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: ما اطلس کل کشور را داریم و می‌دانیم نقاط حادثه خیز کجا هستند و در چه بخش‌هایی از جاده‌های این حادثه‌ها رخ می‌دهند به همین خاطر به فرماندهان استان‌ها ابلاغ کردیم که عمده ظرفیت‌های راه را در آن جاده و گلوه گاه‌هایی که بیشترین تلفات را دارد متمرکز کند واین یکی از آن راه کار‌هایی موثری است که می‌تواند در کاهش تلفات موثر باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *