سرلیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات مجلس مشخص شد/ عضوی از شورای شهر تهران برای انتخابات مجلس ثبتنام نکرده است
خبرگزاری میزان - انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز ۱۱ اسفند سال جاری برگزار میشود.
پس از اتمام مهلت بررسی صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در هیاتهای نظارت استانی و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات و تایید صلاحیت بیش از بیش از ۱۱ هزار نفر، شورای نگهبان به بررسی صلاحیتها خواهد پرداخت.
با اطلاع داوطلبان از نتایج بررسی صلاحیتها در هیاتهای نظارت از چند روز گذشته تنور انتخابات در حال گرم شدن است و نمایندههای برخی از جریانها و احزاب سیاسی با اظهار نظرهای مختلف و شرکت در مناظرههای دانشگاهی و رسانهای بهدنبال مطرح کردن برنامههای انتخاباتی خود هستند.
در این خبر روزانه به مرور برخی از اظهارات مسئولین برگزاری انتخابات و شخصیتهای مطرح سیاسی فعال در احزاب مختلف که در رسانهها منتشر شده است خواهیم پرداخت.
محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور: سامانه شفافیت مالی کاندیداها هم راهاندازی شده تا با همکاری بانک مرکزی هزینهها و روندهای مالی داوطلبان مورد ارزیابی قرار گیرد.
سازوکارهای بسیار خوبی با همکاری سازمان صدا و سیما انجام شده که بر اساس آن ۲۰۰ فرکانس محلی برای برگزاری برنامهها به نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی اختصاص خواهد یافت.
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: حضور مردم در انتخابات به معنای حقیقی کلمه لازم است؛ البته انتخابات صرفاً تکلیف نیست بلکه حق مردم است که بتوانند قانونگذاران، مجریان قانون و یا اعضای مجلس خبرگان را انتخاب کنند.
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی: در شورای ائتلاف اسیر اختلاف افکنی و جو رسانهای نمیشویم، ما با جریان غربگرا که مبانی انقلاب را رعایت نمیکنند رقابت میکنیم.
با جریانی رقابت خواهیم کرد که سالها کشور را در دست داشتند، اما کاری برای کشور و مردم نکردند. در قدرت هستند غر میزنند، در قدرت هم نیستند باز هم غر میزنند.
سرلیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس فعلی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی است اما ساختار لیست هنوز مشخص نشده است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی رهبر عضو جامعه روحانیت مبارز: درست است که فشارهای اقتصادی در جامعه وجو دارد، اما این موضوع نباید مانع از حضور مردم در انتخابات شود. به هر حال انتخابات در مقابل دشمن یک مانور قوی و ملی است. با همه مشکلاتی که وجود دارد، اما مردم پابند به مبانی دینی و ملی و وظیفه شرعی خود هستند و انشالله هم در انتخابات شرکت میکنند.
مردم برای مصالح ملی و مصالح کشور با انتخابات قهر نکنند.
جنبه انقلابی، مذهبی و ایرانی بودن ایجاب میکند که شکوه انتخابات را بالا ببریم و دشمن بیگانه را ناامید کنیم. ناامید کردن دشمن بهتر از آن است که برای یک امر داخلی، میدان را به دشمن دهیم.
مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران: از اعضای شورای شهر تهران کسی برای انتخابات مجلس ثبتنام نکرده و در خصوص شهرستانها نیز بنده اطلاعی ندارم.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری:انتخابات نه تنها فی نفسه مهم است، بلکه در این دوره از اهمیت ویژه ای برخودار است.
انتخابات با تمام ویژگیهایی که دارد در وضعیت پیرامونی دولت انقلابی، پساکرونا و پسافتنه و بعد از ضربات شرایط اجتماعی، در دوران شرایط منطقهای و بینالملی حساس بسیار مهم است.
اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه: من مشارکت را در انتخابات اسفند بالا می بینم. به این علت که گروه های گوناگون مشغول فعالیت هستند و فهرست خواهند داد.
انتخابات برای تعیین نمایندگان مجلس است و اگر فردی شرکت هم نکنند انتخابات با درصد بالا یا پایین انجام می شود و در نتیجه آن کسی که رای نداشته رای می آورد. پس با شرکت نکردن در انتخابات به ضرر خود رای داده است. یعنی شرکت نکردن در انتخابات رای دادن به مخالف خودش است.
من یقین دارم امسال مشارکت مردم در انتخابات بالای ۵۰ درصد خواهد بود.
حزب ما با ۶۰ سال سابقه در راستای انجام وظیفه به نظام و توجه به فرمایشات رهبری حدود ۲۰۰ کاندیدا در شهرستان ها و بیست و چند نفر در تهران دارد.
اصلاحطلبان ۲۶ کاندیدا در تهران دارند و برای رقابت فضای مناسبی است.
این خبر در حال تکمیل است...