توجه ویژه به برندسازی پسته دامغان در پروژه مشترک سازمان ثبت با سازمان جهانی مالکیت معنوی

18:50 - 04 دی 1402
کد خبر: ۴۷۵۱۲۲۵
دسته بندی: قضایی ، حقوقی
توجه ویژه به برندسازی پسته دامغان در پروژه مشترک سازمان ثبت با سازمان جهانی مالکیت معنوی
رئیس سازمان ثبت در دیدار با استاندار سمنان، دستور حمایت ویژه از برندسازی "پسته دامغان" در قالب پروژه مشترک سازمان ثبت با سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) برای حمایت از محصولات ایرانی را صادر کرد.

خبرگزاری میزان - هاشمی استاندار سمنان با حضور در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و دیدار و گفتگو با حسن بابایی رئیس این سازمان، ضمن تقدیر از حمایت‌های دستگاه قضایی و سازمان ثبت در پیشبرد برنامه‌های دولت بویژه در زمینه صدور اسناد اراضی و املاک در نهضت ملی مسکن، خواستار تقویت همکاری‌ها در زمینه مالکیت معنوی شد. 
 
بابایی رئیس سازمان ثبت در این دیدار و بعد از گزارش استاندار سمنان از نیازمندی‌های این استان جهت توسعه فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی با بهره گیری از ظرفیت‌های مالکیت معنوی، دستور حمایت ویژه از برندسازی "پسته دامغان" در قالب پروژه مشترک سازمان ثبت با سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) برای حمایت از محصولات ایرانی را صادر کرد.
 
بابایی در این دیدار با اشاره به اینکه استان سمنان از قطب‌های مهم تولید پسته در کشور است، از مرکز مالکیت معنوی و اداره کل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری این سازمان خواست تا با برگزاری کارگاه‌های آموزشی با بهره گیری از اساتید بین المللی، زمینه ارتقاء علامت تجاری پسته دامغان، تسهیل ثبت شرکت‌ها و ایجاد زمینه‌های لازم برای ارائه خدمات ثبتی آسان‌تر برای فعالان اقتصادی این استان را جهت تقویت چرخه تولید فراهم کنند.
 
هاشمی استاندار سمنان نیز با تقدیر از حمایت‌های دستگاه قضایی و سازمان ثبت در پیشبرد برنامه‌های دولت بویژه نهضت ملی مسکن و تثبیت متالکیت‌ها و صدور اسناد لازم در راستا، با اشاره به توانمندی‌های این استان در عرصه‌های صنعتی، کشاورزی و نیروی انسانی، خواستار ایجاد فرصت‌های بیشتر برای بهره گیری از خدمات مؤثر ثبتی بویژه در برنامه‌های اقتصادی و تولیدی شد.
 
وی افزود: میزان فروش پسته دامغان حدود ۷ هزار میلیارد تومان است و ۱۱ نوع محصول فرآوری شده از پسته بدست می‌آید که می‌بایست از قابلیت‌های سازمان ثبت در زمینه مالکیت معنوی و ظرفیت‌های ایجاد شده در زمینه تقویت برند و بازاریابی جهانی محصولات با ثبت بین المللی آنها، زمینه رونق هرچه بیشتر این حوزه را فراهم کرد.
 
اسلامی سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت هم با اعلام آمادگی کامل این مرکز از توانمندی‌های اقتصادی، کشاورزی و صنعتی استان سمنان با بهره گیری از معاهدات و پروتکل‌های بین المللی حوزه مالکیت معنوی، این موارد را محرک توسعه و رشد در تمام صنایع تولیدی، خدماتی، بازرگانی، و رونق صادرات عنوان کرد.

 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *