لزوم ایجاد زیرساختهای لازم برای توانمندسازی زنان/ ۶۲ درصد پرسنل وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، زن هستند
به گزارش گروه جامعه ، پریدار در دومین نشست هم اندیشی مشاورین روسای دانشگاههای علوم پزشکی در امور زنان و خانواده، ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در این نشست و آشنایی با همکاران حوزه امور زنان، اظهار داشت: در دورههای گذشته، وزارت بهداشت از وجود مشاور وزیر بهداشت در امور زنان محروم بود و خوشبختانه چند سالی است که نقش حوزه زنان و امور خانواده در حوزه سلامت نسبت به گذشته پررنگتر شده و رکود سالهای گذشته در امور زنان در حال جبران است. حوزه معاونت توسعه وزارت بهداشت نیز در راستای پیشبرد اهداف امور زنان، همکاری و حمایت خواهد کرد.
مدیرکل خدمات پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت با اشاره به نقش موثر زنان در خانواده و اجتماع، اظهار داشت: نقش آفرینی زنان در بخش توسعه از مردان بیشتر و پررنگتر است، این در حالی است که هنوز به مقایسه زنان و مردان میپردازیم و نگاه ما به پشت سر است؛ لذا برای خروج از این وضعیت و به منظور بهبود نقش موثر زنان در توسعه باید آمارهای دقیقی از فعالیت آنها ارائه کنیم.
پریدار با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه اگر زنان شجاع و توانمند را از جامعه حذف کنیم، شکست و انحطاط جامعه را به دنبال خواهد داشت، گفت: بسیاری از انحطاطها و انحرافات معطوف به نقش ذاتی و تکوینی زنی است که از جامعه محو میکنیم، بنابراین باید زنان جامعه را برای رسیدن به اهداف توسعه توانمندتر کنیم.
مدیرکل خدمات پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت، افزود: بزرگترین شاخص و الگو برای زنان در جامعه، حضرت فاطمه (س) به عنوان نماد واقعی فضیلت است. باید برای زن ارزش قائل شویم تا آینده جامعه بهتر شود.
پریدار در ادامه با بیان اینکه وزارت بهداشت دومین وزارتخانه بزرگ کشور از نظر تعداد پرسنل است، گفت: حدود ۶۲ درصد پرسنل وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور، زن هستند و میزان دقت، پیگیری و مدیریت زنان به مراتب بهتر از مردان بوده و میزان تخلفات اداری در زنان کمتر از مردان است.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساختهای لازم برای رشد و ارتقای زنان در مباحث مدیریتی و توانمندی آنان، گفت: باید بتوانیم برنامههای دانشگاهها را در حوزه زنان و امور خانواده عملیاتی و اجرایی کرده و برخی از بخشنامهها را به مصوبات قانونی تبدیل کنیم.