وکیل حمید نوری: درخواست تجدیدنظر در دیوان عالی سوئد را می‌دهیم

16:02 - 30 آذر 1402
کد خبر: ۴۷۵۰۴۶۸
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
وکیل حمید نوری: درخواست تجدیدنظر در دیوان عالی سوئد را می‌دهیم
بودستروم می‌گوید که در اعتراض به حکم دادگاه تجدیدنظر در پرونده نوری به دیوان عالی سوئد درخواست تجدیدنظر می‌دهد.

خبرگزاری میزان – توماس بودستروم، وکیل حمید نوری شهروند ایرانی زندانی در سوئد، گفت که در اعتراض به تایید حکم حبس ابد موکل خود در دادگاه تجدیدنظر به دیوان عالی سوئد درخواست تجدیدنظر می‌دهد

به گزارش «رویترز»، بودستروم گفت: ما به دیوان عالی سوئد شکایت می‌کنیم.

وکیل حمید نوری همچنین اظهار کرد: موکلم که در سال ۲۰۱۹ در سوئد دستگیر شده است، از این حکم ناامید شد و به شدت از سیستم دادگاه سوئد انتقاد کرد.

هیبت‌الله نژندی‌منش، مشاور حقوقی خانواده حمید نوری پیشتر در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان درباره تایید حکم حبس ابد حمید نوری از سوی دادگاه تجدید نظر سوئد، گفت: دادگاه تجدیدنظر به ادله ارائه شده از سوی وکلای حمید نوری هیچ توجهی نکرده است؛ همان اشتباهاتی که در حکم دادگاه بدوی رخ داده، عینا در مرحله تجدید نظر نیز تکرار شده است.

مشاور حقوقی خانواده حمید نوری با اشاره به نامه نرگس محمدی به نخست‌وزیر سوئد و دیدار خانواده او با مقام‌های سوئدی، بیان کرد: این اقدام‌های در روز‌های اخیر نشان دهنده این واقعیت بود که دادگاه از بُعد حقوقی خارج شده و ابعاد سیاسی به خود گرفته است و ما این امر را به‌عنوان بخشی از قرائن سیاسی بودن پرونده حمید نوری در سوئد می‌دانیم.

نژندی‌منش، عنوان کرد: این اقدام دادگاه سوئد گروه‌های تروریستی را گستاخ‌تر می‌کند و اگر اقدامی تروریستی از این پس صورت بگیرد، سوئد هم در این زمینه مسئول است؛ اگرچه اعتمادی به سیستم قضایی سوئد نداریم، اما پرونده را از طریق دیوان عالی این کشور دنبال می‌کنیم.

دادگاه تجدیدنظر سوئد روز سه‎شنبه، ۲۸ آذر در اقدامی سیاسی و به دور از روند عادلانه، حکم حبس ابد حمید نوری را تایید کرد.

حمید نوری آبان سال ۱۳۹۸ در فرودگاه استکهلم بازداشت و به سلول انفرادی منتقل شد و از آن زمان تاکنون همچنان در سلول انفرادی به سر می‌برد.

در ادامه ارتباط  نوری با خانواده‌اش از لحظه دستگیری تا ۷ خرداد ۱۳۹۹ قطع شد و معدود اخبار مربوط به وضعیت وی و پرونده‌اش از طریق واسطه‌ها به خانواده‌اش می‌رسید؛ خانواده‌ای که خبر بازداشت وی را از طریق رسانه‌ها شنیدند.

دومین تماس «نوری» با خانواده‌اش در اسفند ۱۳۹۹ انجام شد؛ روند تماس‌های «نوری» با خانواده اش پس از این تاریخ به صورت هر سه هفته یک بار انجام شد، اما در موارد بسیاری مقامات سوئد بدون دلیل این تماس‌ها را قطع می‌کنند.

در طول بیش از ۴ سال گذشته مقامات سوئدی همواره بدون هیچ دلیل موجه یا ثابتی در تماس‌ها و ملاقات‌های حمید نوری با خانواده‌اش اخلال ایجاد کرده‌اند و گاه تماس‌های تلفنی او با خانواده را تا چندین ماه قطع می‌کنند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *