قاسمی: سطح فنی مسابقات کشوری، انتظارات را برآورده نمیکند/ کشتیگیری که بیشتر زحمت میکشد موفق میشود
خبرگزاری میزان - مسابقات روز دوم رقابتهای کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور به عنوان مرحله نخست انتخابی تیم ملی در سالن سیدرسول حسینی شهر ساری برگزار شد که نفرات راه یافته به دیدارهای فینال ۳ وزن دوم مشخص شدند.
کمیل قاسمی، سرمربی تیم کشتی آزاد مازندران در پاسخ به این سوال که مجتبی گلیج درباره مصدومیتش هفته گذشته به فدراسیون نامه نوشته بود، اما کادر فنی و فدراسیون با درخواست عدم حضور او در مسابقات کشوری موافقت نکردند، اظهار داشت: مجتبی از ناحیه مچ پا دچار آسیب شده بود و شرایط حضور در مسابقات را نداشت، با فدراسیون نامهنگاری انجام شد، مربیان تیم ملی علیرغم شرایط بدی که برای او وجود داشت، گفتند باید کشتی بگیری، واقعاً شرایط برای او به گونهای بود که نمیتوانست روی پا بایستد و صرفاً برای احترام به تصمیم کادر فنی در مسابقات حاضر شد، با توجه به اینکه شرایط کشتی گرفتن نداشت، از کشتی انصراف داد تا شرایط پایش بدتر نشود.
وی در پاسخ به این پرسش که سهمیه استانی مثل مازندران که ۹۰ درصد تیم ملی را تشکیل میدهد با سهمیه استان دیگری که شاید ۵ کشتیگیر نداشته باشد باید برابر باشد؟ آیا این موضوع باعث نمیشود کشتیگیران مازندرانی بخواهند از سهمیه استانهای دیگر استفاده و در مسابقات حضور پیدا کنند، گفت: ما در اوزان مختلف با ترافیک کشتیگیران مواجه هستیم، ابراهیمزاده کشتیگیر ۶۵ کیلوی مازندران را به دلیل عدم وجود سهمیه به سیستان و بلوچستان دادیم و کشتیهای بسیار خوبی گرفت و فینالیست این وزن شد. به نظر من نیز باید سهمیه استان مازندران که ۹۰ درصد تیم ملی کشتی کشورمان را تشکیل میدهد، از شرایط ویژهتری برخوردار باشد تا با توجه به وجود استعدادهای بسیار بتوانیم آنان را در مسابقات شرکت دهیم.
نایب قهرمان المپیک افزود: کشتیگیران مازندرانی در حال حاضر از چندین فیلتر برای حضور در تیم استان عبور میکنند، با توجه به برگزاری مسابقات استانی بهعنوان یک فیلتر برای حضور در رقابتهای کشوری، فرصت زیادی نبود، از چند سهمیه معدود نیز برخوردار بودیم و تا جایی که توانستیم برای استانهای دیگر کشتیگیر فرستادیم تا همه به نحوی بتوانند فرصت حضور در مسابقات قهرمانی کشور را داشته باشند و شانس خود را امتحان کنند.
وی ادامه داد: ملیپوشان بسیاری در حال تمرین در تیم استان مازندران هستند و سروسامان دادن آنها با توجه به فرصتهای محدودی که در تمرینات تیمی دارند و از آنجا که باید شرایط مطلوبی را برای اعضای تیم فراهم آوریم، کار سختی است.
نایب قهرمان جهان درباره حضورش در تیم ملی کامبوج گفت: شرایط مثل سابق نیست، اما به آنها در مسابقات بینالمللی کمک میکنم. از آنجا که مدرس اتحادیه جهانی در حوزه کشورهای آسیایی هستم، تلاش میکنم به توسعه کشتی در کشورهایی که تازه شروع به کارکردهاند، کمک کنم.
وی با بیان اینکه نتایج کشتی گیران مازنی برای من در پایان روز دوم رضایتمند نبود، عنوان کرد: ۲ کشتیگیر خوب ما نتوانستند فینالیست شوند، ابراهیم خواری سوم شد، در وزن ۶۵ کلیو محمدرضا باقری نفر اصلی تیم و قهرمان استان بود که عملکرد خوبی نداشت، عباس ابراهیمزاده که مدال طلا کسب کرد، متعلق به استان مازندران است و در وزن ۹۷ کیلو محمدحسین محمدیان نیز نتوانست آذرپیرا را شکست دهد، او مدتی از کشتی دور بود، همینقدر که توانست تا فینال خودش را برساند، با توجه به اینکه کشتی بدی هم نگرفت، خوب بود. باید تمریناتش را در ادامه بیشتر کند تا در مسابقات بعدی مانند جام تختی عملکرد بهتری داشته باشد. در هر صورت امیدواریم فینالیستهای روز دوم، عملکرد بهتری داشته باشند.
قاسمی با بیان اینکه سطح فنی مسابقات کشوری به نسبت بد نبود، اما انتظارات را برآورده نمیکند، گفت: کشتیگیران ما با حریفان اصلی در دنیا فاصله بسیاری دارند، کشتیگیرانی که عنواندار و مدعی هستند باید خیلی بیشتر از اینها کار کنند تا بتوانند به نتایج خوبی در جهانی و المپیک سال آینده برسند.
اسامی نفرات راه یافته به دیدارهای فینال ۳ وزن دوم این مسابقات به شرح زیر است:
۷۴ کیلوگرم: عادل پناهیان (سهمیه مازندران) - حسین ابوذری (سهمیه مازندران)
۸۶ کیلوگرم: هادی وفایی پور (همدان) - علی سوادکوهی (مازندران)
۱۲۵ کیلوگرم: سیدمهدی هاشمی (مازندران) - امیررضا معصومی (گیلان)
انتهای پیام/