«سلول شماره ۱۴» به مادرید رسید

9:10 - 23 آذر 1402
کد خبر: ۴۷۴۹۳۳۴
«سلول شماره ۱۴» به مادرید رسید
ترجمه اسپانیایی کتاب خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «سلول شماره ۱۴» در مادرید رونمایی شد.

خبرگزاری میزان- ترجمه اسپانیایی کتاب خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «سلول شماره ۱۴» عصر روز چهارشنبه بیست و دوم آذرماه در سالن همایش‌های فرهنگی اسپاسیورونادا در مادرید رونمایی شد.

در این همایش که با حضور جمعی از دانشگاهیان و اصحاب رسانه و برخی از مقامات دولتی و سفرای کشور‌های خارجی مقیم در مادرید حضور داشتند، محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد در پیامی سلول شماره ۱۴ را کتابی دانست که الگوی عملی مبارزه حق و باطل را تبیین می‌کند و نقشه راهی برای آزادیخواهان جهان است.

سلول شماره ۱۴ به مادرید رسید

زبیب، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مادرید در این همایش با اشاره به شرایط تاریخی پیروزی انقلاب اسلامی ایران، کتاب سلول شماره ۱۴ را بازخوانی اراده‌ای دانست که برای باور‌های خود مبارزه می‌کند، زندان می‌رود، تبعید می‌شود، ترور می‌شود، به جبهه جنگ با دشمن می‌رود و همه مسیر‌ها را از نمایندگی مجلس تا ریاست جمهوری و رهبری تجربه می‌کند و این همان توصیفی است که مؤسسه رند از او ارائه داده است.

سلول شماره ۱۴ به مادرید رسید

محمد مهدی احمدی، رایزنی جمهوری اسلامی در مادرید در سخنانی رهبر معظم انقلاب اسلامی را نظریه پرداز حوزه انقلاب اسلامی دانست که دارای جامعیت در علوم، سوابق و تجربه مدیریتی عالی، سلوک و‌سیره اخلاقی عملی است و شخصیتی مبارز و نستوه علیه استکبار است و کتاب خاطرات او مبین این ویژگی هاست.

سلول شماره ۱۴ به مادرید رسید

کارلوس پاز، تحلیلگر اسپانیایی و نویسنده کتاب اروپا و اسلام با انتقاد از رسانه‌های غربی که تبلیغات نادرست و منفی از ایران منتشر می‌کنند، به محتوای کتاب و مبارزات رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخت و گفت که این کتاب مانند کتاب منطق الطیر طریق رسیدن به عدالت و حقیقت را نشان می‌دهد.

سلول شماره ۱۴ به مادرید رسید

سخنران بعدی این همایش، خورخه لوئیس فرناندز اردونیز، نویسنده و تحلیلگر رسانه‌ای و عضو و دبیر انجمن مسلمانان اسپانیا بود که ضمن توصیف درونمایه کتاب، انتشار ترجمه اسپانیایی کتاب را فرصتی برای شناخت اندیشه و زندگی یک رهبر مبارز و سیاسی دانست.

سلول شماره ۱۴ به مادرید رسید

معاون بین‌الملل مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، محمد اخگری ضمن توصیف درونمایه کتاب، به قرائت بخشی از کتاب در خصوص کشتار فلسطینیان در سپتامبر سیاه (۱۹۷۰) پرداخت و گفت امروز پس از گذشت بیش از نیم قرن همچنان شاهدنسل‌کشی فلسطینیان در غزه هستیم، اما راه نجات همان مفهومی است که در این کتاب به آن اشاره شده است یعنی ان مع الصبر نصرا.

در پایان این مراسم کتاب سلول شماره ۱۴ با حضور سفرای کشور‌های خارجی و برخی از اندیشمندان رونمایی شد.

سلول شماره ۱۴ به مادرید رسید

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *