شهادت صیاد شیرازی بهدست یک منافق توبه کرده؛ ترور ابزار منافقین شکست خورده در جنگ شد
خبرگزاری میزان - منافقین در سال ۱۳۶۰ بعد از اعلام جنگ مسلحانه به جمهوری اسلامی با ترور افراد تأثیرگذار انقلاب سعی میکردند تا پایههایی انقلاب و جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کنند.
اعضای گروهک تروریستی که مرزی در وطن فروشی برای خود قائل نبودند و در جریان جنگ تحمیلی بر علیه ایران با ترور و ناامنی در داخل کشور تمرکز نهادهای دفاعی و امنیتی را هدر میدادند سرانجام به همکاری آشکار با ارتش بعث تن داده و در عملیات «فروغ جاویدان» به همراه نیروهای عراقی بر علیه کشور خود لشکرکشی کردند.
در جریان این عملیات که با شکست سنگین منافقین همراه شد، شهید صیاد شیرازی به دشمن شماره یک این گروهک تروریستی تبدیل و در سالهای بعد بهوسیله همین گروهک به شهادت رسید.
امیر سپهبد علی صیاد شیرازی در سال ۱۳۲۳ در کبود گنبد درگز و در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد و در سال ۱۳۴۳ در کنکور دانشکده افسری شرکت کرد و پذیرفته و در مهرماه ۱۳۴۶ در رسته توپخانه دانش آموخته و با درجه ستوان دومی وارد ارتش شد. او پس از طی دوره آموزشی در شیراز و اصفهان به لشکر تبریز و سپس لشکر زرهی کرمانشاه منتقل شد.
شهید صیاد شیرازی در سال ۱۳۵۲ برای تکمیل تخصصهای توپخانه از طرف ارتش به آمریکا اعزام شد تا دوره هواسنجی بالستیک را بگذراند.
وی پس از بازگشت به ایران در سال ۱۳۵۳ به مرکز توپخانه اصفهان منتقل و بهدلیل انجام فعالیتهای مذهبی و سیاسی در ۱۹ بهمن ۵۷ دستگیر و زندانی شد.
پس از پیروزی انقلاب بهدلیل حوادث کردستان صیاد به غرب کشور اعزام و با هماهنگی ارتش و سپاه، سنندج را آزاد کرد و پس از آن با درجه سرهنگی به فرماندهی عملیات غرب منصوب شد اما اختلافات وی با بنی صدر موجب برکناری و خلع دو درجه از او شد.
پس از بنی صدر همزمان با ریاست جمهوری شهید رجایی سروان صیاد شیرازی مجدداً با دو درجه ترفیع به غرب کشور اعزام و با تأسیس قرارگاه حمزه سیدالشهداء لشگرهای ۶۴ ارومیه و ۲۸ کردستان و تیپهای ۲۳ نیروی ویژه هوا برد و تیپ ۳۰ گرگان شهرهای بوکان و اشنویه را آزاد کرد.
شهید صیاد شیرازی در هفتم مهرماه ۱۳۶۰ توسط امام خمینی (ره) به فرماندهی نیروی زمینی ارتش منصوب و با هماهنگی و همکاری با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیات طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس، رمضان، مسلم بن عقیل، مطلع الفجر، محرم، والفجر ۱، ۲، ۳، ۴، ۸، ۹، عملیات خیبر و بدر و قادر شرکت و پیروزیهای بزرگی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
سرهنگ صیاد شیرازی در مرداد سال ۱۳۶۵ از فرماندهی نیروی زمینی استعفا داد و با پیشنهاد آیتالله خامنهای و تصویب رهبر انقلاب به سمت نمایندگی امام خمینی (ره) در شورای عالی دفاع منصوب شد.
این شهید در سال ۶۶ به درجه سرتیپی نایل آمد و در سال ۶۷ در عملیات مرصاد که مرزهای غرب ایران مورد هجوم منافقین قرار گرفته بود شرکت و ضربات محکمی را بر پیکر مزدوران منافق وارد کرد.
پس از آن صیاد شیرازی در مقام جانشینی ریاست ستاد کل نیروهای مسلح به خدمت مشغول شد و در ۱۶ فروردین ۱۳۷۸ با حکم فرمانده کل قوا به درجه سرلشگری نایل آمد، اما گروهک تروریستی منافقین چند روز بعد و در ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ او را به شهادت رساند.
براساس اسناد موجود طراحی این عملیات تروریستی در پادگان اشرف، مقر اصلی آموزش و اقامت عناصر نفاق در عراق، صورت گرفت و منافقین به صورت آشکار، همه مسئولیت آن را به عهده گرفتند.
فردی به نام زهره قائمی، از اعضای شورای رهبری منافقین، مسئولیت طراحی و پشتیبانی این ترور را بر عهده داشته است، وی در سال ۶۰ به دلیل فعالیت مخفیانه در خانههای تیمی منافقین توسط نیروهای امنیتی ایران بازداشت شد و پس از گذراندن ۵ سال محکومیت در زندان، با ادعای اینکه توبه کرده مورد عفو قرار گرفت و آزاد شد.
قائمی پس از ترور شهید صیاد شیرازی در حمله فرزندان شهدای انتفاضه شعبانیه عراق به پادگان اشرف در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ به هلاکت رسید.
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت این شهید اعلام کردند: امیر سرافراز ارتش اسلام و سرباز صادق و فداکار دین و قرآن، نظامی مؤمن و پارسا و پرهیزکار، سپهبد علی صیاد شیرازی امروز به دست منافقین مجرم و خونخوار و روسیاه به شهادت رسید. این نه اولین و نه آخرین باری است که دلی نورانی و سرشار از عشق و ایمان و وفاداری به آرمانهای بلند الهی، هدف تیر خشم و عناد و عصبیت از سوی زمره جنایتکار و فاسدی که ادامهی حیات خود را در خدمتگزاری به دشمنان اسلام دانسته است، قرار میگیرد و دست خائنِ خودفروختهیی، نهال ثمر بخش انسان والایی را قطع میکند. سردمداران استکبار که با وجود لافزنیهای ضد تروریستی خود، به امید آن نشستهاند که تروریستهای مزدورشان در ایران اسلامی با شهید کردن مردان استوار و مقاوم انقلاب، راه تسلط بر ایران اسلامی را هموار کنند، بدانند که خون شهیدان راه حق، ملت مؤمن ما را راسختر و آشتی ناپذیرتر و مقاومتر میسازد.
انتهای پیام/