خاندوزی: از متخصصان دانش بنیان با تمام ظرفیتهای کشور حمایت میکنیم
خبرگزاری میزان- به گزارش شادا، سیداحسان خاندوزی در مراسم افتتاح سرم سازی دانا در تبریز اظهار کرد: اگر کار اقتصاد مقاومتی مصادیقی داشته باشد، این طرح یکی از مصادیق مهم آن است.
وی گفت: با این موارد صنعت داروسازی ما روی پای خود بایستد و همچنین شکوفایی فعالان دانش بنیان ما و متخصصان خبره و ارزشمند ما نیز نمود پیدا کرده است.
وی از متخصصان دانش بنیان خواست تا بر پروژههای دیگر متمرکز شوند و وعده داد که تمام ظرفیتهای کشور معطوف به این بخش و پیشرفت در این عرصه خواهد شد.
تزریق نقدینگی به شرکتهای داروسازی در دولت سیزدهم
عابدین خرّم، استاندار آذربایجانشرقی نیز در این در مراسم اظهار کرد: در صنعت دارو، گذشتگان ما زحمت کشیدند و چنین مجموعههای بزرگی را در استان ایجاد کردند و این صنعت را پیشرو جلو میبرند.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای جدی موضوع نقدینگی در شرکتهای داروسازی است، گفت: شرکتهای داروسازی استان در دولت قبل با مشکلات زیادی داشتند، ولی با روی کار آمدن این دولت، نقدینگی به بدنه این شرکتها تزریق شد و کمی این مشکلات رفع شد.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی به عنوان قطب تولید دارو در کشور مطرح است، اظهار امیدواری کرد که با توجه جدی به مشکلات این شرکتها، شاهد رفع آنها باشیم تا این شرکتها با مشکلات تولید روبهرو نشوند.
بیش از ۵۰ درصد سرم کشور در تبریز تولید خواهد شد
بر اساس این گزارش، مهدی شیری، مدیرعامل شرکت داروسازی دانا نیز در مراسم افتتاح خط تولید سرم داروسازی دانا توضیح داد: شرکت داروسازی دانا در سال ۱۳۶۹ تاسیس شده و تولید از سال ۱۳۷۷ شروع به کار کرده است.
وی افزود: داروسازی دانا با مجموع ۳۲ هکتار مساحت، ۱۵ هکتار سایتهای مختلف و متشکل از ۳۶ خط تولید داروی مختلف اعم از مواد اولیه آنتی بیوتیک، سافت ژل، ویال و نظایر آن بزرگترین واحد داروسازی کشور است و با ظرفیت تولید سالانه دو میلیارد سافت ژل بزرگترین واحد تولید این محصول در خاورمیانه محسوب میشود و علاوه بر این در حال حاضر بزرگترین تولید کننده ویالهای تزریقی مورد استفاده در بیمارستانهای کشور به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته بخشی از آنتی بیوتیک کشور دچار مشکل شده بود، ولی تا الآن در خصوص تولید ویالهای تزریقی دچار مشکل نشده که این حاکی از زحمات کارکنان ماست.
وی با بیان اینکه ۴۶ درصد از سهم بازار در تولید ویالهای تزریقی دست شرکت داناست، گفت: رشد ۸ درصدی در تولید داروها در سال جاری داشتیم، پیشرفتهترین خطوط سافت ژل با ۶خط فیلینگ و ۵ خط بستهیندی با ظرفیت سامی ۲ میلیارد عدد نیز برای شرکت داناست.
وی در تشریح خط سوم تولید سرم گفت: میزان اشتغال غیرمستقیم با ایجاد این خط ۵۰۰ نفر است که ظرفیت تولید سالانه ۴۰ میلیون و ارزش سرمایهگذاری ۷۰۰ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد از سرم کشور وارداتی است، گفت: با ایجاد این خط، ۱۵ درصد از نیازهای کشور تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت داروسازی دانا افزود: بیش از ۵۰ درصد سرم کشور در تبریز تولید خواهد شد.
انتهای پیام/