نماینده مجلس: استفاده از تکنولوژی صنعتیسازی ساختمان سرعت ساخت و ساز را افزایش میدهد
خبرگزاری میزان- به گزارش خانه ملت، رسول فرخی میکال با اشاره به اقساط سنگین تسهیلات مسکن گفـت: مسکن به عنوان یکی از نیازهای اساسی مردم، در سالهای اخیر نوسانات قیمیتی شدیدی را تجربه کرد و متاثر از تلاطمهای اقتصادی با جهشی گسترده، خانه دار شدن را برای مردم، به ویژه طبقه کم درآمد جامعه به رویا تبدیل کرده است.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی تنها را خرید خانه در شرایط فعلی اقتصاد کشور را استفاده از تسهیلات خرید مسکن آن هم برای برخی اقشار، دانست و افزود: در سالها اخیر در کنار رشد قیمت مسکن، میزان تسهیلات مسکن نیز افزایش یافته، اما این رقم آن از قیمت مسکن در شهرهای بزرگ عقب مانده است به نحوی که هم اکنون در شهر تهران با تسهیلات ۹۶۰ میلیون تومانی که برای زوجین در نظر گرفته شده و برای خرید اوراق آن نیز باید حدود ۱۸۰ میلیون تومان هزینه شود و به تنهایی نیز تکافوی خرید یک خانه را هم نمیدهد. این درحالی است که متقاضیان باید اقساط سنگین حدود ۱۹ میلیون تومانی نیز پرداخت کنند.
وی با تاکید بر اینکه مردم توان پرداخت اقساط سنگین تسهیلات مسکن را ندارد خاطرنشان کرد: حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان در سالهای اخیرمتناسب با قیمت مسکن رشد نکرده و همواره مسیر خانه دار شدن برای اقشار حقوق بگیر، دشوار و دشوارتر میشود.
این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: گره کور بازار مسکن باید هر چه سریعتر به هر نحوی باز شود؛ تداوم مشکلات در این بازار زندگی را برای مردم سختتر میکند. همان طور که بارها تاکید شده، تنها راه نجات بازار مسکن افزایش تولید مسکن است که متاسفانه در حال حاضر این روند بسیار کُند بوده و دولت علیرغم گذراندن بیش از نیمی از عمر خود، وعدههای ساخت مسکن را به سرانجام مطلوب و قابل دفاع نرسانده است. ما معتقدیم دولت در حال تلاش برای ساخت مسکن بوده و اقدامات خوبی هم تاکنون انجام شده، اما سرعت اجرای برنامهها به هیچ عنوان مناسب نیست.
عضو هیات رئیسه کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس تاکید کرد: صنعتی سازی ساخت مسکن، یکی از موضوعات بسیار مهمی بوده که همواره به آن تاکید شده و در برنامه هفتم نیز مطرح و مصوب شده است. اما با وجود این دولت چندان از این ظرفیت که در اختیار مجموعههای مختلف نظیر صنایع دفاع است، بهره نمیگیرد. از طرفی با توجه به بحران جدی که در حوزه مسکن وجود دارد، برای عبور از این تنگناها و افزایش سرعت ساخت باید از توان کشورهای خارجی مانند چین که تکنولوژی ساخت صنعتی ساختمان را دارند بهرهمند شویم تاخیر در این موارد و عدم عرضه مسکن با هدف جبران کمبودهای چندین ساله، بار سنگینی را بر دوش مردم به ویژه مستاجران میگذارد.
انتهای پیام/