پوستر جشنواره فیلم «عمار» در منزل پدر شهید مصطفی احمدی روشن رونمایی شد
خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی جشنواره مردمی عمار، آئین رونمایی از پوستر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار بعد از ظهر یکشنبه ۲۱ آبان ماه در منزل پدر شهید مصطفی احمدی روشن و با حضور پدر و مادر این شهید برگزار شد.
در ابتدای این مراسم محمد صادق شهبازی قائم مقام شورای سیاستگذاری جشنواره گفت: منزل و خانواده شهید احمدی روشن همیشه یک نقطهای بوده است که حرکتهای انقلابی و جلو بردن ماجراهایی که هرکدام به نحوی به انقلاب اسلامی بر میگشتند، با همت و حضور خانواده شهید، پدر و مادر این شهید بزرگوار انجام گرفته است.
وی در مورد نقش خانواده شهید احمدی روشن در کار جشنواره عمار ادامه داد: ما همیشه در این سیزده دوره گذشته جشنواره عمار، مزاحم این خانواده شهید بودیم و همیشه از فرمایشات و نور وجود خودشان و فرزندشان که نماد ایستادگی است، بهره میبردیم. نماد تغییر دادن صحنه است و نماد مقاومت است. نماد این است که در لحظهای که بقیه حاضر نیستند پای حق بایستند، یک نفر میتواند بایستد و همه را تغییر دهد و همه را به نقطه حق و عدل برساند؛ آن نقطهای که درست و صحیح است و راه حق است و در آن مسیر حرکت بکنیم.
وی افزود: در این سیزده دوره جشنواره ما تلاش کردیم بر همین مبنا حرکت را کلید بزنیم و به همین دلیل مزاحم خانواده شهید احمدی روشن شدیم. این شروع دوره چهاردهم هم گفتیم که بتوانیم به نام این شهید عزیز مبارک و تزیین کنیم و بهره بگیریم از وجود شهید عزیز و خانواده آنها، آن هم در شرایطی که کشور و دنیا در شرایط جدیدی است؛ به تعبیر رهبر انقلاب «نظم جدید». آنچه که ابرقدرتها طراحی کرده بودند که در چند دهه، منطقه ما براسا آن اداره شود، ابرقدرتها پیروز صحنه باشند و مردم مستضعف، ستم کش و آسیب دیده از این شرایط باشند؛ این نظم در حال تغییر است. دیگر اینطور نیست که آمریکایی ها، ابرقدرت ها، یک مسئلهای را تعیین بکنند و بقیه دنیا تمکین کنند. قدرتهای جدی روی کار آمدند و بالاتر از همه، جبهه مقاومت، آن محوری که میگفت بایستیم روی این صحنه و مقابل ابرقدرتها مقاومت کنیم. این صحنه ایستاده و تلاش هایش باعث شده که شرایط تغییر کند.
شهبازی در مورد شرایط چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار توضیح داد: در شرایطی میخواهیم این دوره عمار را شروع کنیم که عملات «طوفانالأقصی» شکل گرفته که خود جبهه مقاومت نیز آن تصویر صد و بیست سالهای را که از جنگ جهانی اول شکل گرفت که همیشه مستکبرین هزینه ایجاد میکردند، آن تصویر را بر هم زده و هویت منطقه را وارد دوره جدیدی کرده. ما در چهاردهمین جشنواره عمار هم میخواهیم بپردازیم به این نظم جدید که وجود دارد و هم به تبع ماجرای فلسطین، این جشنواره ما نیز رنگ و بوی مقاومت و فلسطین را میگیرد.
وی در پایان گفت: مزاحم خانواده احمدی روشن شدیم که هم بهره ببریم از نکاتشان و هم اینکه با نور وجود فرزندشان و رهنمود و ایستادگیهای این خانواده شهید، که مثل خیلی از خانوادههای شهدای دیگر ما همینطور پیشتاز این حرکت بودند، مخصوصا در دورههایی که برخی افراد میخواستند به نحوی، حرکت انقلاب اسلامی را متوقف کنند یا به عقب برگردانند.
پدر شهید مصطفی احمدی روشن نیز در این نشست در مورد فرزند شهیدش گفت: خداوند مصطفی را از ما نگرفت بلکه از ما قبول کرد. پس از شهادت مصطفی بسیاری از دانشجویان تقاضای تغییر به رشته فیزیک هستهای کردند. پیام این اقدام به دشمنان قسم خورده این بود که اگر شما یک نیرو از نیروهای هستهای این ملت را به شهادت رساندید این سنگر خالی از مجاهد نخواهد ماند.
رحیم احمدی روشن در ادامه گفت: مردم هنوزپشت سر نظام و رهبری معظم انقلاب، ایستادهاند. شما در هیچ جای دنیا، یک همچنین ملتی پیدا نمیکنید. بارها به مسئولین عرض کردم و گفتم به خدا قسم اگر مسئولین ما خوب باشند، (مانند) ملت ایران در کره زمین یافت نمیشود.این راهی را که شما طی میکنید و این راهی را که جوانان این مملکت در هر برههای از زمان و در هر جایی که حضور دارند.
این پدر شهید در مورد جشنواره مردمی فیلم عمار هم با بیان اینکه فیلمهایی که در جشنواره مردمی فیلم عمار در سراسر کشور اکران میشوند نوعی جهاد تبیین است تأکید کرد: تا مردم به آگاهی کامل نرسند زمینه ساز برای ظهور امام زمان (عج) امکان پذیر نیست و قسمتی از این اتفاق در همین جشنواره عمار محقق میشود.
حمید صالحی در آیین رونمایی از پوستر فراخوان چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در منزل «شهید مصطفی احمدی روشن» نیز گفت: تا الان آثار بیش از ۱۰۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است تأکید کرد: بخش جدید جشنواره مردمی فیلم عمار نظم جدید جهانی است. بخش «تولیدات فضای مجازی»، برای اولین بار در بین قالبهای رقابتی قرار گرفته است. هنرمندان میتوانند برای شرکت در این بخش، آثار خود را در قالب برنامههای اینترنتی، تولیدات صوتی اینترنتی (پادکست)، تولیدات انسان رسانهای (ولاگ و…)، میکرو رسانهها (تولیدات کوتاه صوتی تصویری اینترنتی)، صفحات مجازی تولید محتوا و... ارسال کنند.
دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار ادامه داد: فراخوان فیلم ما (فیلم موبایلی) امسال با موضوع «فلسطین ما» انجام شده است و شرکت کنندگان میتوانند فیلمهای موبایلی با موضوع فلسطین و عملیات طوفان الاقصی را تا ۱۰ آذرماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. بخش آرمان روح الله امسال با توجه به اغتشاشات سال گذشته به جشنواره اضافه شده است.
در پایان این نشست از پوستر فراخوان چهاردهمین جشنواره فیلم مردمی عمار رونمایی شد و ارسال آثار تا ۱۰ آذر ماه در بخشهای مختلف جشنواره عمار شامل بخش رقابتی، فیلم ما، اکران مردمی، قصه ما و جوایز مردمی تمدید شد.
انتهای پیام/