برگزاری اولین دور از سلسله نشستهای آسیب شناسی بازیهای پاراآسیایی هانگژو
خبرگزاری میزان - به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، در اولین روز از این نشستها عملکرد سه رشته پارادوچرخه سواری، پاراتنیس روی میز و پاراتیراندازی با کمان با حضور جوانمرد دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک، مریم کاظمی پور نایب رییس بانوان، سلگی معاون ورزش قهرمانی و نیری مدیر حوزه ریاست کمیته ملی پارالمپیک، علی اصغر حسن زاده معاون کاروان اعزامی و نیز مسئولین فدراسیونهای همکار مورد بررسی قرار گرفت.
در اولین نشست عملکرد رشته پارادوچرخه سواری که در این دور از مسابقات با چهار نماینده موفق به کسب یک نشان برنز شد با حضور فرهاد عصفوری سرمربی تیم و نیز حمید عطااللهی دبیر فدراسیون دوچرخه سواری مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
در نشست دوم عملکرد رشته پاراتنیس روی میز که با ۴ ورزشکار موفق به کسب یک نشان برنز انفرادی و یک نشان برنز دوبل شده بود بررسی شد. سیما لیموچی مسئول کمیته پاراتنیس روی میز فدراسیون تنیس روی میز و مجید احتشام زاده سرمربی تیم ملی پاراتنیس روی میز در این نشست حضور داشتند.
در پایان رشته پاراتیراندازی با کمان که با ۱۱ ورزشکار موفق به کسب ۵ نشان طلا (۳ مدال در بخش انفرادی، یک مدال در بخش میکس و یک مدال در بخش دوبل)، یک نقره (انفرادی) و ۳ برنز (یک مدال در بخش انفرادی، یک مدال در بخش میکس و یک مدال در بخش دوبل) شده بود با حضور دکتر شعبانی بهار رییس فدراسیون و مجید کهتری سرمربی تیم ملی مورد بررسی قرار گرفت.
کمال جوانمرد در خصوص این نشستها گفت: اقدامات مرتبط با بازیهای پاراآسیایی هانگژو در سه بخش خلاصه میشود؛ قبل از بازیها که بیشتر معطوف به تدارکات و برنامههای آماده سازی ورزشکاران بود، حین بازیها که با زحمات کادر اجرایی و لطف خداوند منجر به نتیجه خوبی شد و در نهایت پس از بازیها که اختصاص به بررسی عملکرد تیمها و کالبد شکافی نقاط ضعف و قوت دارد.
وی افزود: این اقدام با جدیت آغاز شده و در مورد همه رشتهها این جلسات را خواهیم داشت تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت مان بتوانیم عملکرد مطلوبی در بازیهای پاراالمپیک پاریس ۲۰۲۴ داشته باشیم.
گفتنی است کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک نیز به منظور جمع بندی مطالب ارائه شده در بخش پایانی همه جلسات حضور یافت.
در ادامه جلسات آسیب شناسی، امروز یکشنبه ۲۱ آبان ماه عملکرد رشتههای گلبال آقایان و بانوان، جودو و پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/