رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: تمام کشورهای منطقه باید در راه مبارزه با تروریسم با جدیت و قدرت وارد عمل شوند
خبرگزاری میزان - امروز اجلاس دادستان های نظامی تمام کشور های عضو پیمان شانگهای در شهر شیآن چین با موضوع روابط دو جانبه و چند جانبه در مبارزه با تروریسم، پول شویی، قاچاق مواد مخدر و سلاح،عبور غیر مجاز انسان ها از مرز ها همچنین چگونگی برقراری یک رابطه دادرسی نظامی میان کشور ها برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در این اجلاس ضمن تشکر و قدردانی از ژانگ جین، دادستان کل دادستانی نظامی ارتش آزادیبخش خلق چین، به دلیل برگزاری این اجلاس اظهار کرد:دادستانهای نظامی کشورهای عضو پیمان شانگهای به این اجلاس دعوت شده اند، زیرا حفظ امنیت و مبارزه با جرایم، بدون توجه به نیروهای نظامی نتیجه نخواهد داشت، نیروهای مسلح هریک از کشورهای عضو نقش مهمی در مبارزه میدانی و عملیاتی با تروریسم، قاچاق و پولشویی دارند، تا آنجا که کشور ما تاکنون در این راه بیش از چهار هزار شهید داشته است.
وی افزود: از این جهت دادستانی کل نظامی کشورهای عضو برای حفظ نیروهای مسلح از ارتکاب جرم و تربیت آنها مطابق قانون نقش مهمی دارند و لازم است با برگزاری جلسات مشترک و استفاده از تجارب یکدیگر در راستای صیانت از نیروهای مسلح و حفظ حقوق اجتماعی و اجرای دقیق قانون به یک وحدت نظر برسیم.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح بیان کرد: امروزه جهان پیرامون ما، برخلاف تبلیغات و سرمایه گذاری رسانهها که درصدد القاء تصویری زیبا و زیبنده از پذیرش افکار متفاوت و متضارب آرا در سطوح متفاوت است، با نگاهی موشکافانه در واقع دست به گریبان تفکری مسموم، قدرت طلبانه و با هدف تحمیل اراده مستکبرین بر جوامع مستقل با اتکا به ترور است.
حجتالاسلام والمسلمین پورخاقان اظهار کرد: یکی از شاخصترین جنبههای امنیت ملی، حفظ حدود و ثغور کشورها و نظم و انتظام مرزهای مشخص بین المللی است، مرزها و سرزمینهایی که امروزه تروریسم دولتیِ یک رژیم جعلی به نام اسرائیل با توسل به جنایت جنگی و نقض اصول بنیادین و عرفی حقوق بین الملل بشردوستانه نظم و انتظام آن را بر هم ریخته است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با حدود ۹۰۰۰ کیلومتر مرز خشکی و آبی در پهنه ۱۶ استان مرزی، با ۱۵ کشور دارای مرز مشترک خشکی و دریایی است.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار کرد: رشد فزاینده گروههای تروریستی و حامیان رواج ناامنی در مرز، باعث شده تا گاهی مرزبانان جمهوری اسلامی ایران متحمل خسارات شوند. بدون شک، این گروههای تروریستی بدون پشتیبانی از جانب امپریالیسم جهانی قادر به ادامه حیات خود نخواهند بود.
حجتالاسلام والمسلمین پورخاقان گفت: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که برای مقابله با تهدیدات تروریستی گزینهای جز همبستگی و همکاری در چهارچوب منافع مشترک مبتنی بر عدالت وجود ندارد. امیدواریم که همه حکومتها و کشورهای منطقه به خصوص سازمان همکاری شانگهای در راه مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و قاچاق سلاح و انسان با جدیت و قدرت وارد عمل شوند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران دارای تجربیات ارزشمندی در حوزه مبارزه با تروریسم در منطقه است و توانسته بسیاری از فعالیتهای آنها را در سطح کشور و منطقه بی اثر کند. این در حالی است که اگر نگاهی به گذشته بیاندازیم، جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم و خشونت افراطی در سطح جهان بوده و هست.
حجتالاسلام والمسلمین پورخاقان بیان کرد: در طول چهار دهه گذشته بیش از هفده هزار نفر از شهروندان بی گناه ایرانی قربانی پدیده شوم تروریسم شده اند. نماد مبارزه با تروریسم در کشور ایران و بسیاری از نقاط جهان، ژنرال سپهبد قاسم سلیمانی است که توانست در یک برنامه ریزی منسجم، تروریستهای داعش و یارانشان را که با جنایات خود علاوه بر کشتار انسانهای بی گناه به دنبال مخدوش کردن مرزها نیز بودند در منطقه شکست دهد و در نهایت این قهرمان بزرگ در یک عملیات تروریستی توسط رژیم آمریکا به شهادت رسید.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار کرد: از جمله راهکارهای مبارزه با پدیده تروریسم، تعاملات علمی و عملی بین نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشورهای عضو برای شناسایی تروریسمها و پیشگیری از جابجایی آنها از طریق مرزهای کشورهای عضو، توسعه تبادلات اقتصادی از طریق توسعه خطوط ارتباطی شامل رونق حمل ونقل جادهای، ریلی وخطوط کشتیرانی، توجه به فرهنگهای مشترک قومی در بین کشورهای عضو در مقابله با هجمههای فرهنگی گروههای تروریستی مؤثر بوده و زمینه ساز تشکیل مرزهای صلح و دوستی است.امید است که توسعه رویکردِ جمعی در مبارزه، به عاملی قابل اعتماد در تضمین ثبات، امنیت و توسعه کشورهای عضو سازمان تبدیل شود.
وی افزود: اجازه دهید به جنایات ارتش کشور جعلی اسرائیل در غزه مظلوم نیز اشارهای داشته باشم. بیش از یک ماه است که رژیم صیهونیستی در جنگ نابرابر با مردم ستمدیدهی فلسطین خصوصاً در نوار غزه مرتکب وحشتناکترین نسل کشی میشود و با کمال تاسف نه تنها شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل وتو پیش نویس قطعنامه آتش بس توسط آمریکا، انگلیس و فرانسه از انجامِ ماموریت اصلی خود در حفاظت از حقوق بشر ناتوان مانده، بلکه آمریکا رسماً با ارسال سلاحهای پیشرفته و بمبهای یک تنی ۸۴ Mk، این رژیم را در ارتکاب این جنایات یاری میرساند.جنایاتی که بر خلاف تمام مقررات و قوانین بین المللی مبادرت به کشتار زنان و کودکان و بیماران و افراد بی دفاع و نابود ساختن زیرساختهای یک ملت مظلوم میکند.
حجتالاسلام والمسلمین پورخاقان بیان کرد: ارتش رژیم کودک کش و آپارتاید اسرائیل پس از آنکه ۱۷ سال حدود دو میلیون و پانصد هزار انسان بی گناه را به جرم تلاش برای آزادی سرزمین آباء و اجدادی خود از دست اشغالگران در یک منطقه کوچک ۴۰۰ کیلومتر مربعی که به مثابه یک زندان بزرگ است محاصره کرده، امروز آنان را از زمین، هوا و دریا آماج شدیدترین حملات مرگبار قرار میدهد، این ارتش در مقابل چشم بهت زده جهانیان نه تنها با حملات بی امان خود به شهرها و اردوگاههای مستقر در نوار غزه خانه و کاشانه آنان را بر سر مادران و کودکان و غیرنظامیان بی دفاع خراب میکند، مانند جنایت در اردوگاه جبالیا، بلکه بدتر از آن در کمال وقاحت با نقض ماده ۱۸ از کنوانسیون چهارم ژنو مصوب ۱۹۴۹ اقدام به بمباران بیمارستانها و مدارس خصوصاً بیمارستان المعمدانی با بیش از ۵۰۰۰ پناهجو اعم از کودک و زن و بیمار کرده که تعداد زیادی از آنها شهید و مجروح شده اند.
وی ادامه داد: همچنین با بمباران ورودی بیمارستانهای النصر کودکان غزه، شفاء، القدس و اندونزی و همچنین بمباران مدرسه سازمان ملل با استفاده از بمبهای ممنوعه فسفری با نقض کنوانسیونهای ۱۹۴۹ ژنو و پروتکل ۱۹۲۵ ژنو موجب وارد شدن صدمات سنگینی به غیرنظامیان خصوصاً کودکان و زنان بی دفاع شده است و فاجعه بارتر از این جنایات، منع کمک رسانی و واردات آب و غذا و دارو و سوخت مورد نیاز به این باریکه است، که نقض آشکار مواد ۲۳ و ۵۵ کنوانسیون چهارم ژنو و ماده ۷۰ پروتکل اول الحاقی ۱۹۷۷ است.
حجتالاسلام والمسلمین پورخاقان بیان کرد: در حال حاضر نه تنها چند میلیون شهروند بیگناه غزه در معرض قحطی و ابتلاء به بیماریهای واگیر دار قرار دارند بلکه به دلیل اتمام سوخت تعدادی از ژنراتورهای برق بیمارستانهای نسبتاً سالم مانده از جنایات ارتش اسرائیل و بدون داشتن اتاق عمل و امکانات پزشکی و داروی بی هوشی، با مرگ تدریجی و زجر آور دست و پنجه نرم میکنند و باید گفت قریب به ۴۰۰۰ کودک بی دفاع و ۳۰۰۰ زن مظلوم که با بدترین وضعیت تاکنون به شهادت رسیده اند و سایر افرادی که مظلومانه و بی گناه به شهادت رسیده اند، فردا همه وجدانهای آگاه جهان را به محاکمه میکشانند که چراای منادیان حقوق بشر از حق ما دفاع نکردید و خونخواه مرگ مظلومانه ما نشدیده اید.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار کرد:برای آنکه آیندگان ما را بخاطر سکوت در مقابل این جنایات شماتت نکنند و از آنجا که تعدادی از اعضای پیمان شانگهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند، پیشنهاد میدهم به دلیل جنایات ارتش و رژیم کودک کش اسرائیل علیه بشریت از جمله قتل دسته جمعی افراد بی گناه و بی دفاع به ویژه کودکان و زنان و اَعمال غیر انسانی، و صدمه شدید جسمانی و روحی به جمعیت خاص و حملات گسترده و سازمان یافته بر ضد جمعیت غیر نظامی به منظور بیرون راندن و کوچ اجباری با اَعمال قهرآمیز از منطقهای که قانوناً حق حیات در آن دارند، از شورای امنیت سازمان ملل بخواهید فوراً تمهیدات توقف حملات و بمبارانها و تسهیل ارسال کمکهای بشردوستانه به نوار غزه را فراهم کند.
وی در پایان گفت: اخراج رژیم صیهونیستی از سازمان ملل، تعقیب و مجازات آمران، مباشران و مرتکبان جنایت از سوی کشورها و یا با تشکیل دادگاههای خاص و همچنین تحریم همه جانبه این رژیم از سوی کشورها، بویژه کشورهای عضو سازمانهای شانگهای که نزدیک به ۴۳ درصد از جمعیت بیش از ۲۳ درصد اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده اند، برخی اقدامات ضروری هستند که باید به دنبال اجرای آنها باشیم.
انتهای پیام/