سفر شهردار تهران به چین نشانهای از پویایی مدیریت شهری در حوزه بینالمللی است
مهدی خرسند در گفتوگو با میزان درباره اثر سفر شهردار تهران به پکن و حضور در اجلاس «یک کمربند یک جاده» گفت: شهردار تهران به دعوت سفیر چین و برگزار کنندگان رویداد راه ابریشم به این اجلاس دعوت شد و علاوه بر حضور و سخنرانی در اجلاس با همتای پکنی خود دیدار کرد و قراردادهای اقتصادی متعددی را برای شهرداری تهران رقم زد.
وی با بیان اینکه تاثیر حضور شهردار تهران در این نشست به اهمیت ژئوپولوتیک شهرداری تهران برمیگردد، افزود: ظرفیتها یا مدل سازیهای اقتصادی که در دوره مدیریت شهری جدید ایجاد شده و نوع رویکرد دیپلماسی اقتصادی این دوره از مدیریت شهری توسعه اقتصاد شهری را در برنامه خود دارد.
خرسند با اشاره به این نکته که یکی از همین پلنها جایگیری تهران در ابر پروژه «یک کمربند، یک جاده» است و میتواند برای تهران زمینههای توسعه اشتغال را به وجود بیاورد، ادامه داد: این پروژه یک پروژه ترانزیتی و حمل و نقلی است که باتوجه به ویژگیهای تهران و زمینهایی بسیاری که در اطراف فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) و نمایشگاه شهر آفتاب وجود دارد و دسترسی به شاهراههای زمینی، ریلی و هوایی، حاشیه این اماکن میتواند به عنوان هاب انبار کالاهایی که در این مسیر در حال ترانزیت هستند مورد استفاده قرار بگیرد.
این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه تهران میتواند محل تقاطع کریدور شرق به غرب یا همین کریدور میانی ابرپروژه راه ابریشم باشد، بیان کرد: این سفر علاوه بر توسعه دیپلماسی اقتصادی، نشان از پویایی مدیریت شهری در حوزه بین المللی و نوع نگاه و عملکرد دقیق و هوشمندانه تیم حوزه بین الملل شهرداری تهران است.
وی ادامه داد: قراردادهایی که در این سفر بسته شد نشان از این دارد که یک نگاه جدید در حوزه بین الملل در مدیریت شهری وجود دارد تا از فرصت حضور در نظام بین الملل برای تهران و تهرانی استفاده کند.
انتهای پیام/