نشست صمیمی هنرمندان ایرانی مقیم مالزی/ تاکید بر راهاندازی نمایندگی صندوق اعتباری هنر در جنوب شرق آسیا
خبرگزاری میزان- طبق اعلام روابط عمومی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، حبیبرضا ارزانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و سعید توکل عضو هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در سفر پنج روزه خود به این کشور، با «بک صحرایی» جانشین سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار بر گسترش مناسبات فرهنگی هنری بین دو کشور، معرفی فعالان برجسته و ناشناخته عرصه هنر در ایران و مالزی با ترسیم افقهای روشنی از همکاریهای مشترک در زمینههای توانمندیهای علمی، فرهنگی و هنری و نیروی انسانی و پویایی حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر ایران اسلامی تأکید شد.
بازدید از نمایشگاه postnormal times «زمانهای پساعادی»، یکی دیگر از برنامههای هیئت اعزامی کشورمان به کشور مالزی بود.
این نمایشگاه فاخر که با حضور «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی در کوالالامپور به افتتاح رسیده است، مجموعهای از آثار فاخر و ارزشمند هنرمندان مالزیایی را در معرض دید عموم قرار داده است که برگرفته از افکار و ایدههای هنری پساطبیعی با محوریت موضوعاتی همچون رویدادهای آینده دنیا، جنایات و ستمهای قدرتهای جهانی، هوش مصنوعی، محیط زیست و... است.
دیدار و گفتگو با برخی از هنرمندان فرهیخته و نام آشنای مالزی و توافق بر برگزاری چنین نمایشگاهها و نشستهایی در حوزههای مختلف در ایران و کشورهای جنوب شرق آسیا، برگزاری شب شعر و رویداد ادبی مولانا با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی و صندوق اعتباری هنر از موارد بسیار مهم مطرح شده در حاشیه بازدید از این نمایشگاه بود.
سومین روز از سفر هیئت اعزامی کشورمان، نیز با نشست صمیمی اساتید ایرانی و اصحاب فرهنگ و هنر مقیم مالزی و تبادل نظر در خصوص دغدغهها و برنامههای حضور موثر فرهنگی ایران در مالزی و جنوب شرقی آسیا مقارن شد.
در این نشست ۴ ساعته که روز یکشنبه ۱۶ مهرماه با حضور بک صحرایی جانشین سفیر ایران در مالزی، پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و حبیبرضا ارزانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و سعید توکل عضو هیئت مدیره صندوق هنر برگزار شد، تقویت و رونق اقتصاد فرهنگ و هنر در سطوح ملی و بین المللی، به عنوان فصل جدیدی از مشارکتهای فرهنگی، هنری ایران و مالزی در دستور کار قرار گرفت.
حمایت از هنرمندان مقیم مالزی، تقویت و رونق اقتصاد فرهنگ و هنر در سطوح ملی و بین المللی، گسترش تعاملات اساتید و دانشجویان فرهنگ و هنر ایران و مالزی، برگزاری اردوهای هنری برای آشنایی از ظرفیتهای فرهنگی و هنری دو کشور، حمایت از برنامههای سینمایی، فیلم و مستند، دایرکردن نمایشگاههای خاص انفرادی، گروهی و موسمی، تولید مشترک موسیقی، برگزاری رویدادهای فاخر فرهنگی، هنری و ادبی در راستای اعتلای نام “ایران “ و تقویت دیپلماسی فرهنگی در این پهنه جنوب آسیای شرقی از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست بود.
در این نشست صمیمی و دوستانه حبیب رضا رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ضمن پاسداشت جایگاه هنر، گفت: حضور این هنرمندان در کشور مالزی فرصت و گوهر گرانبهایی برای معرفی فرهنگ و هنر ایران اسلامی است و قطعا این جایگاه بیش از پیش تقویت خواهد شد.
گفتنی است، دیدار با مقامات فرهنگی هنری کشور مالزی و برگزاری جلسات مشترک برای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی در کشور مالزی از دیگر برنامههای روزهای آینده این سفر خواهد بود.
انتهای پیام/