شفیعی: امیدوارم در درساژ هم شرکت کنیم/ ۳ اصطبل جدا برای اسبهای مختلف در هانگژو است + فیلم
خبرگزاری میزان - رامین شفیعی که به عنوان ناظر فنی مسابقات پرش با اسب نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی حضور دارد با ابراز خوشحالی از حضور تیم سوارکاری کشورمان در این دوره از رقابتها گفت: جای مباهات است که پرچم ایران در محل برگزاری مسابقات برافراشته شده است.
وی در ادامه سخنانش توضیحاتی را در خصوص مجموعه سوارکاری تانگلو ارائه کرد و گفت: محلی که در آن حضور داریم تقریبا از صفر برای مسابقات پرش با اسب بازیهای آسیایی هانگژو ساخته شده است. به همین دلیل من به عنوان ناظر فنی فدراسیون جهانی مجبور بودم چندین بار حتی در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ به این کشور سفر کنم تا از امکاناتی که وجود داشت بازدید و آنها را برای برگزاری مسابقات تایید کنم.
ناظر فنی ایرانی مسابقات پرش با اسب بازیهای آسیایی هانگژو با اشاره به تقاوت رشته سوارکاری با سایر ر رشتههای ورزشی، عنوان کرد: در این رشته باید محل زندگی اسبها هم تعبیه شود. ضمن اینکه از نظر اتحادیه اروپا، کشور چین، کشور آلوده در مورد بیماریهای دشوار دام یا تک سم به حساب میآید. در این ارتباط هماهنگی کار بسیار سختی بود و انجام این مهم برعهده من بود که اسبها در محل قرنطینه مناسب قرار گرفته و از سایر اسبها دیگر جدا باشند. اگر در اصطبلها بروید، خواهید دید اسبهایی که از اتحادیه اروپا در این مکان حضور دارند در یک اصطبل جداگانه و اسبهایی که از کره جنوبی آمده بودند، در یک مکان دیگر و اسبهای چینی نیز در مکان دیگری نگهداری میشوند.
شفیعی یادآور شد: همچنین تلاش کردم برای کشور چین که خیلی در زمینه برگزاری مسابقات پرش با اسب پیشرفته نیستند کمک کنم تا در ساختن موانع از عناصر کشورشان و آسیا استفاده کنند و فکر میکنم موانع زیبایی برای این مسابقات تعبیه شده است. خدا را شکر میکنم که کارها بسیار خوب پیش رفت و مواردی که بر عهده من به عنوان ناظر فنی فدراسیون جهانی سوارکاری بوده به خوبی انجام شد.
ناظر فنی مسابقات پرش با اسب نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی هانگژو در ادامه با مطلوب خواندن عملکرد سوارکاران مشورمان در این دوره از بازیهای گفت: بسیار خوشحالم که پرچم ایران در این مکان برافراشته شده و سوارکاران ما در مسابقات حضور دارند. جا دارد از فدراسیون سوارکاری که با دشواری زیادی تیم پرش با اسب را به این کشور اعزام کردند و بسیار امیدوارم در دورههای بعدی در رشتههای سه روزه و درساژ هم سوارکاران ما بتوانند در این رقابتها شرکت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از صعود نغمه خانجانی به مرحله پایانی این دوره از رقابتها افزود:بسیار خوشحالم بانوی سوارکار ایرانی توانست بدون خطا مسیر بسیار دشوار رده ۱۵۰ که خیلی هم سخت بود آن هم در بین سوارکاران تراز اول پیشرفته و دارنده مدال المپیک انجام داد.
رامین شفیعی همچنین افزود: خدا را شاکرم دو سوارکار ما امروز در جمع نفراتی قرار گرفتند که توانستند به مرحله نهایی صعود کنند. علی رغم اینکه مسعود مکارینژاد یک سوارکاری بی نظیر و زیبا در روز مسابقات تیمی داشت و مسیر مسابقه را بدون خطا طی کرده بود، امروز به عنوان سومین سوارکارکه ۱۳خطا برایش محاسبه شده بود به مرحله نهایی راه نیافت و در نهایت امید غریبی و نغمه خانجانی به مرحله بعد صعود کردند.
انتهای پیام/