گفت‌وگو|

رجبی: فوتبال ما اسیر نتیجه‌گرایی شده/ برنامه‌ریزی لیگ برتر فاجعه است

0:45 - 01 مهر 1402
کد خبر: ۴۷۳۵۵۳۶
دسته بندی: ورزشی ، فوتبال
رجبی: فوتبال ما اسیر نتیجه‌گرایی شده/ برنامه‌ریزی لیگ برتر فاجعه است
پیشکسوت فوتبال گفت: تنها موردی که در آن غنی بودیم، نیروی انسانی بود که چندین سال است هیچ پیشرفتی در استعدادیابی نداشتیم.

رضا رجبی در گفت‌وگو با میزان، درباره تعویق طولانی لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: برنامه و روش برگزاری لیگ برتر فاجعه است و اعضای یک تیم از بازیکن تا مربی در سختی و دشواری هستند. یک مربی به خاطر تعطیلات بلند مدت باید مدام روی بدنسازی بازیکنان کار کند، یا به صورت فرسایشی به رقابت‌ها ادامه دهد. مربیان تمام تیم‌ها با برنامه‌ریزی بد لیگ برتر نمی‌داندند چه کار‌های باید انجام دهند تا بازیکنان‌شان در مرز آمادگی ایده‌آل قرار داشته باشند. مگر یک سرمربی برای تمرین در یک هفته می‌تواند چقدر برنامه‌ریزی و پلن داشته باشد تا بازیکنانش از فرم خارج نشوند، اما به یک باره مسابقات را تعطیل می‌کنند.

وی افزود: اولویت‌بندی در لیگ برتر مشخص نیست. اگر اولویت فدراسیون فوتبال نتیجه گرفتن در رقابت‌های جام ملت‌ها است، پس بهتر است ۶ ماه لیگ برتر را تعطیل کنند، چون نمی‌شود در کوران لیگ بازیکن را در شرایط مناسب بدنی حفظ کرد.

*به خاطر نتیجه‌گرایی سال‌هاست در لیگ برتر بازی زیبا ندیدیم

رجبی در مورد عدم ارائه فوتبال زیبا از سوی تیم‌های حاضر در لیگ برتر عنوان کرد: سال‌هاست که فوتبال ایران اسیر نتیجه‌گرایی شده و این رقابت فقط برای نتیجه گرفتن تیم‌ها، کاری کرده که دیگر دیدار‌های زیبا و جذاب را شاهد نباشیم. وقتی یک اتاق فکر برای برنامه‌ریزی مدون مسابقات نداریم چه انتظاری است که بازیکنان با کیفیت بالا در اختیار تیم ملی قرار بگیرند. زمان زیادی است به المپیک نرفته‌ایم و قهرمان آسیا نشده‌ایم و هیچ برنامه‌ای برای لیگ و تیم ملی نداریم تا مردم با دیدن بازی‌ها از فوتبال لذت ببرند.

*خیلی از زیرساخت‌های فوتبالِ ژاپن و کره عقبیم، چه برسد به عربستان

کارشناس فوتبال یادآور شد: پیکار‌های لیگ برتر موجب نشاط در جامعه می‌شوند و زمانی که لیگ برتر تعطیل است علاقمندان نیز به غم فرو می‌روند. باید از همین حالا مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ یک فکر اساسی و منطقی داشته باشند تا برنامه‌ریزی ماه‌های آینده به خوبی برگزار شود.

پیشکسوت فوتبال با اشاره به اینکه هیچ یک از مسئولان فدراسیون توجهی به زیرساخت و برنامه‌ریزی مسابقات ندارد، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها این فصل هزینه بالایی را نسبت به سال‌های گذشته انجام داد‌ه‌اند، اما از لحاظ فنی و تاکتیکی هنوز عقب هستیم. اگر فوتبال ایران را از لحاظ باشگاهی و ملی با فوتبال کشور‌های کره‌جنوبی و ژاپن مقایسه کنیم، کاملا مشخص می‌شود که خیلی با آن‌ها فاصله داریم، چه برسد به عربستان. فوتبال مل که هنوز نتوانسته سیستم VAR را بیاورد و برای میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا دست به دامن یک شرکت شده است. تنها موردی که در آن غنی بودیم، نیروی انسانی بود که چندین سال است هیچ پیشرفتی در استعدادیابی نداشتیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *