جلسه مجمع عمومی اموال تملیکی به ریاست وزیر اقتصاد برگزار شد
خبرگزاری میزان- به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، مجمع عمومی این سازمان با حضور وزیر اقتصاد در محل وزارت اقتصاد برگزار شد.
در نشست مجمع عمومی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی که به ریاست خاندوزی و با حضور امین حسین رحیمی وزیر دادگستری و حجت الاسلام موحدی آزاد دادستان کل کشور برگزار شد صورتهای مالی عملکرد منتهی به پایان اسفند ۱۴۰۱ این سازمان بررسی و مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.
در پایان این نشست نیز صورتهای مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ به تصویب اعضای حاضر در مجمع رسید.
در ابتدای مجمع، سید عبدالمجید اجتهادی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان ضمن تشکر از روسای جمهور، قضائیه و وزیر اقتصاد به ارائه گزارش عملکرد پرداخت.
در ادامه مجمع، معاونین سازمان خلاصهای از اقدامات صورت گرفته در این معاونتها طی یکسال گذشته ارائه کردند.
علی جمشیدی عضو هیات مدیره و معاون توسعه مدیریت و منابع با تشریح عملکرد این معاونت اظهار کرد: ساماندهی انبارها از اصلیترین برنامه سازمان است، طی یکسال گذشته ۸۱ هزار مترمربع انبار خریداری شده که حاصل تعامل با دستگاههای استانی و فرادستی این اقدام صورت گرفت، این در حالی که از بدو تاسیس سازمان تا سال ۱۴۰۰ فقط ۵۸ هزار متربع انبار خریداری شده بود.
وی با اشاره به نابسامانی وضعیت انبارها افزود: بر این اساس قفسه بندی انبارها در دستور کار قرار گرفت و طی یکسال ۵۰ هزار مترمربع قفسه بندی صورت گرفت، همچنین اضافه کردن تجهیزات اطفای حریق به انبارها، خرید تجهیزات سامانههای سیات و احصای کالاها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این معاونت است.
همچنین سعید غلامی باغی عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول نیز گفت: سهم انهدام در یکسال گذشته ۲۱ برابر ۲۹ سال گذشته بوده است و در بخش فروش در سال ۱۴۰۱، بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان، ۴۷ برابر ۲۹ سال گذشته فروش صورت گرفته است.
وی افزود: در بخش مزایده ها، با رشد ۶۰۳ درصدی مواجه بودیم که نشان دهنده افزایش بهروری در این سازمان است همچنین فروش مذاکرهای در سال جاری، ۵۶ درصد کاهش و فروش مزایدهای به ۹۷ درصد رسید.
غلامی باغی به حراج خرده فروشی برخط نیز اشاره کرد و گفت: از ۹ خردادماه ۱۴۰۲ تاکنون ۱۷ حراج خرده فروشی برگزار شد.
علیرضا نورنژاد عضو هیات مدیره و معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول نیز بیان کرد: تعیین تکلیف کوی خروسیه، نخلستان و زرگان از مهمترین اقدامات این معاونت بوده است.
وی، اخذ سند ۱۰۰ فقره املاک به نام دولت جمهوری اسلامی ایران از دیگر اقدامات صورت گرفته از سوی این معاونت است.
مجتبی فرمهینی فراهانی رئیس هیات عالی نظارت نیز اظهار کرد: این سازمان انبار محور است و برای تسریع کار و برای اینکه بدانیم چه کالایی وارد و چه کالایی خارج میشود راه اندازی سامانه سیات مهم است.
وی افزود: باید فروش مذاکرهای جمع شود، چون زمینه فساد را فراهم میکند.
رئیس هیات عالی نظارت بیان کرد: موضوعاتی مانند اموال غیرمنقول، برونسپاری و مولدسازی پیگیری شود.
انتهای پیام/