آخرین وضعیت بیمه رانندگان حملونقل عمومی
خبرگزاری میزان - محمد محمدی معاون بیمهای سازمان تأمیناجتماعی در تشریح آخرین وضعیت بیمه رانندگان حملونقل عمومی گفت: طبق قانون سال ۸۶ (بند «ز» تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۳۸۶؛ در اجرای ماده ۷ هدفمندسازی یارانهها) دولت میتواند بخشی از منابع حاصل از هدفمندسازی یارانهها را در راستای پوشش بیمهای آحاد جامعه به کار گیرد.
وی ادامه داد: بیمه رانندگان تاکسی و حمل و نقل عمومی نیز در بودجه سال ۸۶ لحاظ شده و مقرر شد، رانندگان حمل و نقل عمومی با پلاک «ع» با پرداخت ۱۰ درصد از ۱۷ درصد حقبیمه مربوطه از ۱۰ درصد سهم دولتی استفاده کنند.
معاون بیمهای سازمان تأمیناجتماعی تصریح کرد: این طرح از سال ۸۶ تا ۸۹ در سازمان تامیناجتماعی اجرا شد و از سال ۸۹ با هدفمندی یارانهها، مقرر شد که ۳.۵ درصد به سهم دولت اضافه شود؛ بهعبارت دیگر، ۵۰ درصد حقبیمه را راننده پرداخت کند و ۵۰ درصد باقیمانده از محل هدفمندسازی یارانهها (توسط دولت) تامین شود.
محمدی یادآور شد: از سال ۸۹ تا ۹۳ نیز مشکل خاصی با سازمان هدفمندسازی یارانهها در این رابطه وجود نداشت؛ اما از سال ۹۳ تا ۹۷ هیچ اعتباری برای سازمان تامیناجتماعی بهمنظور سهم این مجموعه در بودجه مربوطه پیشبینی نشد.
وی افزود: از سال ۹۸ (به بعد) این اعتبار در قانون بودجه تعریف شد، اما ردیفهای بودجه تجمیع و به بیان دیگر، ذیل تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال برای تامیناجتماعی ۱۳ همت (هزار میلیارد تومان) برای ۱۲ گروه اعم از رانندگان حمل و نقل عمومی درونشهری و برونشهری، زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی کشور، قالیبافان، فعالان حوزه صنایع دستی، کارکنان مراکز توانبخشی و معلولان، زنبورداران و صیادان و کارفرمایان صنفی کمدرآمد پیشبینی شد.
معاون سازمان تامین اجتماعی توضیح داد: رقم مذکور بیش از ۴۰ همت است، اما باوجود پیگیریهای سازمان و شرکت در کمیسیونهای بودجه، اعتبار یادشده افزایش نیافت؛ که باوجود این مسئله نیز بخشی از رانندگان حمل و نقل عمومی تحت پوشش خدمات حمایتی قرار گرفتند.
انتهای پیام/