سفر وزیر بهداشت به سیستان‌وبلوچستان/ رایگان شدن خدمات درمانی در زابل با برنامه سلامت خانواده

10:50 - 19 مرداد 1402
کد خبر: ۴۷۲۸۲۵۵
سفر وزیر بهداشت به سیستان‌وبلوچستان/ رایگان شدن خدمات درمانی در زابل با برنامه سلامت خانواده
وزیر بهداشت به منظور بازدید از زیرساخت ها و افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان، صبح امروز از طریق فرودگاه زابل وارد این استان شد.


خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهرام عیناللهی به منظور بازدید از زیرساخت‌ها و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان، از طریق فرودگاه زابل وارد این استان شد.

وزیر بهداشت در بدو ورود به زابل، از دانشگاه علوم پزشکی زابل به عنوان یکی از دانشگاه‌های موفق کشور یاد کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که کیفی‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارائه شود.  
 
وی هدف از این سفر را بازدید از مراکز درمانی و نشست با مسئولان استانی در حوزه بهداشت و درمان دانست و از ارتقای خدمات سلامت برای بیماران تنفسی خبر داد.

بررسی خدمات سلامت در پایانه‌های مرزی جنوب شرقی کشور توسط رییس اورژانس کشور

همچنین جعفر میعادفر برای ارزیابی بستر‌های ارائه خدمات سلامت به زائران پاکستانی اربعین حسینی و آمادگی مراکز اورژانس در سیستان و بلوچستان به این استان سفر کرد و ضمن بازدید از امکانات موجود برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و همچنین شرایط اسکان موقت زائران، خواستار تسریع فرایند آماده سازی بستر‌های خدمت رسانی به زائرین پاکستانی، در پایانه‌های مرزی ریمدان و میرجاوه  شد.

رییس اورژانس کشور ضمن بازدید از مراکز اورژانس ایرانشهر و زاهدان و گفتگوی مستقیم با نیرو‌های این مراکز، در جریان دستاوردها، چالش‌ها و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.

میعادفر همچنین در نشست با روسای مراکز اورژانس استان سیستان و بلوچستان، به ارائه راهکار‌هایی برای بهبود وضعیت کاری و معیشتی نیرو‌های اورژانسی این استان پرداخت.

رایگان شدن خدمات درمانی در زابل با برنامه سلامت خانواده

 عین اللهی در حاشیه نشست کاری با اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی زابل و مسئولان این شهرستان که در ستاد دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد، با اشاره به لزوم فراهم سازی زیرساخت‌های سلامت خانواده از جمله پرونده سلامت الکترونیک، گفت: برنامه ما این است که هر کد ملی، یک پرونده سلامت داشته باشد و در پرونده سلامت، اطلاعات مورد نیاز مراقبان سلامت، تکمیل و بیماران در صورت نیاز به پزشک خانواده و در صورت تشخیص وی به پزشک متخصص و بیمارستان برای بستری ارجاع می‌شوند.  

وی با بیان اینکه وظیفه هر دانشگاه علوم پزشکی، ارائه کیفی‌ترین خدمات با توجه به شرایط اقلیمی مناطق تحت پوشش است، گفت: رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل اعلام کرده است که با توجه به باد‌های ۱۲۰ روزه، امکانات و مراکز بهداشتی و درمانی برای ارائه خدمات به بیماران، آمادگی کامل دارند و راه اندازی بیمارستان تخصصی تنفسی در زابل، به دلیل نیاز به ارائه این خدمات است.  

وزیر بهداشت ضمن قدردانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی زابل در رسیدگی به بیماران تنفسی، از فعالیت یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های ام آر آی کشور در زابل خبر داد و گفت: در ۲۳ ماه گذشته، ۴ دستگاه سی تی اسکن در مناطق تحت پوشش این دانشگاه، نصب و راه اندازی شده  و چندین دستگاه پیشرفته ماموگرافی و رادیوگرافی  آماده بهره برداری است.

عین اللهی به افتتاح مرکز درمان ناباروری زابل در سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: این مرکز در زابل، سه هزار زوج نابارور را درمان می‌کند و خدمات ارزنده‌ای ارائه کرده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *