نیهایی که بعد از استفاده قابل خوردن میشوند+فیلم
در پی ممنوعیت استفاده از پلاستیک در کره جنوبی، نیهایی در این کشور به بازار عرضه میشود که ماده اصلی آن برنج بوده و شهروندان میتوانند بعد از مصرف از آن تغذیه کنند.
خبرگزاری میزان -
جالب است بدانید این محصول دوست دار طبیعت از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با نیهای پلاستیکی ندارد. ماندگاری این محصول طبیعی در نوشیدنیهای داغ ۲ الی ۳ ساعت بوده و در نوشیدنیهای خنک ماندگاری بیشتری از خود نشان میدهند.
مواد تشکیل دهندهی این محصول جالب ۷۰ درصد برنج و ۳۰ درصد نشاسته بوده که هزینه تولید این نوع از نی در کره جنوبی به یک درصد کاهش پیدا کرده است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، در پی ممنوعیت استفاده از پلاستیک در کره جنوبی، نیهایی در این کشور به بازار عرضه میشود که ماده اصلی آن برنج بوده و شهروندان میتوانند بعد از مصرف از آن تغذیه کنند. در آگوست ۲۰۱۸ دولت کره جنوبی قانون منع استفاده از لیوانهای یکبار مصرف را اعلام کرد و تا سال ۲۰۲۷ طرح ممنوعیت به کار بردن نیهای پلاستیکی را در دست اجرا قرار داد.
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/02/1891304_399.mp4']
جالب است بدانید این محصول دوست دار طبیعت از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با نیهای پلاستیکی ندارد. ماندگاری این محصول طبیعی در نوشیدنیهای داغ ۲ الی ۳ ساعت بوده و در نوشیدنیهای خنک ماندگاری بیشتری از خود نشان میدهند.
مواد تشکیل دهندهی این محصول جالب ۷۰ درصد برنج و ۳۰ درصد نشاسته بوده که هزینه تولید این نوع از نی در کره جنوبی به یک درصد کاهش پیدا کرده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *