مواجهه مداوم مسلمانان هند با کارزارهای ارعاب
خبرگزاری میزان – خشونت علیه مسلمانان در هند در سایه حمایت دولت و پلیس این کشور در سالهای اخیر و در پی به قدرت رسیدن «نارندرا مودی»، تشدید شده است؛ اقلیت مسلمان در هند در سالهای اخیر همواره خود را در چرخهای مرگبار از خشونت و سرکوب دیده است.
جدیدترین دور خشونت علیه مسلمانان در هند پنج کشته برجای گذاشت
در پی بروز جدیدترین دور خشونت علیه مسلمانان در هند در جنوب دهلی نو، پایتخت این کشور در روز دوشنبه، دستکم پنج نفر کشته و ۶۰ نفر دیگر هم زخمی شدند.
این دور از خشونت علیه مسلمانان در ایالت «هاریانا» آغاز شد و چند ساعت بعد به سراسر ایالت سرایت کرد.
در پی این درگیری یک مسجد در «گوروگرام» به آتش کشیده شده و یک روحانی مسلمان نیز به قتل رسید؛ شدت درگیریها به حدی بود که دستور منع آمد و شد صادر و کلیه ادارات دولتی و مراکز آموزشی تعطیل شدند.
آتش سوزیهای ناشی از این دور خشونت علیه مسلمانان تا روز سه شنبه اداشتند.
مقامهای هندی میگویند که در حال بررسی شرایط هستند و در دیدار با نمایندگان جوامع مسلمان و هندو خواستار خویشتنداری شدند.
کارزارهای ارعاب علیه مسلمانان هند
مسلمانان هند، اقلیتی را در این کشور پر جمعیت جهان تشکیل میدهند که همواره مورد تبعیض قرار میگیرند و قربانی سیاستهای تبعیض آمیز دولتهای هندو میشوند؛ این روند پس از روی کارآمدن «مودی» در مسیر وخامت بیشتر نیز قرار گرفت.
نخست وزیر فعلی هند، رئیس حزب «بهاراتیا جاناتا» از احزاب افراطی هندو است که حفظ رضایت پایگاه رای خود را به هر قیمتی در دستور کار قرار داده است.
دولت هند حتی از بروز رسانی آمار جمعیت مسلمانان در هند خودداری میکند و همچنان از سرشماری ۲۰۱۱ که سهم جمعیت مسلمانان از کل جمعیت هند ۱۴.۲ درصد بود، استفاده میکنند؛ این در حالیست که ارزیابیها نشان دهنده افزایش جمعیت مسلمانان در این کشور است.
در عین حال، کارزارهای ارعاب مسلمانان در سراسر هند در جریان هستند؛ این کارزارها عمدتا وابسته به حزب «بهاراتیا جاناتا»، حزب متبوع «مودی» هستند و گاه و بیگاه به شهرها و مناطق محل سکونت مسلمانان یورش میبرند و دست به غارت میزنند.
فعالیت این کارزارها هر بار چرخهای از خشونت را ایجاد میکند که سبب تخریب منازل و مغازههای مسلمانان و در موارد خروج و آواره شدن آنان از شهر و دیارشان میشود.
مقامهای هندی نیز به جای تمرکز بر آرام کردن تنشهای فزاینده جمعی یا حفاظت از مسلمانان در برابر خشونت، به تئوریهای توطئه دامن زده و کارزارهای ارعاب را تحت حمایت پلیس قرار میدهند.
آنان تلاش میکنند تا با اعمال مجازاتهای جمعی بر جامعه مسلمانان مانند تخریب غیر قانونی اموال آنها، جوامع مسلمان را بیشتر تحت تاثیر قرار دهند.
البته فقط اقلیت مسلمان در دوره «مودی» شاهد تشدید تبعیض و خشونت نیستند، بلکه اقلیت مسیحی نیز قربانی سیاستهای تبعیض آمیز دولت هند میشوند.
انتهای پیام/