معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه:خروجی جلسات از تعدد برگزاری آنها مهمتر است
خبرگزاری میزان - جلسه فصلی معاونان مدیرکل، روسای ادارات و مدیران امور زیر مجموعه ادارات کل تابعه با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، مدیرکل برنامه ریزی و کادرسازی، مشاور و رئیس حوزه معاونت در محل سالن جلسات ساختمان شهید صدیقیان (ساختمان شماره ۳ قوه قضاییه) برگزار شد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در این جلسه ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان و آرزوی اینکه حضور موثر در این ایام نزد خداوند متعال معجور باشد، عنوان کرد: هدف از برپایی این جلسه، ارتقاء کیفیت عملکرد کارکنان است. فعالیت معاونت منابع انسانی بر عهده روسای ادارات کل تابعه است و ارتقا عملکرد روسای این ادرات قطعا سبب تحرک فعالیتهای این معاونت و یا هر سازمانی خواهد شد.
وی افزود: فعالیت مدیریتهای میانی تشکیلات، رمز موفقیت آن سازمان است و اگرنه واسطه تمام کارکنان با مدیرت عالی این سیستم در اجرا ماموریتها موفقیت نخواهد داشت و از اینرو برنامه ارتقا کیفیت عملکرد در برنامههای اجرایی گنجانده شده است.
الفت گفت: به واسطه مطالبه گری مدیریت عالی قوه قضاییه از زیر مجموعه و ارزیابیهای مرتب در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه تحرکی در همه معاونت و سازمانهای قوه قضاییه ایجاد شده و تلاش دارند تا وظایف به نحو احسن انجام شود تا جایی که بخشها وارد رقابت سازنده شدند تا بیشترین رضایتمندی را از مدیریت عالی قوه قضاییه کسب کنند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در این راستا و در این جلسه، بر ضرورت پیگیری موثر ارتقا در عملکرد کارکنان و جلوگیری از هرگونه اتلاف وقت صحه گذاشت و بیان کرد: وقتی صحبت از ارتقا در عملکرد کارکنان میشود بایستی برنامه ریزیها در برگزاری و خط و مشی دستور جلسات و پیگیری مصوبات آن به نحوی باشد که محصول و برون داد مطلوبی حاصل شود تا خروجی جلسات، تصمیمات موثر بر ارتقاء عملکرد و پیگیری اجرای آن باشد. خروجی جلسات مهمتر از تعداد برگزاری آنها است. بایستی تغییرات ارزشمند از برگزاری جلسات و اقدامات انجام شده، احصا و گزارش شود.
وی با بیان اینکه مطابق قانون انتصاب و ارتقاء شغلی کارمندان باید با رعایت شرایط تحصیلی و تجربی لازم و پس از احراز شایستگی و عملکرد موفق در مشاغل قبلی آنان صورت گیرد، بر اهمیت شناسایی کارکنان توانمند و درج آن بانک اطلاعاتی کارکنان شایسته معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه تاکید کرد.
الفت با اشاره به برخی از ملاکهای مدیر تراز انقلاب از نگاه رهبر معظم انقلاب و اینکه از موانع تحقق آرزوهای بزرگ انقلاب، بیارادگی است؛ یکی از موانع، تنبلی است؛ یکی از موانع، بیصبری است، گفت: حضرت آقا فرمودند که مدیر باید صبور باشد. صبر یعنی پایداری، یعنی ایستادگی، پاسخگو بودن و از پاسخگویی خسته نشدن و تندی نکردن است و پر تلاش و پر توان و پر تحرک بودن است. پای حرف حق تا آخر باید ایستاد. اگر درخصوص موضوعی اطلاعی ندارد منفعل نشود و بگوید وقت مطالعه که دارم.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با بیان اهمیت انتخاب ابزار با کیفیت برای ارتقاء عملکرد کارکنان اذعان کرد: ابزار با کیفیت برای ارتقاء عملکرد کارکنان را بایستی به مدیر کاردان و حرفهای و متخصص داد. مدیری که با درک و فهم عمیق از جایگاه خود حرفی برای گفتن داشته باشد. فعالیت مدیران مجموعه باید بصورتی باشد که کارکنان زیر مجموعه مدیریت به حسن نیت، دلسوزی و تخصص آن فرد اعتقاد داشته باشند. ترویج فرهنگ قانون مداری و همچنین اشراف و تسلط به قوانین و تحت اوامر قانون بودن از دیگر الزامات است.
انتهای پیام/