بی‌اعتباری وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌ها

8:45 - 17 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۲۱۸۴
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
بی‌اعتباری وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون‌ها
وزارت ورزش به عنوان متولی اصلی فدراسیون‌های ورزشی باتوجه به نحوه برگزاری انتخابات در حال از دست دادن اعتبارش است.

خبرگزاری میزان - ابتدای هفته گذشته بود که انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد به دلیل ترک مجمع از سوی اعضا لغو و به زمان دیگری موکول شد، اتفاقی که بعد از برگزاری انتخابات اسکواش و ژیمناستیک برای سومین بار تکرار شد، موضوعی که می‌تواند لطماتی جدی به اعتبار وزارت ورزش به عنوان متولی اصلی فدراسیون‌ها بزند.

بر اساس قانون اگر تعداد اعضای مجمع به حد نصاب لازم نرسد امکان برگزاری انتخابات وجود ندارد و بر اساس قانون ۱۵ روز بعد در صورت حضور دو سوم اعضا قابل تکرار و برگزاری خواهد بود.

اما مشکل کجاست؟!

بعد از اینکه هاشم اسکندری به‌عنوان رئیس قبلی و سرپرست کنونی این فدراسیون در مجمع حضور پیدا کرد به وی اعلام می‌کنند که صلاحیتش برای حضور در انتخابات احراز نشده و اجازه حضور در مجمع ندارد که وی بلافاصله اقدام به ترک مجمع می‌کند، پس از این اتفاق ۵۲ نفر از اعضای دیگر مجمع نیز بعد از خروج وی از مجمع خارج می‌شوند تا عملاً انتخابات ملغی و به زمان دیگری موکول شود.

اینکه وزارت ورزش به عنوان متولی اصلی فدراسیون‌های ورزشی کشور برای سومین بار با این چالش مواجه می‌شود بیانگر ناکارآمدی سیستم مدیریتی این وزارتخانه است جایی که از برگزاری یک انتخابات ساده هم درمانده هستند.

اسکندری پس از ترک مجمع گفت: اگر صلاحیت من تأیید نشده بود باید زودتر به من اطلاع می‌دادند تا می‌توانستم از خودم دفاع کنم. 

آرش فرهادیان، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: شنبه، ۱۰ تیر ماه طی یک نامه‌ای رسمی به دبیر مجمع، اعلام کردیم که چه کسانی تایید صلاحیت شده و چه کسانی تایید صلاحیت نشده‌اند. در این نامه اشاره شده که اسکندری تایید صلاحیت نشده است.

استارت این روند نامطلوب در انتخابات فدراسیون اسکواش زده شد و در نهایت هم کاندیدای مورد نظر وزارت ورزش رأی نیاورد تا نخستین شکست در پرونده این وزارتخانه ثبت شود. پس از آن نوبت به انتخابات فدراسیون ژیمناستیک رسید که همین اتفاق تکرار شد هر چند در نهایت حقدادی به عنوان رییس انتخاب شد، اما پرونده این انتخابات همچنان باز است و احتمال ابطال آن بسیار زیاد است؛ و حالا فدراسیون بیلیارد، روندی که نشان می‌دهد سوء مدیریت باعث از بین رفتن نقش مرجعیت این وزارتخانه شده است.

با عنایت به اینکه بدون شک در مجامع پیش رو نیز ممکن است چنین اتفاقاتی تکرار شود و اعضا در حمایت از رئیس مستقر با ترک مجمع آنرا از رسمیت بیندازند و روند برگزاری انتخابات زیر سوال بود، این سوال مطرح می‌شود که وزارت ورزش چه برنامه‌ای برای مقابله با این موضوع دارد. 

وقتی متولیان برگزاری مجامع با عنایت به شواهد موجود حدس می‌زنند و احتمال می‌دهند که ممکن است چنین اتفاقاتی رخ دهد، رئیس مجمع می‌تواند با اعلام تنفس و تعویق انتخابات از زیر سوال رفتن اعتبار وزارت ورزش جلوگیری کند تا این موضوع مستمسکی برای تحت فشار قرار دادن این وزارتخانه قرار نگیرد.

به نظر می‌رسد اگر وزارت ورزش اهتمام بیشتری برای دریافت تایید صلاحیت‌ها و اعلام آن به کاندیدا‌ها داشته باشد و در صورت عدم دریافت صلاحیت‌ها خود اقدام به تعویق انتخابات کند تا شاهد چنین صحنه‌های ناامیدکننده‌ای نباشیم، روند بهتری خواهد بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *