مشکل ۶۴ واحد تولیدی استان کرمانشاه در جلسات اقتصاد مقاومتی حل شد/ دستگیری ۳ مالخر پرونده سرقت از بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه
خبرگزاری میزان - رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه در نشست خبری مشترک با اصحاب رسانه به تشریح آخرین وضعیت دادگستری استان پرداختند.
توسلی زاده در ابتدای این جلسه با تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد وخاطره شهید بهشتی و یارانش در ادامه به تشریح عملکرد دادگستری پرداخت و گفت با توجه به اینکه ۳۰ درصد از پروندههای ورودی به دادگستری استان مربوط به اختلافات خانوادگی است همواره بر آن بوریم با استفاده از فرهنگ صلح و سازش اختلافات خانوادگی را حل و فصل کنیم تا مردم درگیر پرونده در دستگاه قضا نشوند.
رئیسکل دادگستری با اشاره به اینکه حدود ۵۲ تا ۵۵ درصد از سارقین سابقه تکرار جرم دارند افزود: همیشه مجازات بازدارنده و ثاثیرگذار نیست.
دادگستری کرمانشاه در شاخصهای سند تحول از رتبه ۲۱ کشوری به رتبه ۴ کشوری ارتقا یافته است
وی شش شاخصه سند تحول در دستگاه قضا را کاهش ورودی پرونده ها، افزایش پروندههای خروجی، افزایش آمار صلح و سازش، کاهش میانگین دقت رسیدگی به پروندهها، کاهش پروندههای مسن و کاهش شعب غیر متعارف عنوان کرد و گفت: دادگستری کرمانشاه در تیرماه سال ۹۹ رتبه ۲۱ کشور را در زمینه رسیدگی به پروندهها به خود اختصاص داده بود که با تلاشهای انجام گرفته این رتبه به چهارم کشوری ارتقا یافت.
توسلی زاده در ادامه تعداد پروندههای ورودی به دادگستری در شهریورماه ۹۸ نسبت به سال قبل را ۴۳۳ هزار پرونده عنوان کرد و افزود: تعداد پروندههای ورودی به دادگستری تا اردیبهشتماه ۱۴۰۲، ۵۸۴ هزار فقره بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشته است.
وی همچنین تعداد پروندههای خروجی دادگستری استان تا اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲ را ۵۷۹ پرونده با ۳۵/۸ دهم درصد افزایش عنوان کرد و گفت: در زمینه رسیدگی به پروندههای خروجی نیز ۷۰ درصد کارکرد مثبت به ثبت رسیده است.
توسلی زاده در ادامه در خصوص کاهش تعداد شعب نامتعارف هم گفت: اگر در هرکدام از مراجع اجرای احکام کیفری و مدنی ۴۰۰ پرونده و در سایر شعب هر کدام ۲۰۰ پرونده موجود باشد، به این شعب، شعب نامتعارف گفته میشود که در پایان شهریور سال ۱۳۹۸ تعداد این شعب در استان ۱۱۳ مورد بود که در پایان اردیبهشت امسال به ۵۶ شعبه کاهش پیدا کرده است.
میانگین زمان رسیدگی به پروندههای قضایی در کرمانشاه به ۷۴ روز رسید
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: ۳۱ هزار پرونده مسن که بیش از یکسال از زمان ثبت آنها در دادگستری گذشته است تا پایان شهریورماه ۹۸ در دادگستری وجود داشته که این تعداد در اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲ به ۱۴ هزار حدود ۵۵/۷ دهم درصد کاهش یافته است.
توسلیزاده همچنین متوسط زمان رسیدگی به پروندهها از شهریور سال ۹۸ را ۹۰ روز عنوان و بیان کرد:در پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ میانگین زمان رسیدگی پروندهها به ۷۴ روز کاهش یافته است.
وی اشارهای هم به رسیدگی به پروندههای الکترونیک داشت و گفت: تا پایان اریبهشتماه سالجاری هفت هزار و ۴۹۲ پرونده دادرسی الکترونیک صورت گرفته است.
استان کرمانشاه در بحث ملاقاتهای مردمی همواره جز سه استان اول کشور است
توسلی زاده در پایان تعداد ملاقاتهای مردمی از شهریورماه ۹۸ تا پایان اردیبهشتماه سالجاری را نیز ۵۲۹ هزار و ۲۳ ملاقات عنوان کرد و گفت استان کرمانشاه در بحث ملاقاتهای مردمی همواره جز سه استان اول کشور است.
مشکل ۶۴ واحد تولیدی استان را حل شده است
وی در ادامه به سیاست دستگاه قضایی استان برای کمک به واحدهای تولیدی هم اشاره کرد و یادآورشد: در این راستا جلسات اقتصاد مقاومتی را به صورت متعدد برگزار میکنیم که توانسته ایم طی آنها مشکل ۶۴ واحد تولیدی استان را حل کرده و رفع مشکل ۲۸ واحد دیگر هم در دست بررسی است. مصوبات ۱۲ واحد هم تاکنون اجرایی نشده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه همچنین از راه اندازی شورای خیرین در دادگستری استان خبرداد و افزود: این شورا تاکنون توانسته شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک خیرین را جمع آوری کند که آن را به برخی نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد داده و یا در راه آزادسازی زندانیان صرف کرده ایم.
رشد ۱۶ درصدی در سازش پروندههای قصاص
وی در ادامه اشارهای هم به ایجاد سازش در پروندههای قصاص استان داشت و گفت: سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۱ پرونده قصاص و سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۵ پرونده قصاص در استان به سازش رسیده که سال گذشته رشدی ۱۶ درصدی داشته است.
دستگیری ۳ مالخر پرونده سرقت از بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه آخرین روند پرونده سرقت از بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه را تشریح کرد.
کرمی، به مناسبت آغاز هفته قوه قضائیه در نشستی خبری، در تشریح آخرین روند پرونده سرقت سربهای بخش رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه، اظهار کرد: طبق بررسیهای انجام شده این سرقت در طول زمان رخ داده و بصورت یکدفعهای نبوده است.
وی اضافه کرد: سارقان سه نفر بودهاند که هر سه نفر آنها دستگیر شده و در بازداشت موقت به سر میبرند.
دادستان کرمانشاه از شناسایی و دستگیری سه نفر از مالخرهایی که سربهای سرقت شده را خریداری کرده بودند هم خبر داد و گفت: از آنجایی که سربهای سرقتی در طول زمان خرید و فروش شدهاند، بنابراین اموال چندانی از مالخرها به دست نیامد.
وی تاکید کرد: مسئولان بیمارستان هم به جهت مسامحه و کوتاهی در حفظ اموال عمومی به دادسرای کرمانشاه احضار شدند و تحقیقات از آنها به عمل آمده است و اگر سازمان بازرسی نظر بدهد که در این مورد قصور و کوتاهی داشتهاند، کیفرخواست آنها صادر خواهد شد.
وی از افزایش تعداد ضابطین در کرمانشاه خبر داد و افزود: در سال گذشته ۳۲۲ ضابط و در سه ماهه اول سالجاری نیز ۱۷۱ ضابط به تعداد ضابطین کرمانشاه افزوده شده است.
کرمی اشارهای هم به ترک فعل مدیران در حوزههای مختلف داشت و گفت: به موجب قانون با مدیرانی که ترک فعل میکنند برخورد میشود و تمامی پروندهها در این حیطه تحت رسیدگی و بررسی است.
دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی به نمایندگی از قوه قضاییه، مسئولیت نظارت بر امور اجرایی دستگاههای اجرایی را بر عهده دارد و هرکجا که به تخلف و جرمی برخورد کند، آن را به دادستان گزارش میدهد تا مورد رسیدگی قرار دهیم.
وی معیار نظارت بر کار دستگاههای دولتی را سازمان بازرسی عنوان کرد و گفت: با متخلفانی که از سوی سازمان بازرسی استان معرفی شوند برخورد میکنیم.
دادستان کرمانشاه در ادامه از برخورد قاطع دستگاه قضا با سارقان دارو در استان خبر داد و گفت: افراد سودجو و سارقانی که از کمبود دارو در بازار سو استفاده کردند شناسایی و دستگیر شدهاند و در حکم صادره علاوه برمجازات کیفری حقوق عامه نیز احراز خواهد شد.
کرمی در پایان اشارهای هم به رتبه کرمانشاه در زمینه جرائم مختلف داشت و گفت: کرمانشاه به عنوان نهمین استان پرجمعیت کشور به جز یک مورد در تمامی جرائم رتبه بالاتر از ۱۲ را به خود اختصاص داده و وضعیت بدی در کرمانشاه نداریم.
وی در ادامه با بیان اینکه طی سال گذشته ۲۵۲ فقره و طی سه ماهه امسال ۸۴ فقره بازرسی از ضابطان دستگاه قضایی استان انجام گرفته، افزود: این بازرسیها به منظور ارزیابی عملکرد ضابطین دستگاه قضایی انجام میگیرد.
انتهای پیام/