ماجرای عملیات پلیس آلبانی/ایبیسی: انزجار مردم ایران از منافقین
خبرگزاری میزان - نیروهای پلیس آلبانی روز سه شنبه به اردوگاه منافقین در این کشور وارد شدند تا درباره فعالیتهای ممنوعه تحقیق کنند.
به گزارش «آسوشیتد پرس»، وزیر کشور آلبانی و رئیس پلیس آلبانی، اعلام کردند که هم افسران پلیس و هم تعدادی از اعضای منافقین در جریان بازرسی از اردوگاه اشرف-۳ در نزدیکی «مانزه»، یک شهر کوچک در ۳۰ کیلومتری (حدود ۲۰ مایلی) غرب پایتخت این کشور، زخمی شدند.
زخمی شدن ۱۵ افسر پلیس آلبانی
سرکردگان منافقین مدعی شدهاند که یک نفر از اعضای این گروه در درگیریهای اخیر کشته شده است.
به گفته مقامهای آلبانی، ساکنان اردوگاه سعی کردند راه افسران پلیس را مسدود کنند.
در پی این درگیریها ۱۵ افسر پلیس زخمی شدند و شماری از ساکنان اردوگاه منافقین به بیمارستان منتقل شدند.
مقامهای آلبانی اعلام کردند که از رفتار منافقین با افسران پلیس آلبانی «خشمگین و آزرده» شدهاند.
علت ورود پلیس آلبانی به اردوگاه منافقین
دفتر ویژه مبارزه با فساد و جرایم سازمان یافته آلبانی تحقیقاتی را در مورد فعالیتهای اعضای منافقین آغاز کرده است.
به گفته مقامهای آلبانی، بر اساس قراردادی که دولت آلبانی، زمانی که با پناه دادن به اعضای این گروه در سال ۲۰۱۳ موافقت کرد، با منافقین امضا کرد، اعضای این گروهک نباید در هیچ فعالیت سیاسی شرکت کرده و باید قوانین این کشور را رعایت کنند.
به گزارش «آرافایآرال»، این عملیات به دستور دادگاه آلبانی به دلیل نقض توافقات از سوی این گروهک در هنگام استقرار در یک دهه پیش در آلبانی انجام شد.
به گفته وزیر کشور آلبانی، گروهک تروریستی منافقین طبق توافقنامهای در آلبانی حضور دارند که بر اساس آن متعهد شده بودند تا فعالیت سیاسی و اعتراضی انجام نخواهند داد.
رئیس پلیس آلبانی، گفت که اعضای منافقین زمانی شروع به مقاومت کردند که پلیس اتاقهای سرور و تجهیزات رایانهای را پیدا کرد.
وی با بیان اینکه پلیس ۹۶ رایانه و حدود ۵۰ لپتاپ و تبلت را کشف و ضبط کرد، گفت: در زمان این عملیات دیده شد که اعضای این گروه در تلاش برای سوزاندن و از بین بردن برخی مدارک هستند.
گزارش ایبیسی از فعالیت منافقین
«ایبیسی نیوز» هم در گزارشی ضمن اشاره به رویدادهای اخیر در ارتباط با این بازرسی گسترده، نوشت: این گروه در اوایل انقلاب در ایران، عملیاتهای ترور و همچنین بمبگذاریهایی را در این کشور انجام داد.
این پایگاه در بخشی دیگر نوشت که اعضای منافقین بعداً به عراق گریختند و از صدام، در طول جنگ ۸ ساله در دهه ۱۹۸۰ میلادی حمایت کردند که باعث شد مردم ایران از این گروه اعلام انزجار کنند.
انتهای پیام/