واقعیت مناطق ممنوعه در آمریکا/ جنایت افسارگسیخته و جولان کارتلها
خبرگزاری میزان – «مناطق ممنوعه» در آمریکا به عنوان معضلی تاریخی، این کشور را گرفتار چالشهای جدی کرده است.
جدیدترین وجه این معضل، گرفتار شدن مهاجران و پناهجویان به ویژه مهاجران و پناهجویان غیرقانونی در چنین مناطقی است؛ در واقع، مهاجران و پناهجویان غیرقانونی به دلیل سیاستهای سختگیرانه مهاجرتی آمریکا به گروگانی در دست باندهای جنایتکار در مناطقی خارج از کنترل دولت و پلیس آمریکا تبدیل میشوند.
مناطق ممنوعه تگزاس
مهاجران و پناهجویان غیرقانونی در تگزاس به دلیل سیاستهای سختگیرانه مهاجراتی ناچار به زندگی در مناطق ممنوعه این ایالت هستند؛ بر اساس بررسی انجام شده در حال حاضر بین ۷۵ هزار تا ۱۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در مناطق ممنوعه زندگی میکنند.
از مشخصات و ویژگیهای این مناطق میتوان به اجرای حداقلی قانون، جرم و جنایت افسارگسیخته کارتلهای جنایتکار و ترس و رعب ساکنان در میانه صدور و توزیع اعلامیههای اضطراری اشاره کرد.
این مناطق عمدتا در سیطره و کنترل کارتلهای قاچاق انسان و مواد مخدر قرار دارند، به همین دلیل ساکنان آن در ترس دائمی زندگی میکنند؛ از جدیدترین نمونههای حوادث اخیر در چنین مناطقی میتوان به قتل عام یک خانواده هندوراسی اشاره کرد.
موضع دولت آمریکا در قبال مهاجران گرفتار در مناطق ممنوعه
در میانه جدال دولت آمریکا و سازمانها و نهادهای حقوق بشری درباره موضوع مناطق ممنوعه، واقعیتهای آشکاری مشاهده میشوند که در زیر به برخی از آنها اشاره میشود:
- مهاجران و پناهجویانی که نتوانستهاند از سد سیاستهای سختگیرانه مهاجرتی آمریکا عبور کنند، تن به زندگی در مناطق ممنوعه میدهند.
- مناطق ممنوعه در کنترل باندهای جنایتکار قرار دارد و به همین دلیل نرخ خشونت و جرایم در این مناطق بسیار بالاست.
- مناطق ممنوعه، مناطق فراموش شده در سیاستگذاری دولت آمریکا هستند؛ به این معنا که کیفیت زندگی در آنها پایین است؛ آموزش کودکان با چالشهای جدی مواجه است؛ امنیت عمومی وجود ندارد؛ سازمانهای مجری قانون در این مناطق حضور ندارند؛...
این در حالی است که دولت آمریکا ادعا میکند که مهاجران غیرقانونی عامل ایجاد مناطق ممنوعه به عنوان پناهگاههای امن برای فعالیتهای مجرمانه توسط خود این افراد هستند.
بر اساس ادعای دولت آمریکا، ناتوانی سازمانهای مجری قانون در مداخله در این مناطق سبب میشود تا سازمانهای جنایتکار با تامین امنیت حداقلی برای ساکنان، زمینه جنایتهای خشونت آمیز خود را فراهم کنند.
مناطق ممنوعه؛ سرزمینهای جنایت خیز در سراسر آمریکا
مناطق ممنوعه در آمریکا اشکال متعددی دارند؛ از مناطق ممنوعه برای غیر سفیدپوستها تا مناطق ممنوعه برای غیر مسیحیان، اما مهمترین مناطق ممنوعه در این کشور مناطقی هستند که حول محور باندهای جنایتکار شکل گرفتهاند.
نگاهی به موضوع مناطق ممنوعه در آمریکا نشان میدهد که چنین مناطقی میراث قوانین نژادپرستانه در این کشور است، میراثی که همچنان بر جنایتهای نفرت محور دامن میزنند.
جداسازی شهروندان بر اساس قومیت در محلهها و محلهای کار مخربترین شکل نژادپرستی است که نابرابریهای موجود در ثروت، سلامت و تحصیلات را حفظ میکند؛ جداسازی، افراد رنگین پوست را از فرصتهای تحرک اقتصادی و سلامتی محروم و منزوی میکند.
مناطق ممنوعه متعددی در سراسر آمریکا وجود دارند که از آنها با عنوان خطرناکترین مناطق جهان نیز یاد میشود؛ فروشندگان مواد مخدر، قاتل ها، دزدها و مزاحمان جولاندهندگان در این مناطق هستند و حاضرند برای حفظ قلمروهای خود هر کاری بکنند.
یکی از خطرناکترین مناطق ممنوعه در آمریکا، منطقهای در دیترویت ایالت میشیگان است؛ «Seven Mile Road» به حدی خطرناک است که به عنوان پلیس هم شبها امکان ورود به آن را ندارد و با تعیین جایزه تلاش میکند تا از شکارچیان برای تعقیب اعضای باندهای جنایتکار استفاده کند.
نرخ جرایم خشن در این منطقه پنج برابر بیشتر از دیگر نقاط آمریکاست.
«Seven Mile Road» اکنون در حالی خطرناکترین منطقه آمریکاست که زمانی دیترویت، مرکز صنعت خودروسازی آمریکا بود، اما اکنون مشکلات ناشی از فقر سبب شده تا جرم و جنایت رشد فزایندهای داشته باشند.
بخشی گسترده از این منطقه توسط یکی از بدنامترین باندهای جنایتکار دیترویت اداره میشود که منبع اصلی درآمدش از فروش مواد مخدر است.
در واقع، فروش مواد مخدری مانند کراک، یکی از راههای اصلی کسب درآمد در «Seven Mile Road» است؛ جایی که فقر و عدم چشم اندازی آینده، از هر شش نفر یک نفر را به اعتیاد سوق میدهد.
بر اساس گزارش تهیه شده در مورد «Seven Mile Road» مرگ راه اصلی فرار از زندگی در این شرایط است.
انتهای پیام/