ایرانگردیِ خوشمزه شبکه پنج/ سیر تولید مواد غذایی از مزرعه تا سفره در برنامه «روزینو»

10:46 - 23 خرداد 1402
کد خبر: ۴۷۱۷۵۵۹
ایرانگردیِ خوشمزه شبکه پنج/ سیر تولید مواد غذایی از مزرعه تا سفره در برنامه «روزینو»
برنامه «روزینو» عنوان یکی از جدیدترین تولیدات شبکه پنج سیماست که با رویکرد بررسی روند تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی از مزرعه تا سفره به نقاط مختلف کشور سفر می‌کند.

خبرگزاری میزان- به گزارش روابط عمومی شبکه پنج؛ «روزینو» یک تراول‌شو خوش‌ریتم تلویزیونی با اجرای شکیبا میرسعیدی و صاحبه عظیمی است که ضمن داشتن نگاهی متفاوت به سیر تولید محصولات غذایی با سفر به نقاط مختلف کشور نیم‌نگاهی هم به نکات اقلیمی و فرهنگی هر منطقه دارد.

راهی شدن به نقاط مختلف کشور برای بررسی مسیر تولید محصولاتی مانند گندم، چای، مرکبات، گل و گلاب، دام سبک و سنگین، تخم پرندگان و ماکیان، ماهی و شیلات، شترداری، پرورش شترمرغ، زنبورداری، تولید مرغ و ... در فضایی پر گشت‌و‌گذار و سرشار از موسیقی و تصویر از جمله ویژگی‌های این تولید جدید شبکه پنج سیماست.

در این برنامه محصولات کشاورزی و دامی از شکل و شیوه برداشت‌شان در مزرعه یا دامداری‌ها تا مسیری که در صنایع تبدیلی و ... طی کرده‌اند بررسی می‌شود.

«روزینو» کاریست گروه اجتماعی از گروه اجتماعی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و تهیه‌کنندگی ساسان گلستانه که در ۱۸ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای به زودی از شبکه پنج سیما روانه آنتن می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *