اجازه بدهید دانشآموزان فرصت رهبری پیدا کنند
به گزارش گروه جامعه ، فاطمه مهاجرانی در مراسم تبیین سیاستهای مرکز و نقش انجمن اولیاء و مربیان در رشد و بالندگی دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان افزود: مهارتهای زندگی یکی از برنامههای جدی ماست.
وی تصریح کرد: مهارتهایی همچون دستورزی، توجه به سلامت خود، دیگران، خانواده و حفظ محیط زیست از جمله این مهارتهاست که باید در دوره اول متوسطه مورد توجه قرار گیرد.
مهاجرانی در ادامه اظهار داشت: تاکید ما به مدیران متوسطه اول این است که دانشآموزان را از فضای المپیاد و کنکور دور کنند.
وی با تاکید براینکه سیاست مرکز تربیت انسان است، عنوان کرد: با این نگاه سمپاد مهارتی برای اولینبار در کشور راهاندازی شد.
مهاجرانی تاکید کرد: مهارتها باید متناسب با نیاز صنعت باشد که یکی از اقدامات انجام شده در این خصوص برگزاری جشنواره من و آینده ایران است.
وی افزود: اگر ما میخواهیم که دانشآموزان در کشور حفظ شوند و مهاجرت نکنند باید به آنها نقش بدهیم و اجازه بدهیم فرصت رهبری پیدا کنند.
مهاجرانی درخصوص مدارس سمپاد گفت: جداً حیات مدارس سمپاد مدیون نگاه ویژه مقام معظم رهبری است.
وی همچنین با بیان اینکه بذرعلوم پایه در متوسطه اول است اظهار کرد: طرحی با عنوان خانه علوم پایه در متوسطه اول شکل خواهد گرفت که هسته اول آن خانوادهها هستند.
مهاجرانی ادامه داد: با این طرح بچههای مدارس استعدادهای درخشان با دانشآموزان مدارس دیگر که علاقهمند به این علوم هستند میتوانند با هم در ارتباط باشند.
وی مهارتهای انسانی از قبیل: مهرورزی، دوستی، توجه به دیگران، احترام گذاشتن و در سطوح بالاتر درک یکدیگر و تفکر انتزاعی را ویژه دوره متوسطه دوم دانست.
نورعلی عباسپور مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش نیز در ادامه گفت: ما باید مطالبات خانوادهها را مد نظر قرار بدهیم
وی تصریح کرد: تربیت، جز حقوق بشر است و خانوادهها حق مشارکت دارند
عباسپور با بیان اینکه یکی از ماموریتهای انجمن اولیاء و مربیان، آموزش خانوادههاست افزود: حدود ۸ هزار مدرس آموزش خانواده در سطح کشور داریم.
وی همچنین عنوان کرد: با توجه به اینکه مدارس استعدادهای درخشان دارند لازم است که مدرسان ویژهای را برای مدارس استانها و مناطق سراسر کشور همراه با دورههای ویژهای برای آنها در نظر بگیریم.