روایت یک تولیدکننده از احیای یک کارخانه و ایجاد اشتغال با حمایتهای دستگاه قضا
خبرگزاری میزان _ قوه قضاییه همواره یکی از وظایف خود را رفع موانع تولید و حمایت از واحدهای تولیدی در جهت رشد اقتصادی کشور دانسته و این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.
در همین راستا حجتالاسلاموالمسلمین منتظری، دادستان کل کشور، در جریان سفر هیات عالی قضایی به استان کردستان از «کارخانه نساجی شینبافت سنندج» بازدید و در جریان وضعیت و نحوه فعالیت این کارخانه قرار گرفت.
بهزاد شباب، مدیر کارخانه نساجی شینبافت سنندج، در گفتوگو با میزان با اشاره به حمایتهای دستگاه قضا از واحدهای تولیدی، اظهار کرد: دادستان کل کشور روز پنجشنبه از این مجموعه بازدید کرد و قول مساعدت و همکاری را به ما داد و ما نیز از روز گذشته در جهت بهرهمندی از این مساعدتها به دنبال تحقق آن بودهایم.
وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی در سال ۱۴۰۰ با کمک قوه قضاییه احیا و به مدار فعالیت بازگشته است، گفت: دی ۱۳۹۹ کارخانه شینبافت سننندج به دلیل اختلافاتی که در بین شرکا وجود داشت، با مشکلاتی روبهرو شد و همین مسائل موجب تعطیلی این کارخانه شد.
شباب در ادامه افزود: این کارخانه با وجود ۳۰ سال سابقه، ۱۹ ماه تعطیل شد و با حمایتها و اقدامات قوه قضاییه مجدد فعالیت خود را آغاز کرد.
مدیر کارخانه نساجی شینبافت سنندج با تاکید بر اینکه بازدید حضوری مسئولان از واحدهای تولیدی در حل مشکلات آنها بسیار مثمرثمر و کارساز است، اظهار کرد: مسئولان در زمان بازدیدها از نزدیک شاهد مشکلات واحدهای تولیدی خواهند بود و میتوانند موانع و مشکلات کارفرمایان و کارگران را از زبان آنها بشنوند و این امر در تصمیمگیریها برای حل موانع، بسیار اثرگذار خواهد بود.
به گفته وی هماکنون مشکل این واحد تولیدی حل شده و در جهت توسعه این کارخانه و توسعه اشتغالزایی، نیازمند دریافت تسهیلات است.
شباب افزود: در حال حاضر ۷۰ نفر بهصورت مستقیم در این کارخانه مشغول بهکار هستند و با قول مساعد دادستان کل کشور مبنی بر ایجاد تسهیل و تسریع در دریافت وام، زمینه جذب ۱۵ الی ۲۰ نفر دیگر نیز فراهم خواهد شد.
به گفته مدیر کارخانه نساجی شینبافت سنندج محصولات تولیدی این مجموعه پارچههای پنبهای و پلیاستر است و روزانه ۴ هزار و ۷۰۰ متر انواع پارچه در این کارخانه تولید میشود.
انتهای پیام/