کشورهای گروه پنج میتوانند با همکاری یکدیگر اقتصاد سلامت را توسعه دهند
خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، روح الله دهقانی فیروزآبادی در مراسم افتتاحیه «بیست و ششمین نشست کارشناسان ارشد کشورهای گروه پنج در زمینه همکاریهای نظام سلامت» گفت: کشورهای گروه پنج با در اختیار داشتن جمعیت ۴۰۰ میلیونی و همچنین تشابهات و سوابق فرهنگی، اجتماعی و مردمی مناسب با یکدیگر، میتوانند یک مجموعه فرامرزی بسیار بزرگ برای توسعه اقتصاد سلامت فراهم آورند. زیرا اقتصاد سلامت از مهمترین محورهای توسعه اقتصاد پایدار در بین کشورهاست.
وی با بیان این که جمهوری اسلامی طی سالهای گذشته سرمایه گذاریهای بسیار جدی در حوزه سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی انجام داده که نتیجه این سرمایه گذاری ایجاد چندین هزار شرکت فعال دانش بنیان در حوزههای مختلف سلامت است، بیان داشت: تکنولوژیهای متعدد از جمله فناوریهای زیستی به خوبی در ایران توسعه یافته است و امروزه این عرصه یکی از بزرگترین بسترهای توسعه فناروی در ایران است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور با اشاره به خودکفایی ایران در تولید داروها، تجهیزات پزشکی و خدمات پزشکی نوآورانه، گفت: اگر کشورهای گروه پنج بتوانند یک همکاری فرامرزی پایدار در حوزه سلامت به عنوان یک موضوع جدی مورد نظر همه کشورها، تعریف کنند، قطعا اتفاقات خوبی در منطقه رقم خواهد خورد.
دهقانی فیروزآبادی افزود: ایران آمادگی دارد با اشتراک گذاری دستاوردهای دانشی و فناورانه خود با کشورهای عضو گروه پنج همکاری ها، سرمایه گذاریها و شرکتهای مشترک شکل دهد که قطعا این اتفاق میتواند به نفع همه اعضای این گروه باشد.
وی ادامه داد: تبادل بیمار، تبادل دانشجو و محققان فناور بین کشورهای گروه پنج میتواند زمینه توسعه و انتقال تجربیات را بین کشورهای عضو فراهم کند. امیدواریم همکاری جدی و واقعی از دستاوردهای این نشست و نشستهای متعاقب آن باشد تا همه کشورها و مردم منطقه از سلامتی بیشتر بهرهمند شوند.
انتهای پیام/